تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 310 از 577 اولاول ... 210260300306307308309310311312313314320360410 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,091 به 3,100 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

در مورد هر دو مشکل بگم، نمی دونم چرا کار رو می خواهید سخت کنید و به دستورات بکشونید!
    در مورد لن، که کافی هست سیم شبکه را وصل کنید و سیستم خودش تنظیم میشه با همه چیز، کاری که من از 4 سال پیش انجام می دم! سال 2005 و با سیستم 6.06 اوبونتو سیم لن رو می زدم به دستگاه و خود سیستم IP می گرفت و بدون مشکل به اینترنت وصل میشدم!
    در مورد وایرلس کار ساده تر هم هست! کافی هست روی آیکون وایرلس کلیک کنید در لیست شبکه های موجود شبکه ی خودتون رو انتخاب کنید و متصل شید!

دوست عزیز حق با شماست
    بدون هیچ گونه تنظیم و به راحتی میشه به شبکه ی لن با کابل و همچنین وایرلس نصب شد و در این زمینه من هیچ مشکلی ندارم.
    مشکل من این هست که پس از اتصال به شبکه ی وایرلس می خوام یک broadband conection PPPOE بسازم و بلا فاصله با اون به شبکه وصل بشم ، یعنی اتصال در طی دو مرحله.
    در مک و ویندوز این کار به راحتی انجام میشه اما در لینوکس متاسفانه خیر.

بعد از اتصال به شبکه وایرلس در قسمت تنظیمات network در قسمت DSL تنظیمات دلخواهم رو انجام میدم اما وصل نمیشه ،

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

دوست عزیز حق با شماست
    بدون هیچ گونه تنظیم و به راحتی میشه به شبکه ی لن با کابل و همچنین وایرلس نصب شد و در این زمینه من هیچ مشکلی ندارم.
    مشکل من این هست که پس از اتصال به شبکه ی وایرلس می خوام یک broadband conection PPPOE بسازم و بلا فاصله با اون به شبکه وصل بشم ، یعنی اتصال در طی دو مرحله.
    در مک و ویندوز این کار به راحتی انجام میشه اما در لینوکس متاسفانه خیر.

بعد از اتصال به شبکه وایرلس در قسمت تنظیمات network در قسمت DSL تنظیمات دلخواهم رو انجام میدم اما وصل نمیشه ،
    خوب این کاری رو که می گم انجام بدید ببینید درست میشه.
    IP هر دو سیستم رو به static تنظیم کنید، و بعد از تنظیم رنج IP ها در router به یکی از شبکه ها مثلا 10.0.0.2 بدید و به دیگری مثلا 192.168.1.2 یا هر چیزی فقط مهم این هست که IP ها در همون رنج شبکه نباشند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام
    من حرفي ندارم كه اوبونتو lan رو ميشناسه من منظورم اينه كه به اينترنت وصل نميشم نميدونم چشه . مودم درسته كارت شبكه درسته اوبونتو اونو ميشناسه ولي هيچ صفحه اي باز نميكنه تو اوبونتو يعني اينترنتم تو اوبونتو وصل نيست . ممنون ميشم اگر راهنمايي كنيد

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

با عرض سلام وخسته نباشید
    می خوام پس از اتصال به وایرلس کانکشن ....
    یک PPPoe کانکشن بسازم و بعد از اتصال به وایرلس با این کانکشن به لن وصل بشم......
    چکار باید کنم؟
    از اوبونتو ۹.۱۰ استفاده می کنید ؟ متاسفانه در این نسخه کانکشن DSL مشکل داره و کار نمی کنه ! چند راه وجود داره:

۱- کانکشن DSL ( یوزر و پسورد اینترنت ) رو در تنظیمات خود مودم وارد کنید تا نیازی به ساختن کانکشن نداشته باشید و همونطور که طاها گفت به طور خودکار به اینترنت وصل خواهید شد !

۲- دو تا راه حل برای مشکل ساختن کانکشن در اوبونتو ۹.۱۰ وجود داره : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

سلام
    من حرفي ندارم كه اوبونتو lan رو ميشناسه من منظورم اينه كه به اينترنت وصل نميشم نميدونم چشه . مودم درسته كارت شبكه درسته اوبونتو اونو ميشناسه ولي هيچ صفحه اي باز نميكنه تو اوبونتو يعني اينترنتم تو اوبونتو وصل نيست . ممنون ميشم اگر راهنمايي كنيد
    شما هم احتمالا نیاز به ساختن کانکشن دارید و مودمتون به طور خودکار ip نمی گیره ( یعنی DHCP نیست ! ). اگر اینطور هست ، پست قبلی منو بخونید.

پروفشنال r_22009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    EsFaHaN

پيش فرض

دوستان چه جوری می شه توی ubunto 9.1 نرم افزارای ویندوز رو اجرا کرد؟اگه می شه لینک دانلود نرم افزارم بدین

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من یک کاربر تازه وارد به لینوکس هستم و هیچی نمی دونم.
    ولی تا اینجا که می دونم می تونید با Wine که شبیه ساز ویندوز در لینوکس هست برنامه هارو اجرا کنید.البته با بعضی برنامه ها مشکل داره که قبلا در مورد سازگاریش تحقیق کنید بهتره.

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

wine با خیلی نرم افزار ها مشکل داره ،
    ولی به نظرم اصلا استفاده از wine درست نیست و بهتره رو بیارید به استفاده از نرم افزار های خود لینوکس که انصافا کامل هم هستند.

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

Wine یک لیست هم داره. به صورت آن لاین اگر نگاه کنید کاربران نرم افزارهایی رو که تست می کنند رو نتیجه رو اعلام می کنند.این طوری راحت تر می شه باهاش کنار اومد.
    ------------------------------------------------------------------
    ولی به نظرم اصلا استفاده از wine درست نیست و بهتره رو بیارید به استفاده از نرم افزار های خود لینوکس که انصافا کامل هم هستند.
    بعضی امکانات مثل بازی های گرافیک بالا رو لینوکس نداره یا بعضی نرم افزارها رو .به هر حال برای افرادی که تازه وارد دنیای لینوکس می شوند لازمه.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

دوستان چه جوری می شه توی ubunto 9.1 نرم افزارای ویندوز رو اجرا کرد؟اگه می شه لینک دانلود نرم افزارم بدین
    من یک کاربر تازه وارد به لینوکس هستم و هیچی نمی دونم.
    ولی تا اینجا که می دونم می تونید با Wine که شبیه ساز ویندوز در لینوکس هست برنامه هارو اجرا کنید.البته با بعضی برنامه ها مشکل داره که قبلا در مورد سازگاریش تحقیق کنید بهتره.
    wine با خیلی نرم افزار ها مشکل داره ،
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by sudotux; 25-01-2010 at 00:08.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •