تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 310 از 451 اولاول ... 210260300306307308309310311312313314320360410 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,091 به 3,100 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

داره خودمونی میشه m_y_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    آقایون مهندس کسی میدونه چجوری میشه عملکرد کلیدهای مدیا با لا صفحه کلید روی اسپیکر رو عوض کرد ؟
    یعنی به جای اینکه برنامه مدیا سنتر باز بشه مثلا jet audio باز بشه.
    در ضمن درصد کم یا زیاد کردن ولووم هم توسط این کلیدها میشه عوض کرد ؟
    یعنی به جای 12 درصد بشه 2 درصد.

2. این کاربر از m_y_68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون لیست اول که دادم همه را دانلود و اپدیت کردم فقط مونده وایرلس .

حالا به نظرت کدوم را دانلود کنم که مال ما میشه ؟
    هیچ کدوم.مدل وایرلس این لپ تاپ Atheros ar9285 هستش و شما میتونی از لینک زیر آپدیتش رو بگیری.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 3 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

دوستانی که میخوان از ویندوزهای 32 بیتی استفاده کنند اولا که تاکید میکنم 10 15 درصد سرعت پردازش کمتر میشه !!

برای رفع محدودیت 3 گیگ رم میتونید از پچ روسی زیر استفاده کنید که خودم رو دستاپ خودم و داداشم به مدت 1 سال و اندی استفاده کردم و مشکلی نداشته اما با این حال مسئولیتش استفاده از این پچ به عهده ی خودتونه. دوستان سوال کردن آپلودش کردم وگرنه این کارو نمیکردم .... هر چی دیدین از چشم خودتونه ها !!!! نکین فلان فلان شده چیز کرد ...
    چیزززززززز :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    طریقه ی استفاده اینه که:

1- آنتی ویروس و این جور چیزا رو مرخص کنید موقتا. ویروسی نیست ولی خب مشکوک به ویروس بودنه واسه همین معمولا گیر میدن. البته همه نه ... مثلا نود گیر نمیده ولی آویرا حساسه گیر میده.

2- تحت ادمین ران کنید. یعنی راست کلیک و گزینه ی Run as administrator

3- یه گزینه میاد وسط صفحه و همون یه دونه رو بزنید تا یه صفحه سیاه باز بشه.

4- تو این صفحه کلید Y کیبورد رو بزنید

5- اگه ارور نده و ویروسیابتون رو درست خاموش کرده باشید بعد از این مرحله فقط ری استارت میشه.

6- بعد از ری استارت شدن یه گزینه اضافه شده. این گزینه که تهش نوشته 128 GB دقیقا عین ویندوزی هست که نصب کردید فقط فرقش اینه که محدودیت رم تا 128 گیگابایت افزایش یافته و مثل 64 بیتی ها شده !!!

7- اگه خوشتون نیومد از گزینه ی دوم میرین تو ویندوزتون که همون ویندوز قبلیه و هیچ مشکل و فرقی نداره.

در مورد امتیاز ویندوز هم همون طور که قبلا گفتم امتیاز رم تا 7.3 افزایش پیدا میکنه. پهنای باند رو تست کردم و اونهم واقعا افزایش داره ولی نه اون طوری که فکر کنید یه طوفانی شده. تست پهنای باند رو با SANDRA و Everest و PC mark Vantage انجام دادم ولی الان امتیاز ویندوز رو دارم.

ضمنا با استفاده از برنامه های:
    Enhance My seven
    7Tweaks
    میشه امتیاز رم ویندوز رو از 7.3 به 7.5 هم افزایش داد !!!!! این هم عکسش:

به امتیاز CPU هم توجه کنید میبینید یه خورده یعنی از 6.9 به 7.0 افزایش پیدا کرده. یعنی چیزی که تو ویندوز 64 بیتی هم همون 6.9 هست. این یکی رو دیگه با SANDRA و PC Mark تست نکردم. اگه تست کردین نتیجش رو ممنون میشم بزارید. فقط موقع تست برنامه اجرا نکنید و کپی پیست ساده هم نکنید. شرایط کاملا باید عادی باشه.

6. 5 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

من قبلا با تاچ پد مشکل دوستان رو داشتم. راه که نمیدونم چیه ولی یه کارایی کردم خودش درست شد.

امرزو سرچ کردم ببینم راه خاصی تو وب هست که تست کرده باشند.

یه چیزی خوندم لینک رو الان ندارم. ولی این جوری گفته بود

1- اول تو کنترل پنل بخش آن اینستال برنامه ها میریم و برنامه ی تاپ پد که اول اسمش ETD بود رو پاک میکنیم.

2- بدون ری استارت کردن میریم ادامه میدیم و تو دیوایس منیجر بخش موس و کیبورد و ... اون درایور تاپ پد رو پاک میکنیم !!! فقط یادمون نمیره که تیک Remove software driver for this devise رو بزاریم که همه چی رو کامل پاک کنه.

3- یه ری استارت میکنیم و میریم دو باره نصب میکنیم. من ورژن 8.0.7 رو تست کردم جواب میده ولی ورژنهای دیگه هم باید همین جوری باشه.

خب من این راه رو تقریبا رفتم قبلا و احتمال میدم با این راه حل بشه.

اگه تست کردین و جواب نداد یا داد خبر بدین.

8. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

مرسی دوست عزیز

دوستان کسی دیگه این پچ روسی را نصب نکرده ؟ اگه کسی نصب کرده و مشکلی نداشته بگه تا ما هم نصب کنیم.

در ضمن اگه پچ مشکل داشته باشه که سخت افزاری مشکلی پیش نمیاد حداکثر اتفاقی که میوفته ویندوز خراب میشه درسته ؟

راستی اقا علیرضا درایور تاچ پد ورژن 8.0.7 که شما گفتین اصلا وجود نداره ( تو سایت ایسوس ) آخرین ورژن 7.0.5.10 هست

ویرایش

درایور مورد نظر را از سایت زیر پیدا و نصب کردم عالیه هیچ مشکلی نداره به دوستان هم توصیه میکنم دانلود ونصب کنند.

رفع محدودیت رم در ویندوز 32 بیتی :

مثل اینکه بعد از نصب برای بعضی ها مشکلاتی به وجود آورده من که از نصبش پشیمون شدم.
    همچنین با نصب این نرم افزار 1 منو به قسمت بوت شما اضافه میکنه که با رفتن داخل اون ویندوز جدید دیگه محدودیت رم ندارید. ( من دوست داشتم روی همین ویندوز پچ اجرا بشه و مشکلاتی ندلشته باشه ) حالا بازم نصب با خودتون . از علیرضای عزیز هم به خاطر گذاشتن نرم افزار تشکر میکنم .

توی این انجمن ها میتونید مشکلات و نظرات کسانی را که این پچ را نصب کردن مشاهده کنید :

Last edited by You Were Mine; 22-11-2010 at 23:00.

10. این کاربر از You Were Mine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستانی که میخوان از ویندوزهای 32 بیتی استفاده کنند اولا که تاکید میکنم 10 15 درصد سرعت پردازش کمتر میشه !!

برای رفع محدودیت 3 گیگ رم میتونید از پچ روسی زیر استفاده کنید که خودم رو دستاپ خودم و داداشم به مدت 1 سال و اندی استفاده کردم و مشکلی نداشته اما با این حال مسئولیتش استفاده از این پچ به عهده ی خودتونه. دوستان سوال کردن آپلودش کردم وگرنه این کارو نمیکردم .... هر چی دیدین از چشم خودتونه ها !!!! نکین فلان فلان شده چیز کرد ...
    چیزززززززز :

کد:
    طریقه ی استفاده اینه که:

1- آنتی ویروس و این جور چیزا رو مرخص کنید موقتا. ویروسی نیست ولی خب مشکوک به ویروس بودنه واسه همین معمولا گیر میدن. البته همه نه ... مثلا نود گیر نمیده ولی آویرا حساسه گیر میده.

2- تحت ادمین ران کنید. یعنی راست کلیک و گزینه ی Run as administrator

3- یه گزینه میاد وسط صفحه و همون یه دونه رو بزنید تا یه صفحه سیاه باز بشه.

4- تو این صفحه کلید Y کیبورد رو بزنید

5- اگه ارور نده و ویروسیابتون رو درست خاموش کرده باشید بعد از این مرحله فقط ری استارت میشه.

6- بعد از ری استارت شدن یه گزینه اضافه شده. این گزینه که تهش نوشته 128 GB دقیقا عین ویندوزی هست که نصب کردید فقط فرقش اینه که محدودیت رم تا 128 گیگابایت افزایش یافته و مثل 64 بیتی ها شده !!!

7- اگه خوشتون نیومد از گزینه ی دوم میرین تو ویندوزتون که همون ویندوز قبلیه و هیچ مشکل و فرقی نداره.

در مورد امتیاز ویندوز هم همون طور که قبلا گفتم امتیاز رم تا 7.3 افزایش پیدا میکنه. پهنای باند رو تست کردم و اونهم واقعا افزایش داره ولی نه اون طوری که فکر کنید یه طوفانی شده. تست پهنای باند رو با SANDRA و Everest و PC mark Vantage انجام دادم ولی الان امتیاز ویندوز رو دارم.

ضمنا با استفاده از برنامه های:
    Enhance My seven
    7Tweaks
    میشه امتیاز رم ویندوز رو از 7.3 به 7.5 هم افزایش داد !!!!! این هم عکسش:

به امتیاز CPU هم توجه کنید میبینید یه خورده یعنی از 6.9 به 7.0 افزایش پیدا کرده. یعنی چیزی که تو ویندوز 64 بیتی هم همون 6.9 هست. این یکی رو دیگه با SANDRA و PC Mark تست نکردم. اگه تست کردین نتیجش رو ممنون میشم بزارید. فقط موقع تست برنامه اجرا نکنید و کپی پیست ساده هم نکنید. شرایط کاملا باید عادی باشه.
    مرسی علیرضا جان از اطلاعات خوبی که همیشه میدی به دوستان .
    یک مطلبی در باره ی این موضوع و اینکه نمره های ویندوز 32 بیت بیشتر هست به نظرم میرسه که قبلا هم مطرح شده فکر می کنم تو این تاپیک اون هم اینه که ملاک هایی که برای نمره دادن استفاده میشه دقیقا منتج به این نمیشه که آدم فکر کنه واقعا کارایی هم متفاوت خواهد بود! یعنی منظورم اینه که شاید بشه در شرایط برابر دو دستگاه مختلف رو با یک کانفیگ نرم افزاری مثلا هر دو سون 64 بیت با هم قیاس کرد اون هم تا حدی و نتیجه ای سطحی گرفت ولی نمیشه یک دستگاه رو با دو گانفیگ نرم افزاری مختلف مثلا بین 32 و 64 بیت مقایسه کرد و بخاطر اعداد بیشتری که نمایش داده شده با این نتیجه رسید که کاراریی هم بهتر شده . در مورد نمره ی رم من صفحه ای رو خوندم و دیدم امتیاز ویندوز به مقداری رمی هست از نظر حجم که بطور مستقیم در اختیار ویندوز قرار میگیره! که با توجه تفاوت سطح انتظارات ویندوز 32 و 64 می تونه این عدد بطور صوری تغییر کنه ! و برای بقیه ی موارد هم به همین صورت. مثلا ویندوز ایکس پی هم اگر همچین سیستمی داشت با این سخت افزار تعجب میکرد و همه رو 10 میداد چون بنده خدا همچین سخت افزار گردن کلفتی براش خیلی هم زیاد به نظر میاد!

12. این کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohammad-rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مگه رو لپ تاپتون نرم افزار Asus Live Update نصب نیست؟

14. این کاربر از mohammad-rsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

من قبلا وقتی که درایور روش نصب بود ( ویندوز 64 بیت ) همه کار میتونستم باهاش بکنم با مولتی پد صفحه یا عکس ها را عوض میکردم ، زوم برای صفحه دسکتاپ هم کار میکرد ، با 3 انگشت به سمت بالا میکشیدم My Computer باز میشد و .... کارای دیگه . اما الان از اینها محروم شدم.
    راستی مشکل صدای لپ تاپ ( همون صدای کلیک موس یا قطره آب ) حل نشد ؟
    مشکل سخت افزاری دیگه ای که برای لپ تاپ از بچه های دیگه گزارش نشده ؟
    سلام لپ تاپ من هنوز هم اون صدای کلیک یا قطره آب روداره بنظر من که نمیشه بهش گفت مشکل و طبیعی هست.

16. این کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

مرسی دوست عزیز

دوستان کسی دیگه این پچ روسی را نصب نکرده ؟ اگه کسی نصب کرده و مشکلی نداشته بگه تا ما هم نصب کنیم.

در ضمن اگه پچ مشکل داشته باشه که سخت افزاری مشکلی پیش نمیاد حداکثر اتفاقی که میوفته ویندوز خراب میشه درسته ؟

راستی اقا علیرضا درایور تاچ پد ورژن 8.0.7 که شما گفتین اصلا وجود نداره ( تو سایت ایسوس ) آخرین ورژن 7.0.5.10 هست

ویرایش

درایور مورد نظر را از سایت زیر پیدا و نصب کردم عالیه هیچ مشکلی نداره به دوستان هم توصیه میکنم دانلود ونصب کنند.

رفع محدودیت رم در ویندوز 32 بیتی :

مثل اینکه بعد از نصب برای بعضی ها مشکلاتی به وجود آورده من که از نصبش پشیمون شدم.
    همچنین با نصب این نرم افزار 1 منو به قسمت بوت شما اضافه میکنه که با رفتن داخل اون ویندوز جدید دیگه محدودیت رم ندارید. ( من دوست داشتم روی همین ویندوز پچ اجرا بشه و مشکلاتی ندلشته باشه ) حالا بازم نصب با خودتون . از علیرضای عزیز هم به خاطر گذاشتن نرم افزار تشکر میکنم .

توی این انجمن ها میتونید مشکلات و نظرات کسانی را که این پچ را نصب کردن مشاهده کنید :

سایت ایسوس خیلی آپدیت عمل نمیکنه. شما ببین تو بخش درایور کارت گرافیک که یکی از دو پردازنده ی مهم لپ تاپه چه قدر دیر به دیر آپدیت میکنه !!!

بههر حال اگه جواب داده فکر کنم نیازی نیست جدیدش رو نصب کنید. به هر حال من الان همین ورژنی که گفتم رو نصب کردم. قبلا لینک دادم ولی بازم میذارم ، شاید لازم شد:
    ین هم لینک درایور تاپ پد ورژن 8.0.7.0 :

کد:
    در مورد اون پچ هم ممنون لینک تاپیکش رو دادین. خوشبختانه واسه من هیچ مشکلی نداشته و پهنای باند رم رو واقعا افزایش داده بود.
    اما همونطور که گفتم روسیه و ممکنه ایرادهایی داشته باشه. رو سخت افزارهای مختلف جوابهای مختلفی بده ... من رو سه تا سیستم تست کردم و مشکلی نداشته. چهارمی که تست کنم ممکنه مشکل دار باشه. البته n61 من مشکل نداشته و فکر کنم بعیده برای بقیه دوستان مشکل پیدا کنه.

18. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

مرسی علیرضا جان از اطلاعات خوبی که همیشه میدی به دوستان .
    یک مطلبی در باره ی این موضوع و اینکه نمره های ویندوز 32 بیت بیشتر هست به نظرم میرسه که قبلا هم مطرح شده فکر می کنم تو این تاپیک اون هم اینه که ملاک هایی که برای نمره دادن استفاده میشه دقیقا منتج به این نمیشه که آدم فکر کنه واقعا کارایی هم متفاوت خواهد بود! یعنی منظورم اینه که شاید بشه در شرایط برابر دو دستگاه مختلف رو با یک کانفیگ نرم افزاری مثلا هر دو سون 64 بیت با هم قیاس کرد اون هم تا حدی و نتیجه ای سطحی گرفت ولی نمیشه یک دستگاه رو با دو گانفیگ نرم افزاری مختلف مثلا بین 32 و 64 بیت مقایسه کرد و بخاطر اعداد بیشتری که نمایش داده شده با این نتیجه رسید که کاراریی هم بهتر شده . در مورد نمره ی رم من صفحه ای رو خوندم و دیدم امتیاز ویندوز به مقداری رمی هست از نظر حجم که بطور مستقیم در اختیار ویندوز قرار میگیره! که با توجه تفاوت سطح انتظارات ویندوز 32 و 64 می تونه این عدد بطور صوری تغییر کنه ! و برای بقیه ی موارد هم به همین صورت. مثلا ویندوز ایکس پی هم اگر همچین سیستمی داشت با این سخت افزار تعجب میکرد و همه رو 10 میداد چون بنده خدا همچین سخت افزار گردن کلفتی براش خیلی هم زیاد به نظر میاد!
    ببین علی جان دقیقا همین هست که میگی. من هم خوندم و اصلا رو امتیاز ویندوز حساب باز نمیکنم. منتها بعضی از دوستان فکر میکنن رم این لپ تاپ از سری وایو سونی بدتره و ملاکشون امتیاز ویندوزه.

خب ... یه چیزی بگم خیال همه راحت بشه. تو تاپیک اخبار دنیای سخت افزار یه چند تا بنچ مارک از سایتای مختلف گذاشم و رمهایی با باس 800 تا 1600 و DDR2 و DDR3 همه مقایسه شدند !!!! نتیجه اینه که تو کارای پردازشی و بازیها و کارای گرافیکی تنها 3 4 درصد تفاوت بهترین رم و بدترینش بوده. یعنی در واقع سرعت پردازش به رم ربطی نداره. منطقی هم هست.

فقط تو یه حالت به نظر من رم مهم میشه. اونهم اینکه یه برنامه سنگین استفاده کنید و رم زیادی بخواد و در نتیجه حتی 4 گیگ هم کم باشه !!! سنگین که میگم منظورم احیانا رندر کردن نیست. منظورم یه چیزی شبیه فلوئنت هستش که با روش Finite Element یا المان محدود میان مساله رو حل کنند.

مگه رو لپ تاپتون نرم افزار Asus Live Update نصب نیست؟
    آقا من قبلا که یه مدت 32 بیتی ریخته بودم این برنامه رو نصب کرده بودم ولی هیچ وقت به سرور وصل نشد. نمیدونم تنظیماتی داشته که من بی خبر بودم یا ؟؟؟؟
    البته اون درایور کارت گرافیک رو که دیدم بدون فشرده کردن گذاشته کلا بی خیالش شدم ولی دویت داشتم ببینم درایور مثلا چیپ ست اینتل میاد پیام بده.

سلام لپ تاپ من هنوز هم اون صدای کلیک یا قطره آب روداره بنظر من که نمیشه بهش گفت مشکل و طبیعی هست.
    مال من هم گاهی این صدا رو میده. مال هاردشه. واسه دستاپم هم هاردش صدا میده. کلا هر چی هارد دیدم صدا میداده فقط بعضیهاش خیلی کم صدا میده. قبلا با HDD Regenerator تست کردم شاید بد سکتور باشه ولی هیچ چی نیافت.
    Last edited by alireza1411; 23-11-2010 at 20:22.

20. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •