روانی جان
اگر بلد باشی بخری، از اونی که سابقه خیلی بدی هم در فروش داره هم میتونی بهترین انتخاب رو داشته باشی![]()
روانی جان
اگر بلد باشی بخری، از اونی که سابقه خیلی بدی هم در فروش داره هم میتونی بهترین انتخاب رو داشته باشی![]()
درسته الان جنوب نیستم اما من اصلیتم گچسارانی هستم و سالی 3-4 بار اونجا میرم و 2 تا از فروشنده ها از اشنا هامون هستن . این قبول که جنس درست هم میشه اونجا پیدا کرد ( البته اگه باشه) ولی اگه بدونی چه چیزهایی که تعریف نمیکنن در مورد لپ تاپ هاشون......
بگذریم
توی گناوه فقط خرید ترقه توصیه میشه![]()
Last edited by ravani_13; 14-08-2008 at 19:18.
فكر كنم يه هدفون همراش باشه ...
چون من چند تا فيلم از youtub در مورد XPS ديدم . تو جعبه همشون . هندفون كريتيو بود . + كيف براي هدفون .
:-??
---------------------------------
يه سوال ديگه ، اختلاف قيمت باتري 9 سلول و 6 سلول حدودا چقدره ؟؟؟
اره منم در مورد هدفون............شنیدم ولی تو مدلهای ایران و حتی دبی ازش خبری نبود ( نتیجی اخلاقی : تو ایران فروشنده ها اصلا تو جعبه دستکاری نمیکنن . چه ادمهای خوبین)
تقریبا 50 تومن
RIGESTERED USER عزیز جواب دقیق این دوستمون رو هم بده ( انگار این پست از زیر دستت در رفته)
خسته نباشی ( ایهام داشت اااااااااااااااا)
Last edited by ravani_13; 14-08-2008 at 19:32.
توی پک هایی که برای بعضی سفارش ها میفرسته به درخواست خود مشتریان اینو قرار میده ... حتی این خبر توی خاورمیانه هم نشنیدم
كسي اينجا هست كه xps گرفته باشه و وسايل زير توش باشه ؟
هدفون كريتيو و كيفش
دستمال مخصوص تميز كردن دستگا و lcd با مارك XPS
مودم اكسترنال
من خودم هفته ی پیش گرفتم . داداش به پیر به پیغمبر رو هیچ مدلیش در ایران هدفون کریتیو نیست .
اره مال من مودم اکسترنال روش بود ولی دستمال من ندیدم.
موفق...
Durablity لپتاپهای اچ پی بیشتره یا دل ؟؟
عمر مفید قطعات کدوم برند بيشتره ؟؟
شما اساتيد برای کار مداوم کدوم برند رو پیشنهاد ميکنيد ؟؟
بهترین HP توی ايران که از XPS M1530 قويتر باشه چيه ؟؟
تا سقف دو ميليون
برای کارهای مهندسی و بعضی وقتا هم بازی
مرسی دوستان
وااااای زبونمون مو در آورد اگه برای بازی میخوای 1530 با ابلاترین کانفیگ وگرنه hp pavilion DV-6880 از هر لحاظ بهتره با بقیه پولتم برو یه کیف و موس وایرلس و .... بخر.![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)