سلام
بازی دفاع بحساب اولین بازی تحت شبکه بودالبته من اینو کرمان دیدم وقتی دیدم خنده ام گرفت آخه اون چیزی من میدیدم فقط یه مپ ساخته بودن حتی هود و منوی بازی رو هم عوض نکرده بودن
![]()
سلام
بازی دفاع بحساب اولین بازی تحت شبکه بودالبته من اینو کرمان دیدم وقتی دیدم خنده ام گرفت آخه اون چیزی من میدیدم فقط یه مپ ساخته بودن حتی هود و منوی بازی رو هم عوض نکرده بودن
![]()
واااااااااا
خاک تو سرشون کنن!
یعنی نمیتونستن 4 تا کد رو عوض کنن !
اسلحه ها رو هم لابد عوض نکرده بودن!
به هر حال من با اون پستی که در مورد نمایشگاه دادم، تاپیک رو منحرف کردم.
ولی منظورم این بود که بگم بیاید با همکاری همدیگه بازی بسازیم، اگه تو یه شهر باشیم که عالی میشه اما اگه تو یه شهر هم نیستیم میتونیم با اینترنت و تلفن و پیام کوتاه و ... با هم در ارتباط باشیم و نهایتا ماهی 2 بار همدیگه رو ببینیم!
چطوره؟ میشه براش یه تاپیک درخواست همکاری درست کرد و بچه هایی که مایل هستن این کار رو انجام بدن بیان و مشخصات و توانایی هاشون رو بنویسن و بعد اونجا ببینن کدومشون با هم توافق دارن و همکاری کنن!
به خدا حیفه ! اینجا بچه هایی هستند که خیلی چیزا بلدن! نمیدونم شاید خودشون الان دارن کار میکنن، اما اگه تو این زمینه کار نمیکنن میتونن بیان با هم تیم تشکیل بدن!
ببخشید نام میبرم، من همه بچه ها و توانایی هاشون رو نمیشناسم پس ناراحت نشین اگه اگه کسی رو از قلم انداختم.
مثلا tovamohammad
pezhmax
silsin
aliscan
anti-military
saeed_cpu_full
hadi665
بعضی از این افراد که نام بردم مثل پژمان جان، هم تو کارهای طراحی واردن و هم تو کار با UDK و از برنامه نویسی و منطق اون سر در میارن و کلا کارشون درسته!
حسن و محمد آقا هم که تو UDK کارشون درسته و فکر کنم الان همه اینو میدون، بس که میان و جواب سوالات رو میدن(البته آقا محمد که چند وقته نیست!!!!)
بقیه بچه ها هم علاوه بر کار با UDK، تو طراحی سه بعدی دستی دارن!
چرا ای همه استعداد نیان و یک یا چند تا تیم تشکیل بدن و بازی بسازن!
هر کی موافق با ساختن یه تاپیک جدید برای ایجاد یه تیم بازی سازی با UDK هست، یه پیام بهم بده.
زشته آقا ...واااااااااا
خاک تو سرشون کنن!
یعنی نمیتونستن 4 تا کد رو عوض کنن !
اسلحه ها رو هم لابد عوض نکرده بودن!فکر میکنم مدلسازش آقامهدیار خودمونه که فقط کار ایشون بین بقیه عالی بود...
بیخیال....هر کی موافق با ساختن یه تاپیک جدید برای ایجاد یه تیم بازی سازی با UDK هست، یه پیام بهم بده.
5-6 بار تا حالا گروه تشکیل دادم
4 بار تا حالا وسطای کار بهم خورده ، این آخری رو ایشالله سعی میکنیم بهم نخوره
خوب حالا که اینجا پست دادم یه کاری کنم اسپم نشه
حسن آقا من این تخریب پذیریه که گفتی وارد کردم تو لول هم بردم ولی هیچی ندیدم که شلیک کنم و خراب بشه!
نگاه کن Apex همونطور که قبلا توی تاپیکم گفتم یه تکنولوژی فیزیک جدیده که خیلی خیلی خیلی خیلی فیزک رو واقعی میکنه . تخریب پذیری های بهتر . انفجار های زیبا تر .فیزیک لباس که دیگه ترکونده .
خب شما اگه این رو تولی لول میبینی یعنی می تونی اون رو توی بازی هم ببینی . توی مپ example map امتحانش کن . اونجا نور مناسبه .
درضمن اونایی که لینک می خوان و این لینک ها کار نمی کنه چند روز دیگه قراره یکی توی سایت بازی ساز این ها رو بزاره هر وقت گذاشت خبرتون می کنم .
این ویدئ ها رو ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حسن این خیلی عالیه !!!!!!
واقعا کارو زیبا جلوه میده
اینو چطور باس اجرا کنیم ؟ چطور باس یاد بگیریمش ؟
دوتا لینک گذاشته بودم . یکی یه نرم افزار قول واسه ساختن پارچه و لباسه . یکی دیگه هم نرم افزار واس همین کار و بازم لباس .
اگه تونستم دومی رو لینکش رو میزارم اخه 15 مگه و سرعت اپلود منم پایینه .((شاتل فقط سرعت دانلودش بالاهه))
این APEX 1.0 PhysX Lab چطوری کار میکنه ؟؟ آموزشی چیزی نداری ؟
راستش یه فیلم اموزشی هم داره . نگاه کن این یه مش رو تیکه تیکه می کنه مثل ابزاری که توی یو دی کی داریم . فقط فرق این اینه که می تونم تیکه تیکه شدن رو طبیعی تر بیشتر بهتر زیباتر و سریعتر انجام بدیم . یه فیلم اموزشی هم توی سایتش هست فکر نکنم بتونی توش عضو بشی. اول باید توش اکانت بسازی اونا بستگی به شرایط جوی فعالت می کنن مگر اینکه این نرم افزار توی نت پیدا بشه که فکر نکنم بشه باید صبر کنی من فشردش کنم بزارم اینجا .
این سایتش می تونی برو توش
در ضمن اگه می خوای عضو بشی عضویت ما ایرانی ها رو فعال نمی کنن . باید با IP غیر ایران باشی من اینجوری عضو شدم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درضمن این اکانت من توی اون سایته اگه می تونی با این برو دانلود کن
user: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
password:gfx2347
که فکر نکنم بشه چون IP رو می خواد اگه تونستی عضو بشی برو توی این ادرس توی اون سایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من چجوری میتونم از برخورد بازیکن به یه جسم یه رویدادی رو فعال کنم؟
مثلا بازیکن به دیوار برخورد میکنه , من میخوام یه postprocess جدید رو اجرا کنم.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)