تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 310 از 905 اولاول ... 210260300306307308309310311312313314320360410810 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,091 به 3,100 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من یه روآ مدل 87 دارم که ازش راضیم اما چند ماهی میشه که مشکل پیدا کرده و مشکلش هم اینه که دور موتور میره بالای 2000 و نمیاد پایین، حتی توی سرعت هم وقتی پدال گاز رو هم که ول میکنم باز هم دور موتور از همون جایی که هست پایین تر نمیاد و انگار که هنوز هم گاز میدی... اما کارایی که شده:
    1. سیم گاز چک شده.
    2. استپر تمییز شده و یک بار هم تعویض شده توسط متخصص.
    3.برنامه ECU چند بار عوض شده توسط متخصص اما هر بار فقط 4 روز درست میشه اما دوباره مشکل...
    4.دریچه گاز شسته شده توسط متخصص.
    هر بار که کارای بالا رو انجام میدم فقط 4 روز ماشین درسته اما بعدش دوباره خراب میشه.
    عقلم دیگه به جایی قد نمیده.... لطفا استادان و متخصصان راهنمایی کنن.
    پیشاپیش ممنونم.
    پتانسیومتر دریچه گاز مشکل داره.

2. 2 کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

پتانسیومتر دریچه گاز مشکل داره.
    ممنون از دوستانی که پاسخ منو دادن.
    heinrich عزیز شما مطمینید؟ چطور باید مطمین بشم؟ باید پیش کی ببرمش که الکی خرج نتراشه؟ دریچه گاز رو نمیخواد کلا عوض کنم؟
    مشکل دیگه ای که داره توی سرعتهای زیر 5 کیلومتر زمانی که ترمز میگیرم صدایی نمیاد اما وقتی پدال ترمز رو که ول میکنم میگه تق و دیگه صدا نمیده، مشکل از چیه؟
    باز هم تشکر

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلاممن یک سمند معمولی دارم ، چند روز پیش رفته بودم بیرون ، سر یه خیابون اومدم دور بزنم وقتی سرعت خیلی کم شده و رفتم تو دنده یک ، ماشین خود به خود خاموش شد ، مجبور شدم هلش بدم بره کنار خیابون ، 10 دقیقه خاموش بود استارت میزدم ، برق تو ماشین بود و استارت میخورد ولی روشن نمیشد، بعد از 10 دقیقه روشن شد! بیخیالش شدم ولی باز امشب تو خیابون (شانس آوردم خلوت بود) باز همین اتفاق افتاد! همیشه وقتی سوئیچ رو میبرم مرحله قبل از استارت ، یه صدایی فک کنم مربوط به پمپ بنزین میده ، ولی وقتی اینجوری که گفتم خاموش میشه اون صدا رو نمیده ، بعد از 10 -15 دقیقه خاموش بودن درست میشهراستش این تعمیرگاهی ها فقط منتظرن کسی ناوارد باشه حسابی از خجالتش در میان ، گفتم اینجا مطرح کنم اگر دوستان کمک کنن حداقل بدونم تقریبا مربوط به چی میشه

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلاممن یک سمند معمولی دارم ، چند روز پیش رفته بودم بیرون ، سر یه خیابون اومدم دور بزنم وقتی سرعت خیلی کم شده و رفتم تو دنده یک ، ماشین خود به خود خاموش شد ، مجبور شدم هلش بدم بره کنار خیابون ، 10 دقیقه خاموش بود استارت میزدم ، برق تو ماشین بود و استارت میخورد ولی روشن نمیشد، بعد از 10 دقیقه روشن شد! بیخیالش شدم ولی باز امشب تو خیابون (شانس آوردم خلوت بود) باز همین اتفاق افتاد! همیشه وقتی سوئیچ رو میبرم مرحله قبل از استارت ، یه صدایی فک کنم مربوط به پمپ بنزین میده ، ولی وقتی اینجوری که گفتم خاموش میشه اون صدا رو نمیده ، بعد از 10 -15 دقیقه خاموش بودن درست میشهراستش این تعمیرگاهی ها فقط منتظرن کسی ناوارد باشه حسابی از خجالتش در میان ، گفتم اینجا مطرح کنم اگر دوستان کمک کنن حداقل بدونم تقریبا مربوط به چی میشه
    ببر نمایندگی. احتمالا پمپ بنزینت مشکل داره. و احتمال ضعیفتر سیستم سوئیچه. اونجا رسیدگی می کنن البته یه نمایندگی معتبر ببر.

6. این کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون از دوستانی که پاسخ منو دادن.

مشکل دیگه ای که داره توی سرعتهای زیر 5 کیلومتر زمانی که ترمز میگیرم صدایی نمیاد اما وقتی پدال ترمز رو که ول میکنم میگه تق و دیگه صدا نمیده، مشکل از چیه؟
    باز هم تشکر
    مشکل از لق بودن لنته چک کنید ولی معمولا طبیعیه ممکنه شل شده یا کوتاه باشه اگه دیسکتون نازک کرده باشه خطر در رفتن داره

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تفاوت كوئل دوبل ساژم و زيمنس و سنسور دور موتور مربوط به هريك از آنها.
    گاهي اوقات كه نياز به خريد سنسور دور موتور داريد، ممكنه به دليل تشابه نزديك ظاهري هردو نمونه و البته توضيحات ناكافي و عدم اطلاع خريدار و فروشنده، قطعه اشتباهي خريداري بشه.
    براي همين بهتره قبل از خريد، دقيقا نمونه كوئل دوبل ماشين خودتان را مشخص كنيد و بعد سنسور مناسب با اون نمونه كوئل را بخريد،

كوئل دوبل ساژم

كوئل دوبل زيمنس

حالا تفاوت بين سنسور دور موتور مربوط به هر كدام از اين كوئلها رو ببينيد:
    در نمونه مربوط به ساژم، سري مقداري باريكتراز نمونه زيمنس است، و همينطور بخش انتهايي آن بلندتر بوده و كاملا قابل شناسايي است.
    سمت چپ نمونه ساژم ، و سمت راست نمونه زيمنس است.

بنابراين با نگاه به سري هركدوم متوجه خواهيد شد كه مربوط به ساژم است يا زيمنس.
    تصوير جداگانه نمونه ساژم

سوكت نمونه ساژم با زيمنس هيچ تفاوتي نداره و كاملا يكسان هستند.

تصوير نمونه زيمنس

سوكت نمونه زيمنس، كه كاملا با نمونه ساژم تشابه داره

9. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

[QUOTE=jesus11077;7724649]ممنون از دوستانی که پاسخ منو دادن.
    heinrich عزیز شما مطمینید؟ چطور باید مطمین بشم؟ باید پیش کی ببرمش که الکی خرج نتراشه؟ دریچه گاز رو نمیخواد کلا عوض کنم؟
    مشکل دیگه ای که داره توی سرعتهای زیر 5 کیلومتر زمانی که ترمز میگیرم صدایی نمیاد اما وقتی پدال ترمز رو که ول میکنم میگه تق و دیگه صدا نمیده، مشکل از چیه؟سلام.در ادامه فرمايشات اقاي هيملر ميتوني دريچه گاز رو با يك رواي ديگه عوض كني ببيني مشكل حل ميشه يا نه.معمولا پتانسيومترهاي بازار به سختي با ماشين روا هماهنگ ميشه.بايد پتانسيومتري كه نصب ميكني با دريچه ورودي هماهنگ بشه.(مچ بشه)وقتي كه دريچه كامل ميخري اين كار توسط توليد كننده انجام شده.

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من تجربه ی زیادی تو ماشین و مشکلاته ماشین ندارم

ماشین هم 405 مدل 90
    من بعد 20 تا 30 دقیقه استفاده از ماشین یه لحظه برای کاری نگه داشتم پیش دوستم
    که دوستم گفت ماشینت چه قدر گرمه خیلی گرما از زیرش میاد
    من خودمم چندبار برام پیش اومده امتحان کردم خیلی خیلی گرمه اگه کنار ماشین بمونی به طور واضح از زیر ماشین گرما رو حس میکنی
    این حرفو چند نفر دیگه قبلا هم بهم گفتن ولی جدی نگرفته بودم ( آخه عادیه ماشین کار کنه خب گرم میشه دیگه)
    ولی چون این چندمین باره که اینو بهم گفتن میخواستم از اساتید اهل فن بپرسم این قضیه عادیه؟
    یا مشکلی هست؟
    ممنون

+
    بعضی از اساتید نیستن ؟
    کجان؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه shiraz522's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شیــــــــــSHZـــــــــراز

پيش فرض

مشکل شما خیلیه
    1- بیشتر این گیرباکس ها همینند مخصوصا در زمستان
    2- دنده یک و دو سخت تر جا میرند مگه نه ؟
    3- اگه در موقع ایست کامل ماشین هستید و باز هم سخت جا میره اول تنظیم سیم کلاچ - تا نشدن کفی لاستیکی زیر پا یه زیر پدال - دیسک و صفحه -
    4- وقتی ماشین رو در دنده می ذارید چفدر خلاصی داره خود دسته دنده - معمولا خلاصی بالا میره و از لور دنده اهرم ان است
    5- اگر واسکازین روغن دنده رو می خواید عوض کنید حتما از فورمول بالا استفاده کنید ( بهران بسیار رو غن خوبیه ولی فورمول 4 اگه فورمول 5 و روانی بیشتر یعنی شماره کمتر استفاده کنید با توجه به آب و هوای شیراز شهرتون بهتره)
    1-
    2- آره همینطوره
    3-کفی رو که اطمینان دارم مشکل ایجاد نمیکنه - دیسک و صفحه رو هم باید ببرم نگاه کنن + سیم کلاچ
    4-اینم نمی دونم چطور باید بفهمم ؟؟
    5-بهترین پیشنهاد شما چیه واسه پارس ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaMsUnG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان من ماشینم پراید هستش چند وقت پیش تصادف کردم که باعث شد کامل رادیاتور آب و کولر را عوض کنم و کولر را مجددا گاز کنم حالا مشکلی که برخوردم باهاش اینه که زمانیکه کولر ماشین را روشن میکنم و روی درجه 2 یا 3 میگذارم اساس میکنم از قدرت ماشین کم میشه و همچنین از شتابش
    و سرعتم افت پیدا میکنه ولی به محض اینکه خاموشش میکنم مشکل رفع میشه
    چیکار کنم اساتید؟
    Last edited by SaMsUnG; 04-07-2013 at 10:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •