سلام دوستان
کسی از بچه ها گزارش می ده از کنفرانس امشب؟!
====================================
با اینکه اصلا دوست ندارم آیپاد عزیزم قدیمی شه ولی واسه دیدن نسل جدیدش هم لحظه شماری می کنم!!!
سلام دوستان
کسی از بچه ها گزارش می ده از کنفرانس امشب؟!
====================================
با اینکه اصلا دوست ندارم آیپاد عزیزم قدیمی شه ولی واسه دیدن نسل جدیدش هم لحظه شماری می کنم!!!
سلام
خودم فهمیدم
امشب حدود ساعت ده میشه
از اینجا کنفرانس رو دنبال کرد
در ضمن تمام کسایی که محصولات اپل مثل مک ایفون و ایپاد تاچ که قابلیت اتصال به اینترنت دارن هم میتونن انلاین ببینن با دستگاهشونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by farzan311; 01-09-2010 at 12:48.
بله عزیز تاپیک اختصاصی در این مورد خودم خواهم زد مثل سال گذشته و گزارش لحظه به لحظه کنفرانس !...
سلام
یه نفر مشخصات کلی آیپد ۴ رو برا من بگه و بگه قیمتش چنده
ممنون
من یکی دو هفته ای میشه آیپاد تاچ خریدم ولی دو سه باری هست موقع بازی کردن تصویر صفحه بزرگ میشه مثل اینکه عکس صفحه زوم شده باشه بعد اینقدر باید تکونش بدم تا دوباره به حالت اول برگرده چون با اون تصویر کاری نمی تونم انجام بدم ولی دیروز شد دیگه بر نمیگرده به حالت اول و صفحه همونطوری مونده عکس هم خواستین می تونم واستون بزارم ببینید چیه منظورم کاری میشه کرد؟
ممنونم ازتون
خوب یه بار ریبوتش کنید ...
10 ثانیه دکمه هوم و پاور رو باهم فشار بدید بعد ایپاد ریست میشه ...
الان انجام دادم ببینم میشه یا نه خدایا........
---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
نه نمیشه بازم تصویر همونطوریه
---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
دیگه بالا نمیاد اصلآ رو همون تصویر اپل میمونه
ipod با تازه قابلیت فیلم برداری hd !
کل کنفرانس:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببینید الان بالا اومد اول که بالا میاد تصویر درسته بعد چند ثانیه انگار که زوم میشه یکم تصویر میاد جلو و همونطوری میمونه دفعه های پیش وقتی تکون میدادم درست میشد ولی این دفعه نمیشه با دوباره فریمور ریختن درست نمیشه؟چون بلد نیستم چطوری اینکارو میشه کرد
اونکه اره راه نهایی ریستور هست ...
ولی همون کارو کنی ریبوت بشه باید درست بشه من نمیدونم چرا اینجوری میشه! ... یه بار برنامه ها و ... رو باهاش sync نکن ببین بازم اینجوری میشه ! .. یا یه بار به ایتونز وصلش کن ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)