تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 310 از 506 اولاول ... 210260300306307308309310311312313314320360410 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,091 به 3,100 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

برادر حرفایی میزنیا
    مگه الان تو ایران جنسیس 26 تومن میشه خرید که اینو میگید ! بابا اینجا ایرانه دیگه خودمون رو گول نزنیم دیگه که .
    زیر بار زور نرم من پس چه کنم به خاطره نداشتن پول با سه چرخه برم اینور اونور که نرم بر فرض 25 تومن RC بخرم ؟ چون قوانین ایران اینگونه هست؟

من الان دارم تو ایران زندگی میکنم نه جایی که ماشین قیمت جهانی باشه . کاری هم از دستم بر نمیاد که میخواید برم ایرانخودرو رو با RPG بیارم پایین

ایران بحثش جداست از دنیا سعی کنیم که اصلا مقایسش نکنیم چون از غم و غصه روانی میشیم

آها یه چیز دیگه 206 RC و کلا ماشینای فرانسوی با توجه به موتور های با حجم کمتر و بعضا آپشن کمتر از کره ای ها حتی تو بازار جهانی هم قیمتاشون یا باهم برابر میشه یا اینکه گرونتر !

خلاصه اینکه شما قیمت جهانی رو ولش کن چون اگه من بخوام 25 تومن پول که تو ایران بشه 206 خرید رو بخوام جنسیس بگیرم باید برم تو دیگر کشورها یا طی بکشم یا 2 روز سوار جنسیس بشم و بعد پرتم کنن بیرون

در آخر حرف شما درسته ولی راه و چاره ی دیگه ای نیست این حرف ارزش خرید نداشتن هم باید رفت به کسانی گفت که 500 تومن میدن پورشه میخرن ! ایرانیا ماشین بیاد 1 میلیارد هم باشه باز توشون هستن کسانی که بخرن .
    اگر اینجوری که شما میگی باشه کلا نفس کشیدن هم ارزش نداره تو اینجا!
    دوست عزيز شما درست ميگي ولي كشورهاي ديگه كه درسته سر هر چيزي متحد هستن و اعتراض ميكنن. من بحثم كلي بود اگه مردم نخرن مجبور ميشه كيفيتش بالاببره يا جمع كنه ولي اونها هم ملت ايران رو به خوبي ميشناسن. ولي من خودم پول نداشتم ترجيح دادم ماشين سوار نشم تا يه خارجي بگيرم و پول دستم اومد خارجي گرفتم اميدواريم شرايط درست بشه.

2. این کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوست عزيز شما درست ميگي ولي كشورهاي ديگه كه درسته سر هر چيزي متحد هستن و اعتراض ميكنن. من بحثم كلي بود اگه مردم نخرن مجبور ميشه كيفيتش بالاببره يا جمع كنه ولي اونها هم ملت ايران رو به خوبي ميشناسن. ولي من خودم پول نداشتم ترجيح دادم ماشين سوار نشم تا يه خارجي بگيرم و پول دستم اومد خارجي گرفتم اميدواريم شرايط درست بشه.
    شما اگه مجردی و زن و بچه نداری
    شغل ثابت و نیاز به حضور بموقع روزانه سر محل کار در مسافت دور نداری
    سن و سال بین 20 تا 30 داری!
    در این صورت شاید نیازی به خرید ماشین نداشته باشی.ممکنه دانشجو باشی و نیاز به رفت و آمد به شهر دیگه برای دانشگاه باشی اما این فوریتی برای داشتن ماشین نیست.در هیچ شرایطی.هر قدر هم که توجیه بخوای براش بتراشی.
    ولی اگه اون سه شرط بالا در موردت صدق نمیکرد هیچوقت این حرف رو نمیزدی.مردم برای اینکه زن و بچه شون سوار ماشین هر کسی و ناکسی نشه و گوشه ی خیابون خیس و موش آبکشیده نشه حاضرن حتی درشکه بخرن.مردم همه ی دنیا این حس رو دارن نه فقط ایران.
    خیلی راحته من اینجا بشینم و راحت و آسوده بگم مردم نخرن.. مردمی که هیچ شناختی نسبت به ضروریات زندگیشون ندارم.

4. 4 کاربر از Hektor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    من رفتم لامپای ماشین رو عوض کردن و یخی انداختم

مشکلی که هست نور پاییین و نور بالا سمت شاگرد از قبل هم که لامپ فابریکیا بودن پایین تر از سمت راننده نور میپاشید و کلا سمت شاگرد همیشه دید من کمه باید چه کنم که درست شه؟
    کجا میتونن تنطیمش کنن؟

حالا نمیدونم نور سمت راننده خیلی بالا تر میپاشه یا اینکه نور سمت شاگرد خیلی پایین هسـت!

6. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام

مشکلی که هست نور پاییین و نور بالا سمت شاگرد از قبل هم که لامپ فابریکیا بودن پایین تر از سمت راننده نور میپاشید و کلا سمت شاگرد همیشه دید من کمه باید چه کنم که درست شه؟
    کجا میتونن تنطیمش کنن؟

حالا نمیدونم نور سمت راننده خیلی بالا تر میپاشه یا اینکه نور سمت شاگرد خیلی پایین هسـت!
    سلام،

سمت شاگردت خیلی پایین هست!واسه تنظیمش هم یه پیچ داره که با آچار 8 پر می شه آوردش بالا

8. این کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

سلام

کجا میتونن تنطیمش کنن؟

فکر کنم ایرانخودرو حالش خوش نبوده فکر کرده ماشین فرمون سمت راست تولید کرده!
    از اتفاق نور استاندارد 206 سمت شاگرد کمی بالاتر از سمت راننده هست دقیقا بر عکس ماله شما!
    علتش هم اینه که تو جاده نور سمت چپ کمی پایینتر در نظر گرفته شده تا دید راننده مقابل بهتر باشه

10. 2 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من که رفتم جفتش رو یکی کردم راننده مقبل سیری چند

12. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من که رفتم جفتش رو یکی کردم راننده مقبل سیری چند
    پاشش نور پایین در همه ی ماشینها(از ژیان گرفته تا بنز) در اصل مثل عکس زیره:

دلایل فنی متعددی داره که چرا باید اینجوری باشه.یکیش رو گفتن اینه که چشم راننده ی مقابل اذیت نشه مخصوصاً توی ایران که اگه راننده ی مقابل هم لجباز باشه ممکنه در عوض نور بالا زنونش رو بندازه که کوری موقت ایجاد میکنه تا بخیال خودش جبران لطف شما رو کرده باشه!
    دلیل دیگش اینه که عابر پیاده یا وسایل نقلیه ایکه سمت راست جاده هستن زودتر دیده شن و از حادثه جلوگیری شه..

14. 6 کاربر از Hektor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

206 تیپ 2 مدل 88 ترمز abs داره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad-ht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من به خاطر تصادفی که کردم باید چراغ جلو چپ رو عوض کنم.حالا اگه این رو نو بندازم جلو راست که 2 ساله کار میکنه تو ذوق میزنه و ماشین از قیافه میوفته
    به نظرتون یه چراغ هم برای جلوراست بخرم؟حتما باید چراغ کامل بخرم یا میشه یه تیکه اش رو خرید که زیاد هم تو خرج نرم؟
    مرسی

206 تیپ 2 مدل 88 ترمز abs داره ؟
    مال من که 88 هست داره.ولی خوب بعضی ها هم ندارن.چون یادمه abs سفارشی بود.
    Last edited by Javad-ht; 18-11-2011 at 12:32.

17. این کاربر از Javad-ht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

206 تیپ 2 مدل 88 آپشن چیا داره ؟( مثل آینه‌های برقی و کیسه هوا و... )
    Last edited by Saeed7Star; 19-11-2011 at 19:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •