اساتید اهل فن به اینجا هم سر بزنید ثواب داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون افراد توانمندی تو این تاپیک هستن جسارت کردم این درخواستو داشتم تا از نظراتشون استفاده شه
مرسی
اساتید اهل فن به اینجا هم سر بزنید ثواب داره
چون افراد توانمندی تو این تاپیک هستن جسارت کردم این درخواستو داشتم تا از نظراتشون استفاده شه
مرسی
سلام دوست عزیز
وقت بگذارید و هر پیشنهادی که داخل اون تاپیک میشه و به نظرتون خوبه رو تست کنید و منتظر نمونید تا یک جواب کامل و درست بهتون داده بشه چون اینطور موارد معمولا سلیفه ای هستش. اینطوری به نظر من بهتر و حتی سریع تر به نتیجه مطلوب می رسید.
Last edited by pcsoft; 12-01-2012 at 18:50.
درود.
من نمیدونم چم بوددچار وسواس شدیدی شده بودم؛ همینطور هی هر روز دنبال یه آنتی ویروس بودم و هی نصب میکردم؛ خداییش وسواس بدی بود
اما خب آخرش برگشتم به اون چیزی که عاشقش بودم، نورتون. با پوزش و تشکر از همه دوستان گرامی.
-----------------------------------------------------
راستی امروز از طرف نورتون دوباره ایمیل اومد که آقا شما گفتی مشکل داری پس چرا ج ایمیل ندادی !کلی شماره تلفن و میل و ... داده بود که بیا تا مشکلت رو رفع کنیم! دمشون گرم بخاطر احترامشون
![]()
سلام
اونکه 100% اما بیشتر میخوام ببینم که اغلب کاربرا نظرشون چیه،هم به من کمکی بشه و هم یکی که میخواد به سیستم عاملش یه حالی بده و اول راه هس
درود.
آقا ما تا این ویندوزمون بالا میاد؛ یه پیغام از نورتون میاد که فایلی رو بلوک میکنه. اینم جزئیاتش:
همچین فایلی اصلا توی اون آدرس نیست! این چیه ؟ چطور پاکش کنم؟
همیشه با روش خودم آفیس رو کرک میکردم ها ولی این سری با Toolkit کرکش کردم؛ حس میکنم کار خودشه.
سیستم رو هم فول اسکن کردم ( با آخرین آپدیت ) چیزی پیدا نمیکنه (حتی همین فایل رو )
سپاس![]()
مربوط است به کرک ویندوز و یا مجموعه آفیس. این فایل با شروع ویندوز بازتولید میشود.مسیر آن را شناسایی کرده و در لیست استثنائات قرار دهید.
اون فایل به سرعت حذف میشه.نورتون رو موقتا غیر فعال کرده و سر بزنگاه اقدام کنید
Last edited by *Batman*; 13-01-2012 at 23:25.
سلام
این هم روش اپدیت افلاین نورتون که با موفقیت اپدیت شد و بعد از اپدیت انلاین فقط پچ ها را دانلود میکنه.
لینک دانلود:
فقط عملیات ذکر شده باید safe mode انجام بشود
موفق باشید.
Last edited by Karkas20; 03-02-2012 at 12:29.
سلام
یه سوال را وقتی چندتا مخرب را با نورتون اسکن میکنیم،اینقدر طول میکنه تا پروسینگ بکنه؟
4تا مخرب را که 10 مین طول میکشه![]()
آره دقیقا و این موقعی که مثلا یکی فلشش رو آورده و داری اسکن میکنی کلی وقت میگیره!
درود.
این نتیجه تست الان من هست، همه نکاتش رو رعایت کردم؛ NIS هم آپدیته آپدیت بود و تنظیمات هم همونی که توی امضای ماهون هست و کتاب دوم نورتون و ... :
و این تست ماهون خان توی همون تاپیک :
چرا انقدر فرق هست ؟![]()
--------------------------------------
یه سوال دیگه هم داشتم؛ این هیستوری کجا هستش؟هر چی میگردم جایی که هیستوری (فایل های پیدا شده و اسکن و ...) باشه رو پیدا نمیکنم.
Last edited by Lord Farshad; 14-01-2012 at 14:11. دليل: استکبار جهانی ! :دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)