تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 310 از 515 اولاول ... 210260300306307308309310311312313314320360410 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,091 به 3,100 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه ساش's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

مدرکش معتبره ؟ نظام پزشکی می دند ؟
    مدرکش بین المللی هست

وقتی دانشگاه داخلی هست و رسمی ، چرا نباید نظام وظیفه بدن ؟؟
    اصلا دانشگاهی را سراغ داری تو کشور که بهش نظام ندن ؟؟؟

من شنیدم اگر بخوای برای تخصص پذیرش بگیری خارج از کشور مدرک بین المللی معتبر تره
    حالا درستیش را نمی دونم

2. این کاربر از ساش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه k2l's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

از براي اطلاعات متشكر: دي
    راستش من بايد كنكور خارج از كشور شركت كنم.بين uni هاي دبي و بين الملل كيش به نظرم اومد كيش معتبر تره.اما عمرا بتونم رتبه زير ٥٠٠٠ بيارم!
    هزينشم در مقايسه با دبي بهتره.
    حالا موندم تو اين فرصت كم چي بخونم چطور بخونم:(( 

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

سلام دوستان لطفا جواب بدین...

کتابی سراغ دارین که توش کنکور آزمایشی تالیفی در حد کنکور باشه؟؟؟ کسی هست کتاب "اگر من طراح بودم" رو داشته باشه؟
    کتاب شبیه سازی قلم چی هست
    کنکور سال 84 به اینور رو شبیه سازی کرده !
    همون سوالات کنکور رو به کار برده فقط با کمی تغییر !
    من پارسال استفاده کردم خوب بود بنظرم !
    پاسخاش خوب بود نکته های سوالات رو نوشته بود

---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------

ازمون دوم جامع سنجش اخرين مهلت ثبت نامش كي است تو رو خدا سريعتر جواب بديد
    سه شنبه90/1/23

5. 3 کاربر از nafas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط k2l;59[COLOR=RoyalBlue
    36566]از براي اطلاعات متشكر: دي
    راستش من بايد كنكور خارج از كشور شركت كنم.بين uni هاي دبي و بين الملل كيش به نظرم اومد كيش معتبر تره.اما عمرا بتونم رتبه زير ٥٠٠٠ بيارم!
    هزينشم در مقايسه با دبي بهتره.
    حالا موندم تو اين فرصت كم چي بخونم چطور بخونم:((
    سلام
    من یک دوست دارم همچین حسی رو داره ، میگه من میخوام یک سال دیگه بمونم ، من بهش یک پیشنهاد کردم ، اگر شما رشتتون ریاضی هست بهتون پیشنهاد میکنم به تمرینای آخر فصل کتاب مثلا فیزیک مسلط بشین و تمرین و متن کتابهای درسی مثل ریاضی رو خوب بخونین و مسلط بشین اینکار توام با انتظار کافی داشتن از خود سر جلسه کنکور باعث میشه شما کنکور رو تا 50 یا 45 درصد بزنین ! [/COLOR]

به نظر من آزمون گزینه دو شیمیش واقعا سخت بود. دین و زندگی پیش هم سخت بود ولی در عوض پایه با اینکه نخونده بودم، فقط یکیش رو اشتباه زدم و بقیه درست.
    دیفرانسیل هم به مراتب سخت تر شده بود ولی فیزیک ایندفعه آسون بود(نسبت به آزمونای قبل ).
    سلام شیمی رو قبول دارم سخت بود ولی دین و زندگی رو نه ، این دفعه ادبیات رو هم سخت داده بودن ،
    فیزیک درسته سخت نبود ولی 5 سوال اول 3تاش محاسبش خیلی وقت گیر بود ، همون اول پدر آدمو در میاورد ،
    من حیث المجموع دروس ریاضیش آسون بود ، شیمی سخت ، فیزیک وقت گیر

تو رو خدا یکی بگه برای اینکه بتونم شیمی در کنکور 50 درصد بزنم اگه تست های کنکور سال های گذشته(سراسری و آزاد داخل و خارج کشور) را کار کنم میتونم این درصد را بزنم یا باید حتما تست تالیفی هم بزنم؟یعنی سوال های کنکور سال های قبل بزنم کافیه یا باز هم چیز جدیدی هست که بیاد؟
    چرا هیچ کس جوابی نمیده؟
    دور دنیا در 4 ساعت گاج کتاب خوبی هست پیشنهاد میکنم تهیه کنید !

شیمی گزینه 2 واقعا مزخرف شده.
    ترم اول سوالاش رو خیلی راحت طرح میکردن،کتابو میخوندی 80 میزدی.
    حالا هم که اصلا سوالاش استاندارد نیست.بجای اینکه به مفهوم گیر بدن،میخوان سوال عجیب غریب طرح کنن که کسی ندیده باشه!!!
    خیلی به این فکر نکن که افت کردی.
    این آزمون خیلی سخت بوده و تقریبا همه مباحث سخت هر درسی تو این آزمون بوده.(زیست p : فصل 8، ریاضی : مشتق و کاربرد مشتق، شیمی p : فصل 3)
    ولی فیزیکش خیلی سخت نبود باید بیشتر میزدی.
    سعی کن از عید خوب استفاده کنی.
    سلام
    دقیقا تنها دلیلی که من نرفتم قلم چی این بود که تو قلم چی سوالات رو طوری طرح میکنن که صرقا از دانش آموز غلط بگیرن ، گزینه دو سابقا سوالاش خیلی خوب بود ولی جدیدا رو اورده به سوالای سخت ،اگه بخوایم ما ریاضی ها به اون سوالات شیمی جواب بدیم باید فیزیک و ریاضی رو ببوسیم بزاریم کنار ، بیشنیم فقط شیمی بخونیم

7. این کاربر از M O B I N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Meek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام ببخشید میدونم سوالم یک کم زوده اما خیلی برام مهمه لطفا یکی بهم بگوید

اینکه میگویند در خرداد نباید درس جدید بخونید و فقط رفع اشکال و تست و جمع بندی باشه درسته؟
    بعضی از درس های من( سه درس) شروع خوندنش از اول فروردین هست و قطعا تا آخر اردیبهشت تموم نمیشه ولی خوب تا خرداد میشه یک کاریش کرد و بستش
    سوالم اینجاست با خوندن این سه درس در خرداد به جمع بندی و رفع اشکال مشکلی وارد نمی کند؟

البته بگم قرار نیست همه مطالب این 3 درس را بخونم

با تشکر و آرزوی سربلندی برای شما

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام ببخشید میدونم سوالم یک کم زوده اما خیلی برام مهمه لطفا یکی بهم بگوید

اینکه میگویند در خرداد نباید درس جدید بخونید و فقط رفع اشکال و تست و جمع بندی باشه درسته؟
    بعضی از درس های من( سه درس) شروع خوندنش از اول فروردین هست و قطعا تا آخر اردیبهشت تموم نمیشه ولی خوب تا خرداد میشه یک کاریش کرد و بستش
    سوالم اینجاست با خوندن این سه درس در خرداد به جمع بندی و رفع اشکال مشکلی وارد نمی کند؟

البته بگم قرار نیست همه مطالب این 3 درس را بخونم

با تشکر و آرزوی سربلندی برای شما
    این خیلی خوبه که تکلیفت رو با خودت مشخص کردی
    اینکه با خودت قرار گذاشتی حالا که عقبی همه مطالب رو نخونی و گزینشی بخونی . امیدوارم سر این تصمیمت بمونی
    مطلب بعدی اینه که من الان تنها پیشنهادی که بهت میتونم بکنم اینه که زودتر شروع کن و به فردا یا هفته دیگه یا بعد از عید حواله نده . هرچیزی که میخونی کاملا مسلط شو حتی اگه شده فقط 40 درصد مطالب رو بخونی ولی مسلط بشی کافیه
    اینکه میگن خرداد چیز جدید نخونین درسته ولی نه برای شما که چیزی نخوندی بخوای خرداد مرور کنی. اون حرف برای کسی درسته که مثلا تا الان 50درصد مطالب رو خونده و نزدیکای خرداد ممکنه یه سری مطالب رو یادش رفته باشه باید مرور کنه که مطالب از دست رفته ش برگرده . شما عوض اینکه از اول خرداد جمع بندی رو شروع کنی مثلا از هفته دوم خرداد شروع کن ولی هر کاری میکنی جمع بندی رو کنار نذار. از یه تاریخی به بعد عملا درس خوندن آب توی هاون کوبیدنه (شرمنده اینقدر رک میگم میخوام سر کنکور به این نتیجه نرسی) پس عوض درس خوندن مرور و جمع بندی و تست مجموعه ای جواب میده . از الان برنامت رو بچین و اجرا کن که 15 خرداد روز شروع جمع بندی شماست نه دیرتر. ایشالا موفق باشی

10. 2 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

تو رو خدا یکی بگه برای اینکه بتونم شیمی در کنکور 50 درصد بزنم اگه تست های کنکور سال های گذشته(سراسری و آزاد داخل و خارج کشور) را کار کنم میتونم این درصد را بزنم یا باید حتما تست تالیفی هم بزنم؟یعنی سوال های کنکور سال های قبل بزنم کافیه یا باز هم چیز جدیدی هست که بیاد؟
    چرا هیچ کس جوابی نمیده؟

اگه کتاب درسی رو از الان خوب بخونی و اواخر هم همینایی که گفتی بجز آزاد رو بزنی و سطح سوالات نسبت به پارسال عوض نشه زیر 60 نمیزنی!!

فقط هرچی که خوندی باید یجوری بخونی که تا کامل نفهمیدی ازش رد نشی و بعد هر فصل هم یه 70 تایی تست ازش حل کنی و هرجا که بلد نبودی از نو بخونی و رفع اشکال کنی و دوباره درست یاد بگیری!

سخته یکم ولی ممکنه!!

موفق باشی

12. 3 کاربر از AEZ_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام..... بچه ها كتابي ميخوام براي درساي عمومي رشته رياضي كه هم تست خوب در سطح كنكور داشته باشه و هم يه توضيحاتي بده داخلش بد نيست..... من تا حالا كتاب تست و اينارو نخوندم حالا ميخوام يه مروري روشون بكنم.... ميدونم ديره ولي بهتر از هيچيه...... به نظرتون چي بگيرم..... باي درساي عمومي ميخوام..... براي شيمي هم بگين... نميدونم عموميه يا تخصصي.... راستي كتابي كه معرفي ميكنين خواهشا طوري باشه كه از درساي دوم دبيرستان تا پيشو داشته باشه... ممنون.

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان کم کم به فکر خرید کتاب عمومی سنجش آخر باشید که هر وقت اومد بخرید

پ.ن: قیمت چهار کتاب اخری که باید بخرید ( سنجش آخر عمومی و اختصاصی با پاسخنامه تشریحی) یکم گرونه و سر جمع شاید 60-70 تومنی بشه ولی من اکیدا تاکید می کنم در هر وضعیت مالی هستید و شده حتی پول قرض کنید اما این کتابا رو با جدیدترین چاپ یعنی چاپ 90 بخرین مطمئن باشین اگه نخرین ضرر کردین

15. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ساش's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

دوستان کم کم به فکر خرید کتاب عمومی سنجش آخر باشید که هر وقت اومد بخرید

پ.ن: قیمت چهار کتاب اخری که باید بخرید ( سنجش آخر عمومی و اختصاصی با پاسخنامه تشریحی) یکم گرونه و سر جمع شاید 60-70 تومنی بشه ولی من اکیدا تاکید می کنم در هر وضعیت مالی هستید و شده حتی پول قرض کنید اما این کتابا رو با جدیدترین چاپ یعنی چاپ 90 بخرین مطمئن باشین اگه نخرین ضرر کردین
    ممنون از پیشنهادتون

ولی می شه بگید مگه این کتابا چی دارند ؟؟؟
    چه ویژگی دارند ؟؟

فکر نکنم تو کنکور سوال تکراری سال های پیش را تکرار کنند یعنی نه دیگه تا 50 یا 60 درصد
    شاید تکرار بشه ولی جز سوالات آسون مطرح بشه

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •