دوستان عزیز کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه؟
دوستان عزیز کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه؟
يك لپ تاپ براي كارهاي گرافيكي مي خوام
قدرت پردازش بالا باشه
چه مدل و ماركي رو پيشنهاد مي كنيد؟
برای کاری که می گی پیشنهاد می کنم تو وایو سری F11 هاش بگردی
این سری همشون دارای سی پی یو های قوی هستن ولی بگرد اونهایی که کارت گرافیک NVIDIA GT 330M دارن رو انتخاب کن.
مدل های پیشنهادی:
F11 NFX
F11 EGX
F11 FGX
![]()
این مدل هایی که گفتی چینی هستن
اگه USA می خوای و شبیه به این ها باید
F11 NFX
F11 FGX
F11 EGX
رو نگاه کنی
سلام
این F ها (مثلا F111) واقعا FullHD هستن؟ آخه تو رزولوشن هاشون 1920x1200 نداره مثل اینکه...
سوال بعدی اینکه تا 1400 از F و همچنین FW چی پیشنهاد می کنید؟ یکی می گفت این F ها جدیدن و هنوز معلوم نیست چه عیب و ایرادایی دارن برا همین FW ها بهترن.. نظر شما چیه؟
ممنون
بله
فعلا مدل هایی که دارای کارت گرفیک NVIDIA GT 330M هستند دارای کیفیت Full HD در صفحه نمایش خود هستن و اگه به مشخصاتشون در یک سایت معتبر نگاه کرده باشی حتما این رو می بینی
توی FW ها هم اون هایی که CPU 2.8 دارن خوبه
توی سری F هم سری F11 خوبه و اگه تو اون سری مدلی رو انتخاب کنی که کارت گرافیک NVIDIA GT 330M داشته باشه خوبه
اینکه حالا این سری جدیده و مشکلاتش معلوم نیست دیگه یه نظر هست،ولی بالاخره هر مدلی یه روز جدید بوده واگه بخوای مدل قدیمی رو بخری باید از امکانات زیادی در اون مدل صرف نظر کنی
ضمنا اگه این رو از یه فروشنده شنیدی کلا بی خیال این حرف شو،چون به احتمال زیاد اون شخص می خواسته جنس های قدیمی خودش رو بفروشه،چنین چیزی گفته
حالا هر جور خودت دوست داری
![]()
سلام
دوست عزیز FULL HD
1920 در 1080 هست دیگه برچسبشم هست FULL HD 1080
در قدرتمتند بودن سری FW اصلا شکی نیست اما FW از CPU CORE2DUO استفاده می کنه
سری f هیچ مشکلی نداره و هرچی راجع منبع تغذیه صدای نویز فن و هاردو اینهاست شایعاتی بی اساس و بی خوده !!
دوستان عزیز
من مدل VAIO - F115FX رنگ خاکستریشو گیر آوردم ولی خودم خیلی دوست داشتم F117FX/H رو می گرفتم که تنها فرقش با F115FX اینه که سرعت هاردش 7200 ولی F115FX سرعت هاردش 5400 هست و درضمن اون شرکتی که برام آمارشو گرفته میگه USA هست ولی من طبق اماری که خودم گرفتم فکر نمیکنم USA باشه ، حالا به نظر شما راست میگه واقعا USA این مدل هست تو بازار ؟!!!!!
به نظر شما این سرعت هاردی که چند روزه خرید منو به تاخیر انداخته و فکر منو هم مشغول کرده ارزششو داره که من منتظر بمونم تا F117FX بیاد تو بازار ( چون هنوز وارد نشده ) ؟!!!!!!!!!!!!!!
ممنون
Last edited by sarah55; 16-05-2010 at 18:55.
سلام
به نظر شما لپ تاپ سونی تا 1400000با چه گارانتی بگیرم؟
نقش؟ایران رهجو؟امرتات؟
خواهشا زودتر جوابمو بدید چون پس فردا میخرم
f115 آمریکا ؟
عجب چه جالب این شرکت های ایرانی بواش یواش از خودشوت مدل در میارن !!
اگر شما خیلی درگیر سرعت هارد هستید بهتره f116 بگیرد کانفکیش تنها تفاوتی که با 115 داره 2 گیگ رم کمتره داره اما بجاش هاردش 7200 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)