تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 310 از 1126 اولاول ... 210260300306307308309310311312313314320360410810 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,091 به 3,100 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید .
    هارد اکسترنالی هست که یک پارتیشن primary دارد و کمی هم اطلاعات در آن ذخیره شده .
    بنا به دلایلی چهار پارتیشن لازم بود . و برای از دست نرفتن اطلاعات با استفاده از shirk که در disk management ویندوز هست اقدام به ساخت چند پارتیشن گردید. یعنی حالا هارد اکسترنال 4 تا پارتیشن دارد .
    اما سه تا primary هستن و آخرین پارتیشن لوجیکال هست .

سوال یک : هر هارد حداکثر چندتا پارتیشن primary میتونه داشته باشه ؟؟؟
    سوال دوم : با وجودیکه این پارتیشنهای جدید از یک پارتیشن primary بوجود آمده چرا آخرین پارتیشن لوجیکال شده و primary نشده ؟؟؟

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیزم شما میتوانید از سی دی های Hiren's که در اینترنت بصورت مجانی یافت میشود بهره ببرید .این نرم افزار در آنها وجود دارد و کرکی هم نیست و محدودیت نیز ندارد.
    ممنون، اين برنامه اي كه تو hiren بود هم همون hdd reg بود كه مي گفتم .
    با اون برنامه اسكن و رپير اش كردم نتيجه اين شد :

hd tune هم اين شد :

حالا لازمه كه فرمت سطح پايين انجام بدم ؟ اون ايراد زرد رنگ بالا مربوط به همون بد سكتورهايي ميشه كه برنامه نميشناسه؟
    اون موضوع كابل كه نوشته 100 درصد درسته ؟ يعني اون كابل دوميه هم كه من استفاده كردم هم خراب بوده ؟

ممنون كه وقت مي گذاريد

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوست خوبم
    برای خرید هارددیسک چندین نکته مهم است:
    1- میزان دور هارددیسک
    2- زمان دسترسی به اطلاعات
    3- میزان بافر
    4- سرعت دسترسی به بافر
    5- گارانتی
    6- ظرفیت
    7- زمان متوسط خواندن و نوشتن
    و...
    خیلی عوامل دیگر

نکنه: اینکه یک هارد بافر بیشتر دارد نشانه بهتر بودن نیست زیرا ممکن است یک هارد با میزان نصف بافر دیگری سرعت بافری 4 برابر داشته باشد پس عملا" دوبرابر هارد با ظرفیت بالاتر کارایی دارد. امااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااا متاسفانه اینگونه اطلاعات در دسترس فروشنده و خریدار نیست و در ایران فقط به ظاهر امر دقت میشود. بنابر این آپشن های مهم خرید در کشور عزیزمان میشود 1- ظرفیت 2- بافر و 3- ازهمه مهمتر قیمت

در مورد هارد بوت شما میتوانید بر روی هر دو هارد تک به تک در پارتیشن اول ( Primery) یک سیستم عامل بریزید . ( البته اول تنظیمات را طوری در بایوس مادربرد در قسمت بوت تعیین کنید که اول هارد دلخواه سیستم را بوت کند ) و بعد میتوانید تصمیم بگیرید کدام بهتر است.
    نکته : برای یک کاربر عادی اختلاف سرعت در حد میلی ثانیه چیزی نیست که احساس شود

رید:
    سیستم های رید برای منظور های خاصی تعبیه شده است :
    1- امنیت اطلاعات
    2- ظرفیت بالاتر

مثلا " شما دو هارد 2 ترابایت دارید و یک بانک اطلاعات یا یک آرشیو به ظرفیت 3 ترابایت و میخواهید آنها را یک جا نگه دارید . سیستم رید دو هارد را شناسایی میکند اما در سیستم عامل که وارد میشوید یک هارد دارید با ظرفیت 4 ترابایت. البته متذکر شوم که ما مدل های مختلفی از رید داریم
    رید صفر : که هارد ها را به هم متصل میکند و ظرفیت یکپارچه میدهد
    رید یک : که هر دو هارددیسک با ظرفیت متناظر را بصورت یک هارد با ظرفیت فقط همان یک هارد نشان میدهد و هارددیگر اطلاعات مشابه آن هارد را دارد و اگر یکی از هارددیسک ها ازبین رفت دیگری به کار خود ادامه میدهد و امنیت اطلاعات را تضمین میکند
    رید 5 : که مدل های مختلف دارد و با بیش از 3 و 4 هارد کار میکند و ظرفیت کلی بسته به مدل رید 5 به اندازه n-1 و یا n-2 و n برابر است با ظرفیت هر یک از هارددیسک ها پس اگر شما 4 هارد را وصل کنید به اندازه ظرفیت 3 هارد را یکجا خواهید داشت و هارد چهارم x or آنها میباشد و اگر یک هارد خراب شد شما با کارگذاری یک هارد سالم به جای آن دوباره به کار ادامه میدهید و اطلاعات سالم میماند.
    و دیگر مدل ها که از حوصله این قسمت خارج است.

توجه:
    در کل سیستم رید برای یک کاربر عادی فقط مکافات دارد چون در جابجایی اطلاعات و اتصال هاردهای بیشتر در مواقع اضطراری برایش مشکل آفرین خواهد شد

جمع بندی:
    بهتر است کاربران یک پارتیشن Primery (برای C ) حدقل 200 گیگی را ( یا به اندازه لازم ) که سیستم عامل و تمامی برنامه هایی را که میخواهند نصب نمایند بسازند و همه را یک جا ذخیره کنند و اطلاعات خود مانند آرشیو نامه ها - عکس ها - فیلم ها و... تمامی آنچه به نام DATA ذخیره میکنند را در پارتیشن های دیگر Logic ذخیره نمایند و توصیه میکنم حتما" اطلاعات را در زیر دو ساب دایرکتوری بریزند ( یعنی یک فلدر به نام خودشان و یک زیر فلدر به نام مشخص جهت آندسته از DATA ها و در زیر این زیر شاخه اطلاعات را ذخیره کنند).
    1- از نصب دو سیستم عامل جدا" خود داری نمایید مگر بر روی دو هارد متفاوت .
    2- حتما" از یک سیستم ویروس کش خوب و بروز استفاده نمایید.
    3- از نصب برنامه هایی که نمیشناسید و فقط برای تست کردن که چه هستند پرهیز کنید.
    4- تمامی History های خود را طوری تنظیم کنید که در زمان خارج شدن از سیستم همه پاک شوند.
    5- از ضبط و نگه داری اطلاعاتی مانند آنچه در زمان Chat رد و بدل شده جدا" پرهیز کنید.
    6- از نصب برنامه هایی که یک کار همانند را انجام میدهند خودداری کنید ( مانند چندین برنامه پخص صدا یا تصویر )
    7- در زمانی که از Web Cam استفاده نمیکنید آن را قطع کنید و یا از وب کمی بهره ببرید که دارای چراغ هشدار زمان کار است.
    8- هر چند وقت قسمت ریموت Remote سیستم خود را چک کنید تا شخصی آنرا فعال نکرده باشد.
    9- تا حد امکان سیستم را خاموش نکنید و از سیستم های خواب زمستانی و مصرف کمتر انرژی بهره ببرید.
    10- در صورت استفاده از سیستم Wi Fi و دیگر لوازم وایرلس حتما" از کد امنیتی بهره ببرید و این کد را به هیچ کس ندهید و همیشه خود آنرا تنظیم کنید برای دیگران و مهمانان و هر هفته آنرا تغیر دهید
    11- برای کاربر خود در سیستم عامل یک رمز کاربری تعیین نمایید

اول امنیت اطلاعات و بعد کاربرروی اطلاعات
    mamnon az javabe koli va jameet
    sharmande fingilish minivisam taze windows avaz kardam
    in hard ke man gereftam hetore
    ?
    Hitachi 7200 32mb
    ba avajangh garanty

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید .
    هارد اکسترنالی هست که یک پارتیشن primary دارد و کمی هم اطلاعات در آن ذخیره شده .
    بنا به دلایلی چهار پارتیشن لازم بود . و برای از دست نرفتن اطلاعات با استفاده از shirk که در disk management ویندوز هست اقدام به ساخت چند پارتیشن گردید. یعنی حالا هارد اکسترنال 4 تا پارتیشن دارد .
    اما سه تا primary هستن و آخرین پارتیشن لوجیکال هست .

سوال یک : هر هارد حداکثر چندتا پارتیشن primary میتونه داشته باشه ؟؟؟
    سوال دوم : با وجودیکه این پارتیشنهای جدید از یک پارتیشن primary بوجود آمده چرا آخرین پارتیشن لوجیکال شده و primary نشده ؟؟؟
    سلام دوست من
    لازم است یک توضیحی بدم
    باید توجه داشته باشید که عملیات آماده سازی هارددیسگ بستگی به نوع سیستم عاملی دارد که شما میخواهید از آن استفاده کنید . پس بعضی از سیستم عامل ها احتیاجی به هیچ کاری جز نصب کردن ندارند و اصلا" پارتیشن و فرمت و... نیاز ندارند.
    خوب عموما" چون ما از سیستم عامل ویندوز بهره میبریم لازم است که هارددیسک را برای نصب سیستم عامل آماده کنیم که این عملیات دو قسمت دارد :
    1- پارتیشن بندی
    2- فرمت کردن

در عملیات پارتیشن بندی ما میتوانیم هارد را به 2 صورت آماده کنیم
    1- Basic
    2- Dynamic

خوب در اینجا فقط میخوام از بیسیک حرف بزنم که هارد به سه قسمت تقسیم میشه که دو پارت اصلی داره:
    1- Primary Partition
    2- Extended Partition
    و البته پارتیشن Extended خودش به Logic پارتیشن ها تقسیم میشه
    خوب پارتیشن پرایمری Primery اون پارتیشنی هست که سیستم میتونه از اون بوسیله فایل سیسم ها بوت بشه و شما در سیستم عامل های جدید میتونید بینهایت پارتیشن پرایمری داشته باشید و در سیستم عامل های قدیمی تر نهایتا" میتوانستید 4 عدد از آن را بسازید. توجه کنید که درسته که شما چندین پارتیشن پرایمری دارید ولی در هر زمان فقط یکی از آنها میتونه اکتیو باشه و شما تعیین کننده این هستید که کدامیک اکتیو باشند. پس میتوانید هر بار یکی را اکتیو کنید و در آن یک سیستم عامل بریزید و بدین صورت میتوانید چندین سیستم عامل داشته باشید ولی فقط آن یکی که پارتیشن آن را بصورت اکتیو تعیین کرده اید سیستم را بوت میکند و باقی قادر به این کار نیستند .
    نتیجه پارتیشن اکتیو primery با فایل سیستم ها قادر به بوت کردن سیستم شما است.

پارتیشن Extended را نیز ما به دلخواه به پارتیشن های Logic تقسیم میکنیم که فقط میتوانند حاوی DATA باشند و قادر به بوت کردن سیستم نیستند.

خوب حالا برسیم سراغ سوال آخر شما دلیل اینکه فقط پارتیشن اول 4 تا شده بخاطر این است که شما از دو قسمت هارد ( پرایمری و اکستندد ) فقط روی Primery کار کره اید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

ممنون، اين برنامه اي كه تو hiren بود هم همون hdd reg بود كه مي گفتم .
    با اون برنامه اسكن و رپير اش كردم نتيجه اين شد :

hd tune هم اين شد :

حالا لازمه كه فرمت سطح پايين انجام بدم ؟ اون ايراد زرد رنگ بالا مربوط به همون بد سكتورهايي ميشه كه برنامه نميشناسه؟
    اون موضوع كابل كه نوشته 100 درصد درسته ؟ يعني اون كابل دوميه هم كه من استفاده كردم هم خراب بوده ؟

ممنون كه وقت مي گذاريد
    سلام دوست من
    منظور از خرابی کابل دو تا بود
    1- اشتباه در ارسال از طریق کابل
    2- خراب کابل

یک بار دیگر با همین نرم افزار هارد را چک کنید اگر مشکلی نبود سیستم عامل را نصب کنید اگر که نه باید فرمت سطح پایین کنید.

---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------

mamnon az javabe koli va jameet
    sharmande fingilish minivisam taze windows avaz kardam
    in hard ke man gereftam hetore
    ?
    Hitachi 7200 32mb
    ba avajangh garanty
    هارد شما خوب است مبارک باشد فقط یادتان باشد

هاردها را از هم با فاصله نصب کنید و یک فن خوب در زید هر هارد نصب کنید

7. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

رضا امیر
    دوست عزیز من میخوام این هارد هیتاچیو عوض کنم عصابمو داغون کرده صدا داره
    این هارده سامسونگ خوبه ؟تو بنچمارک خوب بود
    هارد مکستور قدیمیم از این هیتاچیه امتازش تو بنچمارک بالات بود
    راستی به نظرتون این هاردو چند میگیرن ؟اگه میشه یه هارد خوب معرفی کنی بهم شرمنده اینجا میپرسم

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوست من
    منظور از خرابی کابل دو تا بود
    1- اشتباه در ارسال از طریق کابل
    2- خراب کابل
    یک بار دیگر با همین نرم افزار هارد را چک کنید اگر مشکلی نبود سیستم عامل را نصب کنید اگر که نه باید فرمت سطح پایین کنید.
    دوباره اسكن كردم 4 تا بدسكتور گرفت.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

رضا امیر
    دوست عزیز من میخوام این هارد هیتاچیو عوض کنم عصابمو داغون کرده صدا داره
    این هارده سامسونگ خوبه ؟تو بنچمارک خوب بود
    هارد مکستور قدیمیم از این هیتاچیه امتازش تو بنچمارک بالات بود
    راستی به نظرتون این هاردو چند میگیرن ؟اگه میشه یه هارد خوب معرفی کنی بهم شرمنده اینجا میپرسم
    سلام
    من فکر میکنه یک هارد مکستور یا سیگیت بخر با گارانتی هیتاچی تماس بگیر شاید اونا داشته باشند و برات تعویض کنند.

---------- Post added at 01:56 AM ---------- Previous post was at 01:55 AM ----------

دوباره اسكن كردم 4 تا بدسكتور گرفت.
    سلام
    گاهی اوقات باید این عملیات را 4 تا 5 بار انجام بدی ولی اگر اطلاعات نداری یک بار فرمت سطح پایین کن و بعد دوباره با همین نرم افزار چک کن .

11. 2 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Armink36's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Classified Location

پيش فرض تعمیر هارد ضربه خورده

با سلام به همگی دوستان

من یه هارد اکسترنال دارم (Sillicon Power Armor A80-500 GB) موقع خرید فروشنده گفت ضد ضربه است.ولی امروز که داشتم باهاش کار می کردم از رو میز سر خورد افتاد زمین. حالا وقتی وصلش می کنم به کامپیوتر می شناسه ولی توی My Computer نمیاد.

توی Disk Management هم دو تا دیسک نشون میده :

دوستان خواهش می کنم کمک کنید اطلاعاتش برام خیلی مهمه!!

Last edited by Armink36; 19-06-2011 at 19:55. دليل: یه چیزی رو یادم رفت بنویسم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض کمک فوری

با سلام .

کمک فوری .

من یه هارد 300 آی دی ای سامسونگ دارم واسه حدودا 5 سال پیشه .

امروز که سیستم رو روشن کردم درایوی رو که مربروط به این هارد بود رو وقتی خواستم باز کنم پیغام فرمت می داد .
    هر چقدر باهاش ور رفتم فرقی نکرد . حتی رو سیستم دیگه هم تست کردم .
    در آخر هم مجبور شدم فرمت کنم . گفتم با برنامه های بازیابی اطلاعات برمی گردونم اطلاعاتم رو . چون قبلا هم برام پیش اومده .

وقتی فرمتش کردم از کل 300 گیگ 31.5 گیگ رو میشناخت .

اون 31.5 گیگ رو بخش هایی رو برگردوندم ولی هر کار کردم بقیه رو نمی شناخت .
    تو جابجایی ها از این سیستم به اون سیستم که تست کنم ببینم درست می شه یا نه یه هو که خاموش کردم دیگه بالا نیومد .
    یعنی اصلا روشن نمی شه . وقتی برق پاور رو هم بهش وصل می کنم دیگه روشن نمی شه .

از دوستان ممنون می شم اگر کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه .

با تشکر .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •