شما رفتی با منچستر یونایتد جلوی یک تیم ضعیف اون هم در پائین درجه ی سختی(regular) بازی کردید اون وقت از اسون گل زدن حرف می زنید؟
شما اگر تونستید همین تعداد گل را در top player بزن.
شما رفتی با منچستر یونایتد جلوی یک تیم ضعیف اون هم در پائین درجه ی سختی(regular) بازی کردید اون وقت از اسون گل زدن حرف می زنید؟
شما اگر تونستید همین تعداد گل را در top player بزن.
سلام اولا اينكه regularپايين درجه سختي نيست. begginer پايين ترينه. اين يعني متوسط. ثانيا اين تعداد گل فقط تو 5 دقيقه بوده. ثالثا تو top player با رئال مادريد بازي كردم اونم يكبار 8 به 5 بردم يه بارم 10به 9
حالا فهميديد مي گم گل زدن آسونه يعني چي؟
دروازبانا به هيچ توپي نه نميگن.
5 دقیقه ! حتما تو 25 یا 30 بازی کردی !!
8 تا به رئال تو تاپ پلیر ! خیل حرفه ایی باید باشی !
دوستان پیشنهاد میکنم حتما" این برنامه رو دانلود کنید من مشکلم با دوباره نصب کردن بازی حل شد ولی پیشنهاد میکنم بعضی چیزهارو زیاد کنید تا بازیتون کم ارزش نشه!تو یه بازی 4تا گل زدم نمره 8 گرفتم
[
لینک دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by khorh; 25-10-2008 at 16:53.
امروز داشتم با پسر عموم (hessi 19 ) بازی میکردم که یه چیز جالب اتفاق افتاد خودتون میتونید ببینید
اینم فیلمش با فرمت 3GP به حجم 450 کیلو بایت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه من يه ارور ميده كسي ميدونه واسه چي هستش؟؟؟
به نظر میاد که یک از عددها رو خودت نوشتی خیلی تابلو هستش حتما 1 بر صفر و به زور گل زدی اما خواستی از بازی انتقاد کنی بهتره اگر دویست نداری بری همون فیفا رو بازی کنی
این باگ تو دمو وجود داشت .اما متاسفانه تو نسخه اصلی تصحیح نشده .حالا باید منتظر پچی برای رفع این باگ باشیم.
خیلی تابلو ادیت کردی.حداقل یه خورده روش کار میکردی اینقدر تابلو نباشه.![]()
کیت تاتنهام
---------------------
کیت والنسیا
----------------------
فیس Joe Cole
-------------------------------
کفش خوشگل از نایک
-----------------------------
یه بوت پک که کفش های خوشگلی داره
برای دانلود اینها به سایت زیر بروید وهر کدام را در قسمت مربوطه دانلود کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)