تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 310 از 1024 اولاول ... 210260300306307308309310311312313314320360410810 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,091 به 3,100 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    من خیلی زیاد تابستون درس نخوندم و از پاییز شروع کردم و قلم چی رو هم شرکت میکنم فکر میکنید بتونم دو دور رو بخونم.
    یا اگه دوستان برنامه ای هم دارن میشه کمکم کنند.
    سلام
    به نظر من با برنامه قلم چی مو به مو پیش برو ، اینطوری بیشتر درس ها رو بیش از دوبار مرور میکنی .

2. این کاربر از skhammari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه asroma08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اولا کمی مودبانه تر صحبت کنید .

شما هنوز به دانشگاه نرفته اید و نمی دانید چه خبر هستش .

من چندین سال هستش که فارغ التحصیل شدم .

سوالات کنکور ازاد سوالات بسیار اسانی هستش کاری ندارد همه رو 100 زد ولی در سراسری ایا می توانید تا این حد بزنید؟؟؟؟؟

سوالات سراسری دشوار هستش و سوالات در سطح خوب و بالایی برای سنجش هستند .

شما به امید ازاد بخوانید و صد در صد بدانید نه ازاد قبول خواهید شد و نه سراسری .

و نه در زندگی خود شخص مداومی خواهید بود .

سطح علمی ازاد و پیام نور خیلی خیلی پایین هستش .

بنده هم بار اولم نیست مشاوره می دهم الان چندین سال هستش که دوستان زیادی را راهنمایی کرده ام و همگی

موفق شده اند .

فقط به عنوان یک دوست جمله زیر را همیشه بیاد داشته باشید :

هیچکس از من بالاتر نیست و من هم می توانم بهترین باشم چون زحمت می کشم و سختی را تحمل می کنم .

تلاش خواهم کرد و به رتبه های عالی فکر می کنم و زحمت می کشم و سختی را تحمل خواهم کرد .

تلاش تلاش تلاش تلاش تحمل سختی تحمل سختی تحمل سختی تحمل سختی
    دوست عزیز اینطور جمله ها که کاملآ کلیشه ای و بی اثر هست . با گفتن کلمه ی تلاش و زحمت میکشم و ... نمیشه رتبه ی خوب اورد . داوطلب باید در عمل تلاش کنه وگرنه حرف شما هم مثه 90% از مشاورهای دیگه جنبه ی کلیشه و امید دادن بی مورد به داوطلبان هست . متاسفانه این روزها کار مشاور های ما شده همین حرفهای کلیشه ای و دل خوش کن !!
    تنها را موفقیت در کنکور درس خوندن و وقت گذاشتن هست و اینکه صبح تا شب مداوم با خودت تکرار کنی تلاش میکنم و من رتبه ام خوب میشه و کسی بهتر از من نیست و ... همش گول زدن خودت هست

اما در مورد اینکه سطح علمی دانشگاههای ازاد معتبری مثه تهران جنوب- علوم تحقیقات - تهران مرکز - نجف اباد - کرج و .. رو با پیام نور مقایسه می کنید واقعا متعجبم!
    اگه واقعا توی کار مشاوره باشید و ترازها و رتبه ها رو بدونید و با استاید این دانشگاهها در ارتباط باشید هرگز چنین حرفی رو نمیزنید ! در مورد اسون بودن سوالهای سراسری و سخت بودن سوالای ازاد هم به این جمله اکتفا میشه کرد که اسون بودن برای همه اسونه و سخت بودن برای همه سخته !
    کسی که فرضا سوالای سخت سراسری رو متوسط 60 میزنه طبیعتا سوالای اسون ازاد رو متوسط 80 میزنه ولی معمولا تراز و رتبه اش و فاصله اش با نفرات بهتر و بدتر از خودش در حد سراسری باقی میمونه مگر اینکه انگیزه اش پایین باشه .

عرض کردم که اینطور قضاوت کردن و صحبت کردن بر میگرده به همون جو نامطلوب و متضادی که نسبت به دانشگاهای ازاد هست وگرنه یه مشاور درجه یک هیچ وقت ازاد رو با پیام نور مقایسه نمیکنه !!

الان رشته های خوب این ازادهایی که عرض کردم ( بازهم میگم همین 5-6 مورد ) دانشجوهایی معمولا با تراز بالای 6400 میگیره و مطمئنا کسی 6400 به بالا میشه که برای کنکور سراسری تلاش کرده و اونجا هم رتبه ی نسبتا مطلوبی ( نهایتا 12 هزار ) اورده در حالیکه توی پیام نور و خیلی از غیرانتفاعی ها تا 60هزار هم قبولی داریم !!

در ضمن این رو هم عرض کنم که من کنکور رو گذروندم و 89 ای نیستم . اتفاقا توی همون 1-2 سالی که با کنکور زندگی کردیم اطلاعات خودم در زمینه ی همین موضوعات رو تا حدودی بالا بردم وگرنه جسارت نمی کردم که اطلاعات غلط به بقیه بدم !
    Last edited by asroma08; 07-10-2009 at 18:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ساش's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

با جملات شما موافقم

مشاورین ما جملات کلیشه را دوست دارند
    و واقع گرایانه نمی اندیشن

من به یکی از مشاوران می گم که من اصلا نمی فهمم ریاضی چیه همیشه تک می شدم بهم می گه تو باید 50% بزنی می گم نمی تونم می گه امید اشته باش تو می تونی

دوستان واقع گرایانه باشید

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقا من شنیدم دیگه دبیرا 70 تومن کمتر نمیگیرن 4 سال پیش دبیر 30 تومن می گرفت همه می گفتن چرا انقدر گرونه ولی الان انگار نرمش 70 تومنه درسته؟
    این 45 تومن که من گفتم مال مشاور بود...

دبیرا هم بستگی داره بعضی دبیرا 50 تومنم میگیرن بعضی دبیرا هم ساعتی 200-300 تومن میگیرن...

6. 3 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    'gorgan

پيش فرض

سلام عزیزان:

1صحبتی داشتم با فارغ التحصیل های عزیز :

من قبلا 1 چیزی نوشته بودم درباره اینکه هر کی موفق بوده پارسال خیلی کمتر میومده تو فروم ولی چند روز پیش که داشتم فک میکردم همه اونا محصل بودن و ما با توجه به اینکه ما فارغ التحصیل هستیم و از فضای مدرسه و رقابت و ......دوریم،اگه اینجا بیشتر بیایم اینجا(مثلا روزی 1 بار) و توی جو قرار بگیریم بهتره.ولی به تصمیمم مطمین نیستم.نظر شما چیه؟؟؟؟؟

8. 3 کاربر از mazg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه asroma08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بنده فکر کنم وقتی شما دبستان درس می خواندی من در دانشگاه درس می خواندم و الان چندین

سال هستش که مشاوره هم می دهم .

--------------------------------------------------------------

اولا معلوم هستش که هنوز سن شما پایین هستش و به خاطر این بعضی مسائل را درک نمی کنید

از جمله مودبانه حرف زدن .

در ثانی جمله تلاش و سختی رو باید به عمل ببرید نه اینکه به زبان بگویید باید به خودتون اعتماد بدهید .

( اگر سن شما کم نبود تا الان معنای جمله را درک کرده بودی ) .

--------------------------------------------------------------------------------

این حرف ها را اصلا برای شما نگفتم بهتر همه حرف ها را فراموش کنید و

راه اشتباه خود را ادامه دهید و به همان دانشگاه ازاد نجف اباد بروید .

و بدانید در اینده هم موفق نخواهید بود .

موفقیت از ان روشن بینان و زحمتکشان هستش نه ادمهایی مثل شما .

---------------------------------------------------------------------------------

بنده مثل مشاوران دیگر نیستم که به خاطر پول بگویم دانشگاه ازاد خوب هستش .

اگر به خاطر پول بود این حرف ها را نمی زدم .

به 100 هزار تومان و یک میلیون تومان هم نمی میرم که سرنوشت کسی را خراب کنم

در طی چند سال توانستم وضع زندگیم را به طور کلی تغییر بدهم و وضع مالی خیلی خوبی داشته باشم .

کار بنده فقط مشاوره نیست بنده چندین شغل دیگر دارم .

مشاوره قسمتی از کارهای من هست فقط برای کمک کردن هستش و رایگان من مشاوره می دهم .

نه من بلکه دوستان دیگر من هم هستند که رایگان مشاوره می دهند .

------------------------------------------------------------------------------

همه ترازهای سراسری و ازاد را برای چند سال گذشته الان در دست ما هستش و خودمون می دونیم که چی به چی هستش .

با سازمان سنجش هم مستقیما در ارتباط هستیم .

با اساتید دانشگاه های سراسری تهران هم در ارتباط هستیم .

با دانشگاه ازاد تحقیقات و تهران مرکز و تهران شمال و تهران جنوب هم در ارتباط هستشم .

با دانشگاه های شرایط خاص هم در ارتباط هستیم .

با دانشگاه های شهرستان مانند شیراز و صنعتی اصفهان هم در ارتباط هستیم .
    متاسفانه مشکل ما اینه که همه چیز رو به سن و سال ربط میدیم و وقتی کسی بزرگتر باشه فکر میکنیم بیشتر و بیشتر هم میفهمه
    و البته به جای دادن جواب منطقی و سند و مدرک بحث رو به تخریب طرف مقابل میکشونیم .
    شما اگه واقعا رتبه ها و ترازهای دانشگاه ازاد و سراسری رو داشتید این حرفها رو نمی زدید.
    شما یه پست میدید که یعنی پست قبلی رو درست کنید تازه خرابتر هم میکنید
    بنده هم فکر نکنم تا حالا غیرمودبانه با شما حرف زده باشم ! فکر کنم مشکل خود بزرگ بینی دارید . بهتره برای حرفهای دیگران هم ارزش قائل بشید و فقط حرف خودتون رو قبول نداشته باشید
    در ضمن ارزش و موفقیت ادم ها هم به دانشگاه و مدرک که میگیرن نیست هرچند بازهم میگم چند دانشگاه ازاد هستند که از نظر سطح علمی در حد خوبهای سراسری هستند .

مثلا در مورد همون دوستی که پرسید میخوان پزشکی ازاد قبول بشم 3-4 نفر با دلیل و مدرک گفتند که اوردنش سخته و ارزش داره و ... ولی شما با جملات تکراری مثه من ساله 78 نمیدونم زیر 100 شدم یا فارغ التحصیلم و امیرکبیر درس میخونم و .. حرف خودتون رو زدید !
    اطلاعاتی که شما میدی اصلا در حد یه مشاور اپدیت نیست . اینو کسایی که اخیرا کنکور دادند و با مشاورهای زیادی در ارتباط بودند بهتر میتونند در موردش قضاوت کنند
    بیشتر از روی غرض ورزی و تعصب و خود بینی حرف میزنید و فکر میکنید همه اشتباه حرف میزنن و اشتباه میرن و فقط شما که 70 سراسری شدید موفق هستید و درست میگویید
    موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه GodFatherAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکل شما هم غرور و نادانی و جهل دوره نوجوانی هستش .

در زندگی هم موفق نخواهید شد .
    ببخشید ولی انگار در حرف های شما بو غرور میاد جهل نوجوانی؟معیار شما برای این حرف چیه؟
    ببخشید شما تعیین می کنید چه کسی در زندگی موفق می شه چه کسی نمی شه؟
    لطفا به کاربران بجای انشا نویسی مودبانه صحبت کنید.
    منم 2 سال پیش رتبم 90 شد حالا بیام بگم چون من رتبم 90 شد م راست می گم بقیه اشتباه می کنن؟!
    چشم ها را باید شست، جور دیگر باید دید

11. 7 کاربر از GodFatherAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه GodFatherAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بچه ها بیخیال این جور بحث ها شید
    چند روز پیش چه میدونم بحث تفاوت سهمیه و حقوق دختران برای ورود به دانشگاه و ... اینا بود حالا هم این .
    بیخیال شید خواهش میکنم .
    آره کاملاً باهات موافقم سر اون مسئله بعضی حرمتا از بین رفت امیدوارم دیگه دوستان این موضوع رو پیگیری نکنن منم اشتباه کردم نباید جواب این آقا رو میدادم.ببخشید

13. 3 کاربر از GodFatherAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه elhameli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    بچه ها
    کتابخونه نزدیک خونه ما فعلان بسته شده و معلوم نیست کی باز بشه !!!!
    ولی من یه کتابخونه پیدا کردم توی یه پارک هست ولی کلی معتاد توش هست به نظر شما برم اون کتابخونه ؟ یا نه؟ به نظرتون خطرناکه یا نه ؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ول کنین این حرفا رو

به جای اینکه وقت بزارین رو این حرفا
    یکی بیاد مباحث اولین ازمو ن اذر قلمچی رو بدهههه به من :(
    سلام
    برای چه رشته ای ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •