به علما اختلاف افتاد.ما موندیم این وسط !
به علما اختلاف افتاد.ما موندیم این وسط !
شما که دیگه آب از سرت گذشته! شارژ اول رو خوب زدی... ولی به نظرم باتری شما مورد داره. مخصوصا اینکه ورژن 21 داری... من که 30 هست دیرتر از شما خالی می کنه باتریم.
میرم پیش فروشنده ببینم چی میشه !
یعنی باید باتریشو عوض کنه !
ولی ایندفه میزارمش تو شارژ تا دیگه بهونه دسته باتری ندم !
دوستان سلام
من اومدم که از این گوشی هم دفاع کنم و هم چند تا سوال بپرسم.
اول از همه متاسفم که همه ما گوشی با برند نوکیا داریم.
اما این گوشی اگر به برند بدش فکر نکنیم خیلی خوبه مال من تا به حال هنگ نکرده و به دروغ هم نوشته فنلاندی !!!
الان حدود 6 ماه هست که این گوشی رو دارم از وقتی به ورژن 30 آپدیت کردم خیلی خوب شده به خصوص قسمت فیلمبرداری تمام صفحه شده و فاصله به لنز نزدیک تر شده و سرعت هم که حرف نداره اما حیف که اسم نوکیا روشه
اما گوشی من اولش فارسی داشت بعد از آپدیت پرید راهی هست که بشه به سادگی فارسیش کرد یا نه؟
نسخه جدید گوشی به زودی وارد بازار میشه!
Nokia 5800 Navigation Edition
![]()
بعد از شنیدن این خبر گفتم بهتره یک اطلاعاتی در مورد تفاوت های ظاهری این دو مدل بدم :
یکی تفاوت در رنگ های این دو مدل است
باتری این مدل جدید در حالت استند بای 2 ساعت بیشتر و در حالت مکالمه 15 دقیقه شارژ را بیشتر نگه می دارد.
با توجه به تفاسیر بالا که خیلی هم زیاد بود نتیجه میگیریم اتفاق خاصی نیفتاده حداقل از دید یک کاربر ساده نه دوربین تغییری کرده و نه موسیقی و نه ظاهر پس همون قبلی رو بخریم بهتره
راستی طبیعی که این مدل هم با برند بد نوکیا مطرح شده است![]()
این چه فرقی با همین 5800 که توی بازار هست داره؟؟؟!!!
سبز باشین...!!!![]()
مثلا" شارژر فندکی تو پکش هست...چند ماه استفاده رایگان با راهنما و گویا از GPS با کلیه نقشه ها داره و ...
شاد باشی![]()
فکر کنم از این 5800 موجود یکمی ضخیم تر باشه . نه ؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)