تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 310 از 773 اولاول ... 210260300306307308309310311312313314320360410 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,091 به 3,100 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

می خواستم بدونم کیفیت تصویر پلاسما پاناسونیک 46U20 در مقایسه با LCD های خوبی مثل C690 و LED های local Dimming چطوره؟

مشخصات :
    پنل G13
    600 Hz
    1920X1080
    کنتراست دینامیک 2.000.000:1
    Moving Resoulation 900 Lines
    بدون ورودی USB
    دارای ورودی SD و 3 HDMI
    -كلا نميشه پلاسما رو اين طور ي با lcd-led vs كرد
    -پلاسماها تصوير با مشخصات خاص خودشون رو دارند
    -ميتونيم مقايسه كنيم كدام پلاسما بهتر از بقيه اونهاست
    -منتها اين طور مقايسه كردن از نظر من كار منطقي نيست

2. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

برای چی نمیشه؟
    شما که همه مدلها رو با هم مقایسه می کنید اینم روش. مثلا برای تماشای فوتبال که حرکات سریع نیازه چطوره یا از نظر کنتراست نسبت به LED های Local Dimming در چه مرتبه ای است؟
    متاسفانه توی Cnet رویو نداشت. برای همین اینجا درباره کیفیت تصویرش سوال کردم.

U20 بنظرم مدل جالبی میاد. نسبت به قیمتش واقعا می ارزه. Full HD با قابلیت 600 هرتز خیلی خوبه .کنتراست Native ش 40.000:1 است و دینامیکش 2.000.000:1 بازم خیلی خوبه. USB نمی خوره ولی با کارت SD بعضی فرمتها مثل AVCHD و MP3 و JPEG رو پخش می کنه. در نگاه اول ظاهرش چندان ظریف و زیبا مثل LED ها نیست ولی در دراز مدت خوب و دلنشینه.

4. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

توی سایت سامسونگ زده که 32c650 پنل Ultra clear نداره میخواستم بدونم که مدل 37 اینچ این سری پنل شفاف رو داره یا نه؟ و اگه نداره چقدر توی کیفیت تصویر تاثیر داره و آیا ارزش داره که فقط به خاطر داشتن پنل شفاف بجای 37 اینچ 40 اینچ بگیرم؟ (40 اینچ یک مقدار برای اتاقم بزرگه و 37 سایز مناسب تریه)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

-كلا نميشه پلاسما رو اين طور ي با lcd-led vs كرد
    -پلاسماها تصوير با مشخصات خاص خودشون رو دارند
    -ميتونيم مقايسه كنيم كدام پلاسما بهتر از بقيه اونهاست
    -منتها اين طور مقايسه كردن از نظر من كار منطقي نيست

ميدونيد خيلي ها مثل من كه در آستانه خريد هستن دنبال يك حرف قاطع هستن كه مثلا اين رو بشنون كه V20 بهترين كيفيت تصوير رو داره براي اينكه خيالشون راحت بشه و خريدشون رو بكنن.خود من الان اينطوري ميخوام چون امثال من كسي نيستن كه بتونن هر روز تي وي عوض كنن و اگه خوششون نيومد اتفاقي نيافته , من خودم دنبال رنگها زنده , تصوير نرم بدون تندي و تيزي و امكانات خوب هستم كه با كلي نظر خوندن به پلاسما V20 رسيدم براي همين هم دنبال اينم كه يكي بگه عاليه بيخيال بقيه شو و بخرش ....

7. 2 کاربر از hakim2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دربین 4سری پلاسمای پاناسونیک یعنی z1-U20-G20-V20کدوم سری درتستهای انجام شده بهترین نمره روگرفته؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام
    اگه میشه یه hd-tv در حدود قیمت 1 تومن تا 1.2 معرفی کنید
    بیشتر برام کیفیت تصویر مهم هست و چون انواع پخش کننده رو تو خونه دارم از جهت پخش انواع فایلها مشکلی ندارم
    پس اولویت اولم کیفیت تصویر هست و در صورت امکان full-hd بودن
    پلاسما یا lcd یا led هم فرقی نداره
    از 40 اینچ هم بی زحمت کمتر نباشه یا حداقیل 37 اینچ
    اگه میشه چند مدل از هر برند معرفی کنید و بعد اولویت بندیش کنید(از نظر خودتون)
    تا بعدش خودم هم حضوری برم نگاه کنم و مقایسه
    اگه قیمت هم دادید که شاهکار کردید

یکم فوری هست اگه میشه زودتر کمک کنید
    یه سایت هم معرفی کنید که من بتونم مشخصات فنی انواع tvها رو توش ببینم

فکر نکنم سوالی باشه که نپرسیده باشم شرمنده
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

برای چی نمیشه؟
    شما که همه مدلها رو با هم مقایسه می کنید اینم روش. مثلا برای تماشای فوتبال که حرکات سریع نیازه چطوره یا از نظر کنتراست نسبت به LED های Local Dimming در چه مرتبه ای است؟
    متاسفانه توی Cnet رویو نداشت. برای همین اینجا درباره کیفیت تصویرش سوال کردم.

U20 بنظرم مدل جالبی میاد. نسبت به قیمتش واقعا می ارزه. Full HD با قابلیت 600 هرتز خیلی خوبه .کنتراست Native ش 40.000:1 است و دینامیکش 2.000.000:1 بازم خیلی خوبه. USB نمی خوره ولی با کارت SD بعضی فرمتها مثل AVCHD و MP3 و JPEG رو پخش می کنه. در نگاه اول ظاهرش چندان ظریف و زیبا مثل LED ها نیست ولی در دراز مدت خوب و دلنشینه.
    -اگر تنها بحث مقايسه باشه ميتونيم به مدلهاي 2009 هر دوبرند مراجعه كنيم كه مقايسه اونها موجود بوده :

b650:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    g10:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    -ميتونيد شاخص هايي كه مربوط به كيفيت تصوير و مرتبط با اون هست رو مقايسه كنيد

-هر چند نظر شخصي من اين هست كه اختلافي كه بين v20 و g10 ‌هست خيلي بيشتر از b650 نسبت به c650 ‌هست

-در مورد شاخص هاي كيفيت تصوير از جمله نداشتن بلور در حركات سريع مسلما پلاسماها بهتر عمل ميكنند

ميدونيد خيلي ها مثل من كه در آستانه خريد هستن دنبال يك حرف قاطع هستن كه مثلا اين رو بشنون كه V20 بهترين كيفيت تصوير رو داره براي اينكه خيالشون راحت بشه و خريدشون رو بكنن.خود من الان اينطوري ميخوام چون امثال من كسي نيستن كه بتونن هر روز تي وي عوض كنن و اگه خوششون نيومد اتفاقي نيافته , من خودم دنبال رنگها زنده , تصوير نرم بدون تندي و تيزي و امكانات خوب هستم كه با كلي نظر خوندن به پلاسما V20 رسيدم براي همين هم دنبال اينم كه يكي بگه عاليه بيخيال بقيه شو و بخرش ....
    -يك موردي هست كه متاسفانه زياد به چشم مياد
    -ما هميشه يك پنل رو عاري از هر گونه عيب ونقصي ميبينيم وبقيه رو درقياس با اون هيچ
    -مشكل سيستم امتياز دهي ماست هيچوقت نميايم منطقي امتياز دهي كنيم بگيم فلان پنل امتياز 100 وفلان پنل امتياز 90 يا 70 ...
    -هميشه يك پنل رو 100 و بقيه پنل ها رو در مقايسه با اون 0 مي بينيم
    -همونطور كه ميبينيد بيشتر اساتيد وسروران اين فروم پلاسما ها رو ميپسندند وتهيه كردند
    -بيشتر سايت ها ورويو هاي معتبر پلاسماها رو برتر ميدونند از جهت شاخصه هاي تصويري
    -منتها سليقه ونظز شخصي افراد متفاوت هست من با تمام احترامي كه اين عزيزان و منابع معتبر دارم سليقه ونظر شخصي خودم رو دارم اين برام مهمتر هست
    -كما اينكه بارها با دوستاني كه در اين فروم بودند مشكلاتي هم در اين مورد داشتم
    -بخاطر همين تاكييد دارم پنل ها رو قبل خريد حتما از نزديك ببينيد
    -شما هم سليقه ونظر خودتون رو اعمال كنيد نظر خودتون رو داشته باشين و از انتخابتون لذت ببرين

11. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با درود
    در نامگذاری ال سی دی های سامسونگ حرف b و c به چه معنا است؟ و کدام بهتر است؟
    مثلا 42B530 و 42C530
    ممنون و سپاسگذارم.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

توی سایت سامسونگ زده که 32c650 پنل Ultra clear نداره میخواستم بدونم که مدل 37 اینچ این سری پنل شفاف رو داره یا نه؟ و اگه نداره چقدر توی کیفیت تصویر تاثیر داره و آیا ارزش داره که فقط به خاطر داشتن پنل شفاف بجای 37 اینچ 40 اینچ بگیرم؟ (40 اینچ یک مقدار برای اتاقم بزرگه و 37 سایز مناسب تریه)
    -تا جايي كه اطلاع دارم 37 هم ultra clear panel هست
    -تا حدودي متفاوت هست رنگ ها زنده تر وشاداب تر به نظر ميرسند و همينطور كنتراست بهتر هست
    -البته خوب كمي رفلكس رو هم دارين

---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------

دربین 4سری پلاسمای پاناسونیک یعنی z1-U20-G20-V20کدوم سری درتستهای انجام شده بهترین نمره روگرفته؟
    -تا امروز بهترين امتياز ها در بين 4 سري يادشده متعلق به v20 هست بزرگوار

14. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه wwwatiw's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

سلام
    يه سؤال خيلي پيش پا افتاده دارم
    وقتي يه تلويزيون lcd درگاه usb داره معنيش اينه كه ميتونيم فلش بهش وصل كنيم و فيلماي داخل فلش رو ببينيم؟؟
    خيلي ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •