شما دقیقا بگو که چه خطای میده؟
شما دقیقا بگو که چه خطای میده؟
دو تا نسخه مختلف داره که فرقشون در پیغامی هست که در پایان ذخیره سازی بلوتوث میده هست
ولی هر دو شون چند تا باگ کوچیک دارند اون هم این که بعضی وقت ها اگه بخوای چند تا فیل رو همزمان بفرستی وسطای کار میپره که با فایل منجر خود گوشی این مشکل کمتر هست
من که با این مشکلاتش نصبش کردم و راضی هستم چون خودتون از مشکلات نداشتنش خبر دارید
من آخرین هک افزایش صدا که حسین جان از طرف amir_sa توو صفحه قبل گفت رو انجام دادم .
صدای هندزفیری عالی شده ... صدای اسپیکر خود گوشی فرقی نکرده ... مشکلی که هست اینه که وقتی تلفنی دارم با کسی حرف میزنم اگه بزارم رووی speaker ، صدای طرف میاد ولی صدای من نمیره .
يه جاي كارت اشتباه بوده ، من اين هك رو روي گوشي كه آپديت نشده بود هم انجام دادم و بدون هيچ مشكلي كار ميكنه
پوشه aatfile قبلي رو پاك كردي ؟
قبلا هک صدا انجام نداده بودم.
و اصلا پوشه aatfile در private>10200b19 نداشتم ولی یه فایل dat در 10200b19 بود که پاک کردمش .
درسته ... حق با شما بود ... من فایلها رو ریخته بودم توو private>10200b19
حالا پوشه ی aatfiles رو خودم ساختم و فایلها رو ریختم تووی اون
صدای اسپیکر بلند شده و مشکل اسپیکر هم رفع شده ... بی نقص
ممنون... معذرت واسه خنگ بازیم
![]()
سلم ولی بازم جای سوال داره پوشه های Headsets و Speaker_phone_Call را داخل پوشه AATFiles کپی کنم یا داخل پوشه 10200b19 ؟
تو پوشه aatfiles
چون براي هك هميشه بايد يه سري فايل جايگزين بشه و همچين فايل هايي تو فولدر 10200b19 نيست
پس بايد بريزي تو aatfiles
موفق باشي
سلام
مدتي پيش واسه گوشيم (p990) يه رم 1G تهيه كردم اما بعد يه مدت يه دفعه تمام اطلاعتش پاك شد
و هنگام فيلم برداري موقعي كه محل ذخيره سازي رو اكسترنال قرار ميدم ، تصوير برداي بصورت تيكه تيكه انجام ميشه
اين اشكال رو چطور برطرف كنم ؟
سوال دوم اينه كه اگه بخوام گوشيم رو آپ ديت كنم و نيز فارسي ساز توش نصب كنم چه خطراتي واسه گوشي داره
؟
ممنونم
خراب شدن فایلها و فیلمبرداری تکه تکه همه علایم تقلبی و خراب بودن مموریه
اگه میتونی پس بده اگه نه یکی اصلش رو بگیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)