برای شاتل به این صورت هست:
ابتدا گزینه 3 که فقط میتونی سایت شاتل و ایرانسل و بعضی از این جور سایتها را باز کنی و بعد از استفاده از چند مگابایت گزینه 2 اجرا میشه
اشتباه تایپی بوده با شاتل
صبا از 3 تا 7 هست
برای شاتل به این صورت هست:
ابتدا گزینه 3 که فقط میتونی سایت شاتل و ایرانسل و بعضی از این جور سایتها را باز کنی و بعد از استفاده از چند مگابایت گزینه 2 اجرا میشه
اشتباه تایپی بوده با شاتل
صبا از 3 تا 7 هست
سلام. بچه اين شركت صبانت adsl با سرعت 512 و محدوديت 2g رو ميده ماهي 13600 تومن. (البته با سهم دزديه مخابرات) ولي يه شركتي مثل آسياتك سرعت 128 رو با ماهي 1ْ ميده 15000 تومن. فرقشون چيه؟ صبا اينترنتش در پيته تا آسياتك خيلي خوبه يا اينكه آسيتك خيلي گوش بره؟ والا يك ماهه دنبال يه سرويس با كيفيت خوب و قيمت مناسب ميگردم ولي همش به مورداي اينجوري ميخورم. يه راهنماييه تپل كنيد كه از اين سردرگمي دربيام. دمتون گرم.
آره ، اما اگه خلاف اش ثابت شد ، بدونید ایراد از سیستمه ، برای من همین طوری که حمید گفت باید می بود ، اما وقتی زنگ زدم پشتیمالی !! طرف مونده بود که من چرا نمی تونم کانکت شم ، هیچ کاری هم نتونست بکنه و با یه عذر خواهی خشک و خالی سر و ته قضیه رو هم آورد ....![]()
حمید ، اسپم نکن![]()
![]()
![]()
![]()
دوستان سرویسهای تک کاربره با چندکاربره داتک چه فرقی داره؟
یعنی مثلا من اگه تک کاربره بگیرم نمیتونم هم با pc هم xbox هم mobile و... ازش استفاده کنم؟
تا انجا که من میدونم تک کاربره یعنی یک خط را رانژه کنن و از یک خط استفاده کرد و چند کاربره هم بیشتر از یک جا رانژه بشه و استفاده کرد.
اره مشکلی نداره ......
دوستان نظرشون راجع به 512 پارس انلاین چیه ؟
تا اونجایی که من میدونم ! تفاوت این دو سرویس در تعداد آی پی استاتیک است که به درد کارهای اداری میخوره! و اون هزینه ی اضافی برای یه کاربر خانگی هیچ نتیجه ی خاصی نداره و توصیه نمیشود مگر اینکه طرف امکانات این سرویس را بداند و نیاز داشته باشد !
الان ارزونترین و بهترین سرویس ماله کجاس ؟
من با مودم symphony کار می کردم که ماله پارس ان لاین بود
اگه سروییس رو عوض کنم مودم هم باید عوض شه ؟
يعني سزويس اختصاصي
چند كاربر يعني سرويس اشتراكي
نيازي به تعويض مودم نيست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)