مشکل از کرک نبود حلش کردم
سلام من انجا گیر کردم که باید مسابقه بدی انجا که باید پرچم ها رو بگیری پرچم سوم رو می گیرم ولی قبول نمی کنه ان یارو ناپدید میشه ولی هنوز یکی از پرچم هات میمونه
پرچه سوم رو اول هرچقدر سعی کنی اول اون سربازه پرچم رو میگیره تو باید قبل از اینکه از ساختمون بپری پایین بری سمتش و بعد بپری پایین و بدویی دنبالش تا پرچم رو بگیری.![]()
من پرچم سوم رو هم میگیرم چون بعدش یارو میاد دنبالم
آره منم این مشکل رو داشتم 2 تا راه داره 1 از امضا SKIDROW رو بگیری 2 اینطوری مسابقه بدی پرچم اول تو دوم رقیب سوم تو چهارم رقیب پنجم تو اینطوری رد میشه ولی من میگم کرکو عوض کن چون تنها تو این مورد باگ نداره و مراحل بعدی باگ های دیگه رو هم میبینی
این پست رو کامل بخون راه حل دادم
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
شما هم باید کرکتو عوض کنی skidrow بریز از آدرس زیر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------
شما هم باید کرک رو عوض کنی از همون کد بالا
---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------
شما هم از همون کد بالا کرک رو عوض کن
اینا که همه باید کرکشون رو عوض کنندخب یه نقل قول میزدی همشون کرکشون رو عوض کنند دیگه چرا چند تا پست دادی
حجت جان اینم save بازی که میخواستی!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ما بی عقلی کردیم شما به بزرگیت ببخش ولی دلیل اصلی این بود که هر صفحه ای میزدم سوال یه نفر بی جواب بود واسه همین اینطوری شد ولی همش تو یه پسته نه چند تا!!!
میرم بالا یه برج بیرون شهر سوار ماشین پرنده میشه جای خاصی رو هم نشون نمیدهخب مشكلتون چيه ؟؟؟
لااقا بگيد و توضيح بديد تا بشه كمك كرد ....ممنون...
هی پرواز میکنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)