برادر حرفایی میزنیا
.gif)
مگه الان تو ایران جنسیس 26 تومن میشه خرید که اینو میگید ! بابا اینجا ایرانه دیگه خودمون رو گول نزنیم دیگه که .
زیر بار زور نرم من پس چه کنم به خاطره نداشتن پول با سه چرخه برم اینور اونور که نرم بر فرض 25 تومن RC بخرم ؟ چون قوانین ایران اینگونه هست؟
من الان دارم تو ایران زندگی میکنم نه جایی که ماشین قیمت جهانی باشه . کاری هم از دستم بر نمیاد که میخواید برم ایرانخودرو رو با RPG بیارم پایین
ایران بحثش جداست از دنیا سعی کنیم که اصلا مقایسش نکنیم چون از غم و غصه روانی میشیم
آها یه چیز دیگه 206 RC و کلا ماشینای فرانسوی با توجه به موتور های با حجم کمتر و بعضا آپشن کمتر از کره ای ها حتی تو بازار جهانی هم قیمتاشون یا باهم برابر میشه یا اینکه گرونتر !
خلاصه اینکه شما قیمت جهانی رو ولش کن چون اگه من بخوام 25 تومن پول که تو ایران بشه 206 خرید رو بخوام جنسیس بگیرم باید برم تو دیگر کشورها یا طی بکشم یا 2 روز سوار جنسیس بشم و بعد پرتم کنن بیرون
در آخر حرف شما درسته ولی راه و چاره ی دیگه ای نیست این حرف ارزش خرید نداشتن هم باید رفت به کسانی گفت که 500 تومن میدن پورشه میخرن ! ایرانیا ماشین بیاد 1 میلیارد هم باشه باز توشون هستن کسانی که بخرن .
اگر اینجوری که شما میگی باشه کلا نفس کشیدن هم ارزش نداره تو اینجا!