سلام میخواستم بدونم قیمتهای سری air به این زودیها افت میکنه یا نه؟
سلام میخواستم بدونم قیمتهای سری air به این زودیها افت میکنه یا نه؟
دوست من سری ایر مدت زیادی از انتشارش میگذره و قیمتش معقوله، اگه منظورتون اینه که کی به پایین ترین قیمت ممکن میرسه باید بگم که چند ماه دیگه صبر لازم داره.
ممنون.. من قصد خرید لپ تاپ دارم به نظر شما سری جدید چند ماه طول میکشه به قیمت درست برسه؟ خرید 374 در حال حاضر به صرفه هست یا با افت قیمت سری 2011 اون هم افت قیمت پیدا میکنه؟
13 اینچی ایر هم مد نظرم بود به خاطر اینکه خیلی وقته تو بازار هست..
2010 اگه بخوام، چی بگیرم؟
لطفا مدل دقیق با کانفیگ و قیمت بهم بدین.
سپاس
به نظر من حيف که مدل 2011 رو ول کنيد و 2010 بگيريد
سلام عزیز خبر گرفتی؟
منم با نظر دوستمون موافقم.مدل 2011دارا كارت گرافيك و cpuقوي تر هست.
همچنين داراي پورتthunderboltهست كه سرعتش 2 برابر usb3.اگه مدل 15اينچ يا 17 رو بگيري كه ديگه نور علي نور.چون از دوتا كارت گرافيك بهره ميبرن و سرعت سي پي يوشون خيلي بالاست.البته اين امكانات كمي مشكل ايجاد كرده.البته فقط كمي كه اونم اينه كه عمر باطري رو از ده ساعت به هفت تا هشت ساعت كاهش داده.كه به نظر من با اين امكانات مي ارزه تازه هفت تا هشت ساعت هم چيز كمي نيست و از خيلي از لپ تاپاي امروزي هم بيشتره.در كل به نظر من اگه بموني تا قيمت2011به اعتدال برسه بهتره.به اين زوديا سنتر دوبي راه ميوفته و فكر كنم قيمتا معتدلتر بشن.
نه دوست عزیز ۳۷۴ دیگه کمتر از اینی که هست نمیشه، ۳۷۴ در حدود ۱۴۵۰ باید باشه و اگه قصد خرید ۲۰۱۰ دارید زودتر بجنبید چون با ورود سری های جدید این مدل ها تموم میشن.
ایر هم خوبه ، بالاخره باریک ترین لپ تاپ ه اما شما باید بگید کاربری تون از لپتاپ چی هست تا بشه درست راهنمایی کرد. موفق باشید.
دوست عزیز شما از مدل های ۲۰۱۰ میتونید مدل ۳۷۱ با قیمت ۲۱۵۰ و کانفیگ:
2.4 GHz Corei7
4 GB Ram DDR3
Geforce 320 GT
320GB H.d.d
15" glossy LED Backlite
را بخرید یا اینکه با قیمت های فعلی از مدل های ۲۰۱۱ پارت نامبر MC700 با قیمت حدودا ۱۹۰۰ و کانفیگ:
2.2GHz Corei5
4GB DDR3
Intel HD 3000 384MB GPU
320GB H.D.D
13.3" glossy LED Backlite
رو انتخاب کنید، اگر قصد خرید سریع رو دارید بهتره ۲۰۱۰ بگیرید چون حداقل ۱۵ اینچی میتونید بخرید، اما اگر عجله ندارید توصیه میشه صبر کنید تا قیمت های ۲۰۱۱ بیاد پایین و کانفیگ بهتری خریداری کنید.
سلام من میخواستم مک بوک پرو mc723 بخرم لطفا راهنماییم کنید که باید به چه مواردی در موقع خرید و بعد از خرید توجه کنم که سرم کلاه نره. با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)