شما صحبت از ا مگ میکنید والا ما که ندیدم سرعت 512 توروز شده بین 20 30 چه مناطق مخابراتی سرعتشون رفته بود بالا همه شبهاشونم خوبه منطقه ما افتضاح شد با 2 3 کیلو بایت میره
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
شما صحبت از ا مگ میکنید والا ما که ندیدم سرعت 512 توروز شده بین 20 30 چه مناطق مخابراتی سرعتشون رفته بود بالا همه شبهاشونم خوبه منطقه ما افتضاح شد با 2 3 کیلو بایت میره
سلام
من دیروز زنگ زدم اسیا تک سفارش512 دادم
امروز پیکشون اومد مدارک و پولو گرفت ازش پرسیدم چقد طول میکشه وصل شه گفت حدود 10 روز
نظر دوستان چیه چقد طول میکشه وصل شه؟
مخابرات هم اشرفی اصفهانی هست.
بسته به مرکز مخابرات و اینها داره ممکنه بین سه تا ده روز باشه مودمت رو وصل کن هر روز چک کن هر وقت دیدی چراغ لینک ثابت میشه بدون خطت آماده است زنگ بزن واسه کانفیگش راهنمایی بگیر از پشتیبانی.سلام
من دیروز زنگ زدم اسیا تک سفارش512 دادم
امروز پیکشون اومد مدارک و پولو گرفت ازش پرسیدم چقد طول میکشه وصل شه گفت حدود 10 روز
نظر دوستان چیه چقد طول میکشه وصل شه؟
مخابرات هم اشرفی اصفهانی هست.
کاش سرعت برگردونده بودن به قبلش
من 512 دارم قبلا حدود 60 دانلود می کردم و ثابت بود الان اومده بین 20 تا 40 نوسان میکنه.
هیچیز را بهتر نمیکنن همیشه درحال بدتر شدنه
Last edited by soheil.m; 19-01-2011 at 19:50.
کاهش سرعت تو تهران سراسریه و بزودی برطرف میشه
سرعت افتضاح شده کلا اینترنت ایران سایت ها هم که به سرعت هر چه تمام تر فی ل تر میشن
ایده ال ترین اینترنت در دنیا رو ایرانیا دارن![]()
از آخر اولیم از نظر کیفیت و سرعت.سرعت افتضاح شده کلا اینترنت ایران سایت ها هم که به سرعت هر چه تمام تر فی ل تر میشن
ایده ال ترین اینترنت در دنیا رو ایرانیا دارن
باعث افتخاره تو یه جا صاحب رکوردیم![]()
سلام دوستان الان آسیاتک واسه سرعت128 وترافیک 6یا5 گیگ چقدر میگیره مودم رو باید از خود شرکت گرفت یا خودمون؟
در کل چقد واسم در میاد با خرج هزینه وصل و غیره چقدر میشه؟
ممنون
ما که دیشب با سرعت30 دانلود کردیم امروز صبح 70..75 نگفتم یه کاری دارن میکنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)