مدرکش بین المللی هست
وقتی دانشگاه داخلی هست و رسمی ، چرا نباید نظام وظیفه بدن ؟؟
اصلا دانشگاهی را سراغ داری تو کشور که بهش نظام ندن ؟؟؟
من شنیدم اگر بخوای برای تخصص پذیرش بگیری خارج از کشور مدرک بین المللی معتبر تره
حالا درستیش را نمی دونم
مدرکش بین المللی هست
وقتی دانشگاه داخلی هست و رسمی ، چرا نباید نظام وظیفه بدن ؟؟
اصلا دانشگاهی را سراغ داری تو کشور که بهش نظام ندن ؟؟؟
من شنیدم اگر بخوای برای تخصص پذیرش بگیری خارج از کشور مدرک بین المللی معتبر تره
حالا درستیش را نمی دونم
از براي اطلاعات متشكر: دي
راستش من بايد كنكور خارج از كشور شركت كنم.بين uni هاي دبي و بين الملل كيش به نظرم اومد كيش معتبر تره.اما عمرا بتونم رتبه زير ٥٠٠٠ بيارم!
هزينشم در مقايسه با دبي بهتره.
حالا موندم تو اين فرصت كم چي بخونم چطور بخونم:((
کتاب شبیه سازی قلم چی هست
کنکور سال 84 به اینور رو شبیه سازی کرده !
همون سوالات کنکور رو به کار برده فقط با کمی تغییر !
من پارسال استفاده کردم خوب بود بنظرم !
پاسخاش خوب بود نکته های سوالات رو نوشته بود
---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------
سه شنبه90/1/23
سلامنوشته شده توسط k2l;59[COLOR=RoyalBlue
من یک دوست دارم همچین حسی رو داره ، میگه من میخوام یک سال دیگه بمونم ، من بهش یک پیشنهاد کردم ، اگر شما رشتتون ریاضی هست بهتون پیشنهاد میکنم به تمرینای آخر فصل کتاب مثلا فیزیک مسلط بشین و تمرین و متن کتابهای درسی مثل ریاضی رو خوب بخونین و مسلط بشین اینکار توام با انتظار کافی داشتن از خود سر جلسه کنکور باعث میشه شما کنکور رو تا 50 یا 45 درصد بزنین ! [/COLOR]
سلام شیمی رو قبول دارم سخت بود ولی دین و زندگی رو نه ، این دفعه ادبیات رو هم سخت داده بودن ،
فیزیک درسته سخت نبود ولی 5 سوال اول 3تاش محاسبش خیلی وقت گیر بود ، همون اول پدر آدمو در میاورد ،
من حیث المجموع دروس ریاضیش آسون بود ، شیمی سخت ، فیزیک وقت گیر![]()
دور دنیا در 4 ساعت گاج کتاب خوبی هست پیشنهاد میکنم تهیه کنید !
سلام
دقیقا تنها دلیلی که من نرفتم قلم چی این بود که تو قلم چی سوالات رو طوری طرح میکنن که صرقا از دانش آموز غلط بگیرن ، گزینه دو سابقا سوالاش خیلی خوب بود ولی جدیدا رو اورده به سوالای سخت ،اگه بخوایم ما ریاضی ها به اون سوالات شیمی جواب بدیم باید فیزیک و ریاضی رو ببوسیم بزاریم کنار ، بیشنیم فقط شیمی بخونیم![]()
سلام ببخشید میدونم سوالم یک کم زوده اما خیلی برام مهمه لطفا یکی بهم بگوید
اینکه میگویند در خرداد نباید درس جدید بخونید و فقط رفع اشکال و تست و جمع بندی باشه درسته؟
بعضی از درس های من( سه درس) شروع خوندنش از اول فروردین هست و قطعا تا آخر اردیبهشت تموم نمیشه ولی خوب تا خرداد میشه یک کاریش کرد و بستش
سوالم اینجاست با خوندن این سه درس در خرداد به جمع بندی و رفع اشکال مشکلی وارد نمی کند؟
البته بگم قرار نیست همه مطالب این 3 درس را بخونم
با تشکر و آرزوی سربلندی برای شما
این خیلی خوبه که تکلیفت رو با خودت مشخص کردی
اینکه با خودت قرار گذاشتی حالا که عقبی همه مطالب رو نخونی و گزینشی بخونی . امیدوارم سر این تصمیمت بمونی
مطلب بعدی اینه که من الان تنها پیشنهادی که بهت میتونم بکنم اینه که زودتر شروع کن و به فردا یا هفته دیگه یا بعد از عید حواله نده . هرچیزی که میخونی کاملا مسلط شو حتی اگه شده فقط 40 درصد مطالب رو بخونی ولی مسلط بشی کافیه
اینکه میگن خرداد چیز جدید نخونین درسته ولی نه برای شما که چیزی نخوندی بخوای خرداد مرور کنی. اون حرف برای کسی درسته که مثلا تا الان 50درصد مطالب رو خونده و نزدیکای خرداد ممکنه یه سری مطالب رو یادش رفته باشه باید مرور کنه که مطالب از دست رفته ش برگرده . شما عوض اینکه از اول خرداد جمع بندی رو شروع کنی مثلا از هفته دوم خرداد شروع کن ولی هر کاری میکنی جمع بندی رو کنار نذار. از یه تاریخی به بعد عملا درس خوندن آب توی هاون کوبیدنه (شرمنده اینقدر رک میگم میخوام سر کنکور به این نتیجه نرسی) پس عوض درس خوندن مرور و جمع بندی و تست مجموعه ای جواب میده . از الان برنامت رو بچین و اجرا کن که 15 خرداد روز شروع جمع بندی شماست نه دیرتر. ایشالا موفق باشی
اگه کتاب درسی رو از الان خوب بخونی و اواخر هم همینایی که گفتی بجز آزاد رو بزنی و سطح سوالات نسبت به پارسال عوض نشه زیر 60 نمیزنی!!
فقط هرچی که خوندی باید یجوری بخونی که تا کامل نفهمیدی ازش رد نشی و بعد هر فصل هم یه 70 تایی تست ازش حل کنی و هرجا که بلد نبودی از نو بخونی و رفع اشکال کنی و دوباره درست یاد بگیری!
سخته یکم ولی ممکنه!!
موفق باشی
سلام..... بچه ها كتابي ميخوام براي درساي عمومي رشته رياضي كه هم تست خوب در سطح كنكور داشته باشه و هم يه توضيحاتي بده داخلش بد نيست..... من تا حالا كتاب تست و اينارو نخوندم حالا ميخوام يه مروري روشون بكنم.... ميدونم ديره ولي بهتر از هيچيه...... به نظرتون چي بگيرم..... باي درساي عمومي ميخوام..... براي شيمي هم بگين... نميدونم عموميه يا تخصصي.... راستي كتابي كه معرفي ميكنين خواهشا طوري باشه كه از درساي دوم دبيرستان تا پيشو داشته باشه... ممنون.
دوستان کم کم به فکر خرید کتاب عمومی سنجش آخر باشید که هر وقت اومد بخرید
پ.ن: قیمت چهار کتاب اخری که باید بخرید ( سنجش آخر عمومی و اختصاصی با پاسخنامه تشریحی) یکم گرونه و سر جمع شاید 60-70 تومنی بشه ولی من اکیدا تاکید می کنم در هر وضعیت مالی هستید و شده حتی پول قرض کنید اما این کتابا رو با جدیدترین چاپ یعنی چاپ 90 بخرین مطمئن باشین اگه نخرین ضرر کردین
ممنون از پیشنهادتون
ولی می شه بگید مگه این کتابا چی دارند ؟؟؟
چه ویژگی دارند ؟؟
فکر نکنم تو کنکور سوال تکراری سال های پیش را تکرار کنند یعنی نه دیگه تا 50 یا 60 درصد
شاید تکرار بشه ولی جز سوالات آسون مطرح بشه
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)