کسی بازی the thing pcرو نداره09375029773یاmail:reza.soltani.ir@gmai l.com ایمیل کند ممنون
کسی بازی the thing pcرو نداره09375029773یاmail:reza.soltani.ir@gmai l.com ایمیل کند ممنون
سلام به همگی .دیگه امروز امتحان ارشد رو دادیم .حالا قبول شیم یا نه امید به خدا ... دنبال یه بازی می گردم که خستگی این چند وقت رو از تنم در بیاره بازی اول شخص رو ترجیح می دم و از این بازیهای استراتژیکی حالم بهم می خوره ممنون می شم چند تا بازی معرفی کنید راستی Operation Flashpoint Dragon Rising خوبه ؟ ارزش داره بگیرمش یا نه ؟ سیستم هم رو زیر نوشتم :
cpu e7400 2.8
VGA 4670
ram 4G
سلام. یک بازی به سبک رانندگی (با ماشین، اتوبوس، ماشینهای سنگین و ...) میخوام. نقشه راه داشته باشه و رانندگی آزاد باشه. خیلی طبیعی هم باشه. احساس کنم پشت فرمونم.
ممنون
اگه اکشن اول شخص جدید می خوای بازی bioshock2 خیلی خوب هست.سلام به همگی .دیگه امروز امتحان ارشد رو دادیم .حالا قبول شیم یا نه امید به خدا ... دنبال یه بازی می گردم که خستگی این چند وقت رو از تنم در بیاره بازی اول شخص رو ترجیح می دم و از این بازیهای استراتژیکی حالم بهم می خوره ممنون می شم چند تا بازی معرفی کنید راستی Operation Flashpoint Dragon Rising خوبه ؟ ارزش داره بگیرمش یا نه ؟ سیستم هم رو زیر نوشتم :
cpu e7400 2.8
VGA 4670
ram 4G
ببینم چطور بازی ای هستش کشت و کشتار داره اونم با تفنگ یا نه میشه یکم توضیح بدید
بله دوست من بازی کشت و کشتار هستش ولی به نظر من Assasin Creed II و یا Fear 2 و یاFarcry 2 نمی رسه اینا آخرت بازی هستش
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
سلام یه بازی ساده مثل Harvest moon برای کامپیوتر می خواستم کسی سراغ داره!
لطفا مزرعه داران و مزرعه کوچک ندید که خیلی بدم میاد!![]()
سلام
هیچ خبر جدیدی از این بازی نشده؟
باسلام اول توضیحی میدم بعد خواستمو میگم
من عاشق گیمم البته نه هر گیمی من دوست دارم گرافیک بازی خوب باشه مثلا خیلی ها بازی دارک سکتور رو
بازی باگرافیک معرفی میکنند اما به نظر من این بازی از لحاظ کیفیت وعمق تکسچرها خیلی ضعیفه اما درعوض بازی بتمن از لحاظ تکسچر وگرافیک فوق العادس
دوست دارم کاراکتر بازی تواناییهای زیادی داشته باشه بازم مثل بتمن
دوست دارم بازی اگه اکشنه الکی اکشن و بکش بکش نباشه ودر طولش اتفاقات و ماجراهای زیادی اتفاق بیفته
من از بازی های اول شخص خوشم نمیاد
از مخفیکاری توبازی نه در حد افراط لذت میبرم
بااین تفاسیر کسی میتونه به من چند بازی معرفی کنه اگه میشناسید لطفا بگید
ضمنا مشتاقانه منتظرم اسپلینترسل کانویکشن در چند روز آینده منتشر بشه
سلام.یه بازی هست که خیلی وقته دنبالش میگردم.اگه حتی اسمشم بفهمم ممنون میشم.یه بازیه که از یه بچه مراقبت میشه.تر و خشکش میکنه و حمامش میکنه و بهش غذا میده.بچه رو هم خودمون انتخاب کنیم.همین.تا این قسمتشوگفتن برام بقیشو نمیدونم چی میشه.ولی فک کنم همین جور تکرار بشه![]()
فعلا بازیهای زیر رو امتحان کنین: (به ترتیب علمی تخیلی - مدرن - تاریخی)
Crysis - 2007
Call of Duty 4: Modern Warfare - 2007
Call of Duty: World at War - 2008
Operation Flashpoint Dragon Rising توصیه نمیشه.
نمیدونم از سری Tom Clancy's Splinter Cell کدوم ها رو بازی کردین شاید هم همگی رو... به هر حال اینا پیشنهاد میشه:
Tom Clancy's Splinter Cell - 2003
Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow - 2004
Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory - 2005
Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent - 2006
بازی زیر هم پیشنهاد میشه که شاید راضی کنه: (به خاطر توانایی های زیاد کاراکتر اصلی اینو پیشنهاد دادم)
Prototype - 2009
بازی برای نگهداری بچه که هست اما فقط برای Nintendo DS و Wii موجود هستن:
My Baby First Steps - 2009
My Baby Girl - 2008
My Baby Boy - 2008
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)