عالیه
چطوری این قیمت؟
متخصصین محترم لطف کنید یه راه حلی ارائه بدید ... ممنون میشم![]()
دوستان من تمام درایور ها رو نصب کردم ولی باز هم تو دیوایس منیجر PCI Communication Controller نصب نشده، چیه ؟
احتمالا باید این درایور رو نصب کنی
Realtek RTL8103T Ethernet Controller
برای دانلود به صفحه درابور های 5010 در سایت دل مراجعه کنید(لینکش در صفحه اول قرار داره)
Last edited by sheytoon001; 18-03-2011 at 22:39.
آخرین بار نرم افزار خاصی نصب نکردی یا وقتی لپ تاپ روشن بود ضربه ای بهش وارد نشد؟
راستش نمی دونم مشکل از چیه اما شما یه بار ویندوز رو restor کن به چند روز پیش اگه درست نشد دوباره ویندوز نصب کن و در نهایت اگه درست نشد ببرش برا گارانتی نشون بده
---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
زیادی ارزونهباید بهش شک کنی!!! فکر نکنم توی چین هم به این قیمت بفروشن ، حتما قبل خرید تستش کن!!!
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
این درایور رو دانلود و نصب کن
Intel Management Engine Interface
لینک صفحه درایور های 5010 در صفحه اول![]()
عزیز اینها رو از خط تولید حذف کردن به خاطر عیوبشدوست منم میاره از مریوان اما خودشم از تهران خرید واسه داداشش
حواستون باشه
---------- Post added at 02:13 AM ---------- Previous post was at 02:09 AM ----------
فدات شم از سایت دل دانلود کن دیگه!!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من پنج شنبه این لپ تاپو خریدم.
وقتی dvd ویندوز رو میزارم هیچ عکس العملی نشون نمیده.چیکار کنم؟
حتی وقتی dvd توشه خاموش روشن میکنم ولی بازم هیچی نمیشه!
خب شما باید برید تو بایوس سیستم و سیستم رو بزارید روی دی وی دی تا بوت بیاد براتون
باید بوت کنی فدات شم.یعنی روشن کردی f2 رو بزن یه صفحه dos میاد اونجا تو قسمت بوت dvd-rom رو با + بیار اول![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)