بچه ها تو رو خدا زودتر جواب بدین چون فردا یا پس فردا میخوام بگیرم چون الان مانیتور ندارم و سیستم تعطیله
1- این مانیتور AOC که گفتم میشه به ----- با تبدیل وصل کرد واستفاده میشه کرد
2- آیا اصلا این مانیتور بدرد میخوره یا نه ؟؟؟
سلام دوستان تصمیمم رو گرفتم و میخوام یکی از این 3 مانیتور رو انتخاب کنم که هر 3 تاشون از برند AOC هستن
1-
aoc 2436swa
2-
aoc 2236swa
3-
aoc 2230fm
حالا یه موضوعی من میخوام از مانیتور هم بعنوان مانیتور کامپیوتر استفاده کنم و هم یه جورایی مثل تلویزیون که ----- استرانگ رو بهش وصل کنم که کامپوننت رو ساپورت میکنه
مشکلم 2 تاست
یکی اینکه تبدیلی واسه کامپوننت به اچدی تو شیراز پیدا میشه یا که نه؟؟؟
و دوم اینکه فرض رو میگیریم که پیدا شد میخوام بدونم که میشه یه جورایی مثل سوییچ باشه که هی نخوام کابل کیس رو در بیارم و ----- رو بزنم و برعکس
یه جورایی سوالم تکراری هست ولی 3 صفحه پیش بود گفتم شاید کسی اون پست ها رو نبینه واسه همین دوباره مطرح کردم
سلام آقا علي
بايد بگم خدمتت كه: اولين مانيتوري كه گذاشتي فكر كنم اسمشو اشتب نوشتي جون اين مدل رو پيدا نكردم تو aoc ها . لطفا لينك بده
اون دو تا مدل ديگه 2236 و 2436 هم هيچ كدوم hdmi و كامپوننت نميخورنا.. شما hdmi نياز داري؟
ببين شما AOC مدل V22T بايد بگيري كه هم مانيتور هست هم تلوزيون و هم پورت hdmi داره و هم كامپوننت و هم AV
نياز به تبديل هم نداري . راحت ماهواره هم ميبيني و لازم نيست كابل كيست رو هم در بياري. چون پورتاش زياده و براي كيست ميتوني بزني به DVI مانيتور
مشخصاتشو چك كن لطفا اينجا
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قيمتش 220 تومنه