آقا کسی حدسی می تونه بزنه که توبی کیه؟ با توجه به این قسمت های جدید باید بشه یه حدسایی زد. من فکر می کردم ابیتو شاید باشه الان خیلی تو شکم.
آقا کسی حدسی می تونه بزنه که توبی کیه؟ با توجه به این قسمت های جدید باید بشه یه حدسایی زد. من فکر می کردم ابیتو شاید باشه الان خیلی تو شکم.
بچه ها بجز hurriblesub گروه دیگری نیست که با انیمه پیش بره؟ (من تمام گروه های قبلی ام به گل نشستن )
اوبیتو بودن توبی که اصلا از نظر تاریخی جور در نمیاد و احتمالش خیلی پایینه .آقا کسی حدسی می تونه بزنه که توبی کیه؟ با توجه به این قسمت های جدید باید بشه یه حدسایی زد. من فکر می کردم ابیتو شاید باشه الان خیلی تو شکم.
راستش من از همین Horriblesubs استفاده میکنم . البته از Narutoverse هم استفاده میکردم . ولی به نظرم کار Horriblesub بهترهبچه ها بجز hurriblesub گروه دیگری نیست که با انیمه پیش بره؟ (من تمام گروه های قبلی ام به گل نشستن )![]()
آقا مانگا 598 هم اومده . اتفاقات جالبی افتاد که بهتره خودتون توی مانگا ببینید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این توبی کیه بالاخره ..اول فکر کردم بابای کاکاشی هستش با توجه به حرف هایی که در مورد اعتماد و مردم و سلح و دوستی و قهرمان ها می زد ..( خود کشی که کرده بود به خاطر قهرمان بازیش و عدم اعتماد مردم به اون و کارش بود !) بعد یادم افتاد که وقنی کاکاشی مرد رفت پیش باباش تو اون دنیا . کنار هیزم نشستن.. اوبیتو هم که نیست چون سنش نمی خوره ..پس کیه ؟؟؟
داداش مادرا !؟!؟1
داشتم تو گوگل میسرچیدم دیدم بیشتر احتمالات ...
محتوای مخفی: ......
نه بابا مادارا که نیست . هر کی هست اوچیها نیست به نظر من . یعنی نه میتونه کاگامی باشه و نه ایزونا .
اگه اوچیها بوده چه نیازی به چشم یکی دیگه از افراد خاندان اوچیها داشته ؟! اون هم شارینگان یک بچه اوچیها که جزو ضعیف ترین افراد خاندان بوده و قابلیت های اون چشم اصلا مشخص نبوده!
به نظر من توبی یک فرد از خاندان ازوماکی یا سنجو باید باشه![]()
اره به نظر من هم نمی تونه یه اوچیها باشه .. هر کی هست مادارا هم نیست ... شاید یکی از افرادی باشه که از کونوها دل پر داره .. هرکی هست کاکاشی اون رو می شناسه ..یکی که خودش یه گذشته عجیب داره ...با توجه به حرف هاش از دنیای پر از جنگ بیزاره و دلش جنگ نمی خواد حاضره صلح رو بر قرار کنه به هر قیمتی .. حتی با یه جنگ خونین دیگه ... اینکه از جنگ بیزاره رو هم میشه از نوع رفتارش توی جلسه 5 کاگه فهمید .. شاید قصدش ازمایش ساسوکه بوده باشه اما یکی مثل توبی فکر نکنم نیازی با ساسوکه داشته باشه ..بیشتر می خواسته بفهمونه که توبی خیلی قوی هستش و بهتره بدون جنگ و خونریزی تسلیم بشن ...نه بابا مادارا که نیست . هر کی هست اوچیها نیست به نظر من . یعنی نه میتونه کاگامی باشه و نه ایزونا .
البته توبی فقط دنبال صلح نیست و خودش هم به کاکاشی , یاماتو و ناروتو میگه که به دنبال یک بدن کامله و نشون میده در کنار صلح مصنوعی میخواد خودش رو به نهایت قدرت برسونه و یکی بشه مثل ریکودو .
اگر هم دقت کنی خودش رو در حال حاضر و با قدرت فعلی به عنوان ریکودوی دوم میدونه!
محتوای مانگا این هفته لو رفت ... گویا قراره شاهد این اتفاق بعد از راسنگان زدن ناروتو به صورت توبی باشیم !
![]()
Last edited by kortol; 28-08-2012 at 13:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)