سلام.........
جواد جان این که فقط Thumbnail هست! چیزی دیده نمیشه! میشه هایپرلینکشو درست کنی که بزرگ ببینمش؟
ممنون
آخ آره راست ميگي شرمنده ام امين جون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.........
جواد جان این که فقط Thumbnail هست! چیزی دیده نمیشه! میشه هایپرلینکشو درست کنی که بزرگ ببینمش؟
ممنون
آخ آره راست ميگي شرمنده ام امين جون
1 چطوري مي شه از تو يه گروپ كه عضوش هستي تو ياهو عضويتمونو لغو كنيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2 چطوري مي شه تو ميل زدن عكس و مطلب و هر گونه ديتاي ديگه رو فرستاد لطفا كل روال انواع ميل زدنو با جزئيات برام بگين
3 چطوري مي شه به همه اعضاي گروپي كه توش عضوي ميل زد تو يا هو
لطفا منو راهنمايي كنيد![]()
![]()
![]()
![]()
سلام
آقا يكي به داد من برسه
![]()
يه برنامه مي خوام براي تبليغ در رومهاي ياهو.
تاكيد مي كنم در رومهاي ياهو نه پي ام به افراد.
ترجيحا فارسي رو ساپورت كنه. چند تايي پيدا كردم ولي كار نميكرد.
ممنون ميشم كمك كنيد.
Last edited by ebrahimcloob; 09-05-2007 at 20:05.
سلام...........
در مورد گروپهای یاهو اطلاعات چندانی ندارم............ اما واسه ی میل زدن وقتی وارد میلتون شدین دکمه ی Compose رو کلیک کنید............... اگر نیاز دارین که فایلی رو همراه ایمیل بفرستین باید از دکمه ی Attachment استفاده کنید.......... اونجا فایل مورد نظرتون که میتونه عکس و یا هر چیز دیگه ای باشه رو انتخاب کنید و بعد اونو ضمیمه ی ایمیل کنید.................. فکر میکنم در یاهو تا سقف 10 مگ اجازه ی Attach کردن داشته باشید
---------------------------
جواد جان........... متاسفانه نمیدونم مشکل از کجا هست............ چون اگه به دی ال ال یا او سی ایکس خاصی نیاز داشت خودش میگفت............. برنامه ی خیلی خوبی بود............ واسه من خیلی خوب جواب داد............متاسفم
موفق باشید![]()
سلام............. مشکلتون رو باید اینجا مطرح میکردین:
در مورد پیغام اول:
دلیلش این هست که شما سنتون زیر 18 ساله............. باید آیدیتون رو عوض کنید و وقتی تاریخ تولدتون رو وارد میکنید تاریخی بدین که نشون بده سنتون بالا ی 18 سال هست.......مثلا هر تاریخی زیر 1989 که باشه تایید میشه............
پیغام دوم:
مشکل از یاهو هست........... چندبار که امتحان کنید درست میشه..............
موفق باشید![]()
یکی به من بگه با این برنامه MTB که ماله بستن Voice تو Room های یاهو هست چجوری کار می کنن؟؟؟؟
اوكي امين جون من يه كم باهاش ور ميرم شايد هدايت بشه و كار كنهجواد جان........... متاسفانه نمیدونم مشکل از کجا هست............ چون اگه به دی ال ال یا او سی ایکس خاصی نیاز داشت خودش میگفت............. برنامه ی خیلی خوبی بود............ واسه من خیلی خوب جواب داد............متاسفم
موفق باشیدولي اگه چيز بهتري گيرت اومد بهم خبر بده
![]()
بازم ممنون امين جون![]()
salam man ye moshkel daram ye laptap kharidam ke rosh web dare vali webesh to yahoo javab nemide chikar konam
سلام........
شما درايور وبكمتون رو نصب كردين؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)