سلام
به نظر من با برنامه قلم چی مو به مو پیش برو ، اینطوری بیشتر درس ها رو بیش از دوبار مرور میکنی .
سلام
به نظر من با برنامه قلم چی مو به مو پیش برو ، اینطوری بیشتر درس ها رو بیش از دوبار مرور میکنی .
دوست عزیز اینطور جمله ها که کاملآ کلیشه ای و بی اثر هست . با گفتن کلمه ی تلاش و زحمت میکشم و ... نمیشه رتبه ی خوب اورد . داوطلب باید در عمل تلاش کنه وگرنه حرف شما هم مثه 90% از مشاورهای دیگه جنبه ی کلیشه و امید دادن بی مورد به داوطلبان هست . متاسفانه این روزها کار مشاور های ما شده همین حرفهای کلیشه ای و دل خوش کن !!
تنها را موفقیت در کنکور درس خوندن و وقت گذاشتن هست و اینکه صبح تا شب مداوم با خودت تکرار کنی تلاش میکنم و من رتبه ام خوب میشه و کسی بهتر از من نیست و ... همش گول زدن خودت هست
اما در مورد اینکه سطح علمی دانشگاههای ازاد معتبری مثه تهران جنوب- علوم تحقیقات - تهران مرکز - نجف اباد - کرج و .. رو با پیام نور مقایسه می کنید واقعا متعجبم!
اگه واقعا توی کار مشاوره باشید و ترازها و رتبه ها رو بدونید و با استاید این دانشگاهها در ارتباط باشید هرگز چنین حرفی رو نمیزنید ! در مورد اسون بودن سوالهای سراسری و سخت بودن سوالای ازاد هم به این جمله اکتفا میشه کرد که اسون بودن برای همه اسونه و سخت بودن برای همه سخته !
کسی که فرضا سوالای سخت سراسری رو متوسط 60 میزنه طبیعتا سوالای اسون ازاد رو متوسط 80 میزنه ولی معمولا تراز و رتبه اش و فاصله اش با نفرات بهتر و بدتر از خودش در حد سراسری باقی میمونه مگر اینکه انگیزه اش پایین باشه .
عرض کردم که اینطور قضاوت کردن و صحبت کردن بر میگرده به همون جو نامطلوب و متضادی که نسبت به دانشگاهای ازاد هست وگرنه یه مشاور درجه یک هیچ وقت ازاد رو با پیام نور مقایسه نمیکنه !!
الان رشته های خوب این ازادهایی که عرض کردم ( بازهم میگم همین 5-6 مورد ) دانشجوهایی معمولا با تراز بالای 6400 میگیره و مطمئنا کسی 6400 به بالا میشه که برای کنکور سراسری تلاش کرده و اونجا هم رتبه ی نسبتا مطلوبی ( نهایتا 12 هزار ) اورده در حالیکه توی پیام نور و خیلی از غیرانتفاعی ها تا 60هزار هم قبولی داریم !!
در ضمن این رو هم عرض کنم که من کنکور رو گذروندم و 89 ای نیستم . اتفاقا توی همون 1-2 سالی که با کنکور زندگی کردیم اطلاعات خودم در زمینه ی همین موضوعات رو تا حدودی بالا بردم وگرنه جسارت نمی کردم که اطلاعات غلط به بقیه بدم !
Last edited by asroma08; 07-10-2009 at 18:58.
با جملات شما موافقم
مشاورین ما جملات کلیشه را دوست دارند
و واقع گرایانه نمی اندیشن
من به یکی از مشاوران می گم که من اصلا نمی فهمم ریاضی چیه همیشه تک می شدم بهم می گه تو باید 50% بزنی می گم نمی تونم می گه امید اشته باش تو می تونی
دوستان واقع گرایانه باشید
این 45 تومن که من گفتم مال مشاور بود...آقا من شنیدم دیگه دبیرا 70 تومن کمتر نمیگیرن 4 سال پیش دبیر 30 تومن می گرفت همه می گفتن چرا انقدر گرونه ولی الان انگار نرمش 70 تومنه درسته؟
دبیرا هم بستگی داره بعضی دبیرا 50 تومنم میگیرن بعضی دبیرا هم ساعتی 200-300 تومن میگیرن...
سلام عزیزان:
1صحبتی داشتم با فارغ التحصیل های عزیز:
من قبلا 1 چیزی نوشته بودم درباره اینکه هر کی موفق بوده پارسال خیلی کمتر میومده تو فرومولی چند روز پیش که داشتم فک میکردم همه اونا محصل بودن و ما با توجه به اینکه ما فارغ التحصیل هستیم و از فضای مدرسه و رقابت و ......دوریم،اگه اینجا بیشتر بیایم اینجا(مثلا روزی 1 بار) و توی جو قرار بگیریم بهتره.ولی به تصمیمم مطمین نیستم.نظر شما چیه؟؟؟؟؟
متاسفانه مشکل ما اینه که همه چیز رو به سن و سال ربط میدیم و وقتی کسی بزرگتر باشه فکر میکنیم بیشتر و بیشتر هم میفهمه
و البته به جای دادن جواب منطقی و سند و مدرک بحث رو به تخریب طرف مقابل میکشونیم .
شما اگه واقعا رتبه ها و ترازهای دانشگاه ازاد و سراسری رو داشتید این حرفها رو نمی زدید.
شما یه پست میدید که یعنی پست قبلی رو درست کنید تازه خرابتر هم میکنید
بنده هم فکر نکنم تا حالا غیرمودبانه با شما حرف زده باشم ! فکر کنم مشکل خود بزرگ بینی دارید . بهتره برای حرفهای دیگران هم ارزش قائل بشید و فقط حرف خودتون رو قبول نداشته باشید
در ضمن ارزش و موفقیت ادم ها هم به دانشگاه و مدرک که میگیرن نیست هرچند بازهم میگم چند دانشگاه ازاد هستند که از نظر سطح علمی در حد خوبهای سراسری هستند .
مثلا در مورد همون دوستی که پرسید میخوان پزشکی ازاد قبول بشم 3-4 نفر با دلیل و مدرک گفتند که اوردنش سخته و ارزش داره و ... ولی شما با جملات تکراری مثه من ساله 78 نمیدونم زیر 100 شدم یا فارغ التحصیلم و امیرکبیر درس میخونم و .. حرف خودتون رو زدید !
اطلاعاتی که شما میدی اصلا در حد یه مشاور اپدیت نیست . اینو کسایی که اخیرا کنکور دادند و با مشاورهای زیادی در ارتباط بودند بهتر میتونند در موردش قضاوت کنند
بیشتر از روی غرض ورزی و تعصب و خود بینی حرف میزنید و فکر میکنید همه اشتباه حرف میزنن و اشتباه میرن و فقط شما که 70 سراسری شدید موفق هستید و درست میگویید
موفق باشید![]()
ببخشید ولی انگار در حرف های شما بو غرور میاد جهل نوجوانی؟معیار شما برای این حرف چیه؟
ببخشید شما تعیین می کنید چه کسی در زندگی موفق می شه چه کسی نمی شه؟
لطفا به کاربران بجای انشا نویسی مودبانه صحبت کنید.
منم 2 سال پیش رتبم 90 شد حالا بیام بگم چون من رتبم 90 شد م راست می گم بقیه اشتباه می کنن؟!
چشم ها را باید شست، جور دیگر باید دید
آره کاملاً باهات موافقم سر اون مسئله بعضی حرمتا از بین رفت امیدوارم دیگه دوستان این موضوع رو پیگیری نکنن منم اشتباه کردم نباید جواب این آقا رو میدادم.ببخشید![]()
سلام
بچه ها
کتابخونه نزدیک خونه ما فعلان بسته شده و معلوم نیست کی باز بشه !!!!
ولی من یه کتابخونه پیدا کردم توی یه پارک هست ولی کلی معتاد توش هست به نظر شما برم اون کتابخونه ؟ یا نه؟ به نظرتون خطرناکه یا نه ؟
ممنون
سلام
برای چه رشته ای ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)