تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 310 از 432 اولاول ... 210260300306307308309310311312313314320360410 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,091 به 3,100 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

یعنی تو عمرم دانشگاه اینقدر بی قانون تر، بی نظم تر و ضعیف تر از علمی کاربردی مخابرات تبریز ندیدم! 2 هفته تمامه بخاطر ثبت اشتباه معدل در سیستم که از طرف خودشون هم بوده دانشجو رو علاف خودشون کردن.. نه میتونیم وارد سیستم سجاد بشیم، نه انتخاب واحد کنیم! مهر هم که داره به نیمه میرسه.. تازه آقایون میخوان نامه بنویسن به سازمان سنجش! نمیدونم چه ربطی به سازمان سنجش داره! یعنی دانشگاه جامع علمی کاربردی اینقدر بی عرضه و به درد نخور هست که موضوع به این سادگی رو نمیتونه خودش پیگیری کنه؟! کلی دانشجو هستن که الان اینجوری علاف شدن.. واقعا سگ دانشگاه آزاد شرف داره به صدا تای علمی کاربردی! البته عذر میخوام اینجوری حرف زدم، ولی واقعا داغونه اعصابم.. هی هر روز برو بیا برو بیا..

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

سلام
    دوستان من دیپلم رشته ساختمان سازی کارودانش رو گرفتم . میخ.ام ورودی بهمن بدون کنکور برم و موقع ثبتنام رشتمو بزنم معماری آیا میتونم با مدرک ساختمان سازی. .معماری ثبتنام کرد؟

داره خودمونی میشه nilofar69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

چرا توو سامانه سجاد می خوام حذف و اضافه انجام بدم این پیغام رو می ده:هشدار! نوع انتخاب واحد مرکز شما گروهی است حذف و اضافه برای شما تعریف نشده.

یعنی چی؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام

چرا توو سامانه سجاد می خوام حذف و اضافه انجام بدم این پیغام رو می ده:هشدار! نوع انتخاب واحد مرکز شما گروهی است حذف و اضافه برای شما تعریف نشده.

یعنی چی؟
    ترم اول هستید؟! احتما برای ترم اول حذف و اضافه نداره زنگ بزنید از دانشگاه بپرسید!

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان این دانشگاهی که ما تازه قبول شدیم از شنبه کلاس هاش برگزار شده ... شنبه این همه راهو زدیم رفتیم .. نیم ساعت دیر رسیدم اما مسئولش اونجا گفت کلاس برگزار شد و جمع کردن تو 20 دقیقه من گفتم یه کلاس دیگه هم یه ساعت دیگه شروع میشه طبق برنامه .. تکلیف اون چی میشه . گفت استاد یکی بود تو همون 20 دقیقه کلاس توجیهی بود تموم شد رفتن
    +
    حالا دیروز هم کلاس بود و ما کلا نرفتیم .. فردا هم یه کلاس دیگست نمیخوام برم ... کلا این هفته ی اول رو تصمیم گرفتم نرم با توجه به اون سابقه ای که سراغ داشتم از کلاس هاشون
    +
    میخواستم ببینم مشکل ساز نمیشه که این تصمیمم ؟
    +
    مثلا تو کلاس توجیهی یا همون اولین کلاس های استاد ها چی چی میگن که ما از دست دادیم و میدیم ؟!

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان این دانشگاهی که ما تازه قبول شدیم از شنبه کلاس هاش برگزار شده ... شنبه این همه راهو زدیم رفتیم .. نیم ساعت دیر رسیدم اما مسئولش اونجا گفت کلاس برگزار شد و جمع کردن تو 20 دقیقه من گفتم یه کلاس دیگه هم یه ساعت دیگه شروع میشه طبق برنامه .. تکلیف اون چی میشه . گفت استاد یکی بود تو همون 20 دقیقه کلاس توجیهی بود تموم شد رفتن
    +
    حالا دیروز هم کلاس بود و ما کلا نرفتیم .. فردا هم یه کلاس دیگست نمیخوام برم ... کلا این هفته ی اول رو تصمیم گرفتم نرم با توجه به اون سابقه ای که سراغ داشتم از کلاس هاشون
    +
    میخواستم ببینم مشکل ساز نمیشه که این تصمیمم ؟
    +
    مثلا تو کلاس توجیهی یا همون اولین کلاس های استاد ها چی چی میگن که ما از دست دادیم و میدیم ؟!
    بستگی به استاد داره که روی حضور غیاب حساس باشه یا نه!
    بستگی به استاد داره یکی درس میده یکس قصه تعریف میکنه یکی هم مثل استاد ما قرعه کشی میکنه برای ارائه!

7. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

سلام
    دوستان من دیپلم رشته ساختمان سازی کارودانش رو گرفتم . میخ.ام ورودی بهمن بدون کنکور برم و موقع ثبتنام رشتمو بزنم معماری آیا میتونم با مدرک ساختمان سازی. .معماری ثبتنام کرد؟
    ​کسی نیست جوابمونو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

​کسی نیست جوابمونو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    فکر نکنم مشکلی داشته باشه!

10. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

بستگی به استاد داره که روی حضور غیاب حساس باشه یا نه!
    بستگی به استاد داره یکی درس میده یکس قصه تعریف میکنه یکی هم مثل استاد ما قرعه کشی میکنه برای ارائه!
    با توجه به اولین کلاس بودن ها و هفته ی اول اگه به قول شما حساس باشن هم نباید زیاد مهم باشه نرفتنم درسته ؟!
    .
    بیشتر نگران اینک که خودم چیز خاصی رو از دست داده باشم !

اگه نباشه جاش خالی می مونه Erfandotm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با توجه به اولین کلاس بودن ها و هفته ی اول اگه به قول شما حساس باشن هم نباید زیاد مهم باشه نرفتنم درسته ؟!
    .
    بیشتر نگران اینک که خودم چیز خاصی رو از دست داده باشم !
    من از هفته اول که رفتم یعنی این هفته فقط دارن درس میدن :|||||| استاد با استاد فرق داره!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •