من واسه بازی با فولهام نگران نیستم بیشتر نگران بازی با سیتی هستم که رونی نمی تونه بازی کنه
من واسه بازی با فولهام نگران نیستم بیشتر نگران بازی با سیتی هستم که رونی نمی تونه بازی کنه
بنده خدا معذرت خواهی کرد که !!!!!!!!!!!!!!!
اینجا بازیکنا کنار زمین فحش ... میدن آب از آب تکون نمیخوره![]()
دقیقا! کاش یه جلسه محروم میشد!!
ولی حضور بربا و چیچا بدون شک میتونه کاملا تاثیرگذار باشه! این دو بازیکن تا الان 31 گل زدن... از طرفی حضور نانی که یکی از گل های پیروزی 2-1 مون رو زده هم بدون شک موثره + والنسیا! خوشبختانه سوای از خط دفاع و فردیناند که زمزمه های آماده شدنش به گوش میرسه، ما کم بازیکن خوب نداریم... از طرفی ذخیره هایی با انگیزه بالا تیم هستند که یکیشون اوونه!
با وجود همه این شرایط من امیدوارم ایشالا با سیتی به مشکل برنخوریم و به فینال اف ای کاپ بریم...
.
تو بازی با چلسی هم به نظرم اگه تیم بتونه خودشو زود با شرایط استمفوردبریج که این فصل تجربش کرده خودشو تطبیق بده میتونه شانس زیادی برای صعود داشته باشه!![]()
رونی توی اون بازی اخلاق رو باخت این جریمه هم فکر نکنم براش زیاد باشه
امیدوارم منچستر هم چهارشنبه شب بازی رو ببازه : دی
استویچکوف: برباتوف یونایتد را ترک نمی کند
سایت گل- دیمیتار برباتو، مهاجم باشگاه منچستریونایتد تابستان آینده در اولدترافورد خواهد ماند؛ این نظر هریستو استویچکوف، اسطوره فوتبال بلغارستان است.
برباتوف در ده دیدار اخیر تیمش تنها در 2 دیدار به صورت بازیکن ثابت به میدان رفته و با این وجود در صدر جدول گلزنان رقابتهای لیگ برتر قرار دارد.
هریستو استویچکوف، هموطن او اعتقاد دارد که برباتوف در فکر ترک اولدترافورد در تابستان نیست. او دراین رابطه به دیلی میرر گفت:« برباتوف یونایتد را ترک نخواهد کرد. او در اولدترافورد خواهد ماند. بربا خوشحال است، چون در یکی از بهترین تیمهای دنیاست. پول، برای او مهمترین عامل نیست و مهمترین نکته این است که مبدل به بهترین بازیکن تیمش شود.»
مهاجم سابق بارسلونا معتقد است که حضور در تیمی پرستاره که برای کسب سه جام قهرمانی می جنگد می تواند بربا را برای ماندن متقاعد کند:« او هر آنچه برای مبدل شدن به یک ستاره دنیای فوتبال نیاز دارد را در یونایتد در اختیار دارد. در اولدترافورد به برباتوف خوش می گذرد. او خوب بازی می کند و یونایتد می برد ولی یک بازیکن زمانی رشد می کند که تمام تیم عملکرد خوبی داشته باشند و فقط می توان 11 بازیکن در زمین داشت. این تصمیم مربی است که چه بازیکنانی در ترکیب تیم قرار می گیرند.»
By Ghazal Ziariکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/4/5
دو بازیه پیاپی داریم لندنی ها رو می بریم! محشره!![]()
وقتی فینال CL رو هم در ومبلی لندن ببریم محشر تر میشهدو بازیه پیاپی داریم لندنی ها رو می بریم! محشره!![]()
( البته نه از مادرید : دی)
خداییش نامردی بود
اگه بازی توی لیگ به نفع شما داوری می کردن و ما می باختیم و به جاش توی این بازی پنالتی گرفته میشد خیلی بهتر بود!
چلسی جدا از اون روزایی داشت که پر از بدشانسی بود حداقل با این بازی حقش مساوی بدون گل یا برد بود
آنجلوتی هم خوب کار نکرد و توی نبرد مربی ها فرگوسن بهتر بود
امروز تو تاپ گل یه چیز جالبی خوندم... مثه اینکه یکی از بچه های منچستری قبل بازی گفته بود: "اگه قراره یونایتد این بازی رو ببره، دوست ندارم سه چهار گل بزنه، دوست دارم یک هیچ ببره که تو اون داوری به ضرر چلسی باشه (تلافی بازی لیگ)!" همین هم شده!!
سروش... دیشب بعد برد، قبل خواب یه آن یه چیزی از وجودم گفت یونایتد (ایشالا) یا چلسی! هر کدوم برسن فینال قهرمان میشن! رد خور هم نداره!! میخواد حریفشون تو فینال بارسا باشه یا شاختار! فرقی نمیکنه!!
خدا کنه حسه درست بگه شاد بشیم!! چون امسال نوبت قهرمانی یه تیم باشگاهیه انگلیسه!
در کل:
به امید قهرمانی یونایتد!![]()
حسین ولی بازی برگشت رو ما نیمه اولش دو تا گل بهتون بزنیم دیگه کارتون تمومه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)