من حالم زیاد خوب نیست درست تایپ نکردم
من الان یه بازیکن به اسم vandebuurd رو تو مستر خریدم قدرتش 95 بود میخواستم بدونم بازی شما هم همچین بازیکنی رو داره یا نه خیلی تخیلی هست
در ضمن کلاسیک هم نمیتونه باشه چون من غیر فعال کردمش
من حالم زیاد خوب نیست درست تایپ نکردم
من الان یه بازیکن به اسم vandebuurd رو تو مستر خریدم قدرتش 95 بود میخواستم بدونم بازی شما هم همچین بازیکنی رو داره یا نه خیلی تخیلی هست
در ضمن کلاسیک هم نمیتونه باشه چون من غیر فعال کردمش
پاس دادنش که اتفاقا خیلی بهتر شده فقط باید جهت بهش بدی
سلام
سیستم شوت زدنش تغییر کرده؟>
ا من شوت میزنم میره تو اسمون یا خیلی اروم شوت میزنه جهت میدم اینجوری میشه کلا بیدقت بیده![]()
یکی بیاد روش شوت زدنو بگه
دیگه کارمون به کجا رسیده![]()
![]()
دوستان این چرا خودش تعویض میکنه واسه خودش؟؟؟ من چندبار بازی دوستانه و چمپیونز زدم ولی نیمه دوم خودش همینجوری تعویض کرد
و اینکه یه پچی چیزی بدین بریزیم این ارم باشگاه ها درست بشه اون پچ اصلیه خیلی سنگنیه خدایی
ما که هنوز فروشگاه سایت بازی رو بدستمون نرسونده![]()
وای...
اصلا بازی با دمو قابل قیاس نیست
امروز با 7-8 تا از بچه ها رفتیم گیم نت بازی رو نصب کرده بود نشستیم بازی کردن
باورتون نمیشه دقیقا 9 ساعت و نیم نشسته بودیم و اصلا نمیتونستیم از جامون جم بخوریم
دو نفره که معرکه تر از همه بخش هاش بود
اون دوستانی هم که میگن دو نفره هیجان نداره مزخرف میگن
فوتبال با هیجان همین هست که با تیم های ضعیف هم میشه با برنامه و فکر بهترین تیم ها رو شکست داد...
اره منم دیدمش ولی نخریدمش .عجب قدرتی داره تو باشگاه معروفی هم که نیست سنش هم 20 هست
و اینکه یه پچی چیزی بدین بریزیم این ارم باشگاه ها درست بشه اون پچ اصلیه خیلی سنگنیه خداییکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاملا تایید میشه
خیلی نسبت به دمو پیشرفت کرده،مخصوصا داوری و روون تر شدن حرکت تیمی روبه جلو
من با کورنتیانس دارم لیبرتادورس رو میرم ،واقعا جذابه و سرگرم کننده
پچ pesedit رو هم دانلود کردم و با afsexplorer ریختم تو بازی ،الان لایسنس ها هم ردیفه
مرسی کونامی امسال یه تکون به مخت دادی سیباس![]()
پدرام جام؟ از کجا میشه ادرس بدی بگم یکی از دوستان برام بخره بیاره ؟
آقا PES امسال منیج مود مثل FIFA داره که مربی تیم باشی بعد بتونی مربیه تیم دیگه بشیم بعد از یه فصل؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)