تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 310 از 356 اولاول ... 210260300306307308309310311312313314320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,091 به 3,100 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

اگه نباشه جاش خالی می مونه nvb007's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    محــــــــمودآباد - شمال ايران

پيش فرض

دوستان ازتون یه راهنمائی میخوام
    ماشین در حد 7 یا 8 میلیون تومن. چی بگیرم
    چی توصیه میکنید ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من چند تا سوال داشتم:
    1-اگه میشه درباره ی سیستم نیم انژکتور که تو مرسدسهای 190e (سالهای 90 تا 93) استفاده میشده توضیح بدید و بگید فرقش با انژکتور چیه(روسها بهش میگن پائوک یعنی عنکبوت)
    2-من یه مرسدس 190 دارم که فکر میکنم همین پائوکش کثیف شده باشه آیا ریختن مایع تمیز کننده انژکتور رو توصیه میکنید!؟
    من شنیدم به ماشین آسیب میرسونه آیا این درسته!؟
    برای بهتر شدن کارکرد موتور چه مکملی رو در بنزین پیشنهاد میکنید!؟(اینجایی که من زندگی میکنیم بنزین اکتانش 94 و بعضا 96 هستش)
    پیشاپیش ممنون.
    یا حق...
    سلام

دقیقا ماشین مورد نظر واسه چه سالی و چه مدلی هست.

2 تا احتمال داره :

اینجور که توضیح دادی من متوجه نشدم ماشین کدوم سیستم سوخت رو داره. اگه190 باشه که کاربراتور برقی هست تقریبا مثل سیستم مونوجترونیک .اگه 190E هست با موتور 102 ke jetronic هست.
    از اینکه گفتی بهش میگن عنکبوتی حدس میزنم k jetronic باشه .این انژکتور مکانیکی هست

این سیستم خیلی حساسه یکم از تنظیم خارج بشه تو مصرف و قدرت تاثیر زیادی میزاره.
    اول از همه مطمئن بشو که ----- بنزین تمیز هست اگه 20-30 هزارکیلومتر کار کرده عوضش کن. اینا ----- بنزینشون بزرگه مثل پژو نیست که هر 6-7 هزار تا عوض بشه خود کمپانی گفته 60000 تا ولی چون بنزین ایران کثیفه هر 30 هزار تا عوض بشه.
    بعدش سوزن ها رو چک کن اونا رو هم اگه میتونی عوض کن خییییییییلی تاثیر داره تو مصرف و قدرت و معمولا تو ایران 3-4 برابر عمر مفیدش استفاده میکنن . چون این انژکتور ها پالسی نیستن و دائم پاشش میکنن ولی با فشار متغیر تمیز و سالم بودن انژکتورا خیلی تاثیر داره.

اونی هم که همه ریل سوخت ها بهش وصل شده تقسیم سوخت هست که قلب این سیستم هست هم کار تقسیم سوخت رو میکنه هم رگولاتور فشار هست اون اگه خراب و کثیف شده باشه تو ایران معمولا نمیشه کاریش کرد.
    انژکتور کلینر هم اگه میخوای استفاده کنی حتما مارک خوب استفاده کن چون یه دیافراگم تو تقسیم سوخت هست مکمل های ارزون و بی کیفیت خرابش میکنن اگه BG44K پیدا کردی خیلی خوبه.

و ممکن هم هست که يا كاربراتوري با دلكوي مگنت كه 190 خالي.اگر ماشين انژكتور نيست پس كابراتوره.نيم انژكتور كه نداريم ! احتمالا اون سنسور هاي دمايي كه روي بلوكه موتور هست كسي رو به اشتباه انداخته كه مثلا انژكتوره ! بنزين هم تا اونجايي كه اطلاع دارم اكتان 95 خوبه.براي بهتر كار كردن موتور هم بايد كاربراتور رو باز كنيد و ژيگلور ها و قطعات مصرفي رو عوض كنيد و بعد يه تنظيم درست كنيد.

امیدوارم جواب سوالت رو گرفته باشی.
    Last edited by Nomber1; 08-11-2007 at 17:37.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض سيستم انژكتور مكانيكي K Jetronic

سلام دوستان
    من چند تا سوال داشتم:
    1-اگه میشه درباره ی سیستم نیم انژکتورپیشاپیش ممنون.
    یا حق...

سيستم انژكتور مكانيكي K Jetronic

-------
    این مقاله رو صادق عزیز از دوستانم در
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نوشته . گفتم دیگه هیچ بحثی برات باقی نمیمونه
    فقط خوب در خوندنش دقت کن چون که جواب میده .

اين سيستم ساخته كمپاني بوش است كه در دهه هفتاد ميلادي و مشخصا در سال 1974در موتور هاي مرسدس بنز كار برد پيدا كرد.عمر استفاده از اين سيستم بسيار طولاني بوده به طوري كه به مدت حدود 10 سال با كنترل كننده هاي مكانيكي و 10سال با كنترل كننده الكترونيكي كه اصطلاحا KE Jetronic ناميده ميشد و جمعا به مدت 20 سال در محصولات سواري بنزيني مرسدس بنز نصب و به كار گرفته ميشدند.اين سيستم در استاندارد آمريكايي به CIS مشهور است.
    در نمونه هاي موجود در كشورمان كه از سيستم K و KE استفاده مي كنن مي توان به موتور هاي 200 و 230 از سري m102 و 280 از سري M110 و 260 و 300 از سري M103 و موتور هاي 6.3 و 6.9 از سري m100 و 450 ٬‌500 و 560 از سري m117 و 350 ٬‌380 و 420 از سري M116 اشاره كرد.
    در ابتدا لازم است تا با اجزاي اين سيستم سوخت رساني(K) آشنا شويم :

1.پمپ سوخت. 2.محل ذخيره سوخت. 3.----- سوخت . 4.رگولاتور گرم كننده.
    5.انژكتور ها . 6.انژكتور هواي سرد. 7.تقسيم كننده سوخت. 8.سنسور جريان هوا
    9.سوييچ دما -زمان 10. تعديل كننده كمكي هوا

اساس كار اين سيستم بر مبناي اندازه گيري دايم ميزان هواي ورودي و تطابق آن با ميزان سوخت ورودي از تقسيم به وسيله سنسور لامبدا (سنسور حساس به اكسيژن ) مي باشد.همين طور كه در شكل ملاحظه مي كنيد سنسور لامبدا (سنسور جريان هوا ) به همراه يك دريچه كنترل كننده(تراتل) وظيفه اختلاط با نسبت معين سوخت و هوا را دارد.در سيستم انژكتوري مكانيكي از آنجايي كه ECU يا واحد كنترل الكترونيكي وجود ندارد ٬ اطلاعات اندازه گيري شده توسط اين سنسور مستقيما به دستور تبديل شده و ميزان هواي ورودي توسط دريچه كنترل مي شود و متناسب با آن سوخت وارد مجراي خود مي گردد.

در زمان سرد بودن هوا و سرد بودن دماي موتور (كه از طريق سنسور هاي دما سنج كه در كنار بلوكه موتور تعبيه شده اند اندازه گيري مي شود ) انزكتور هاي cold start با پاشش اضافي سوخت به گرم شدن سريع موتور كمك مي كند.

آشنايي با اجزاي سيستم:
    1.پمپ بنزين:اين پمپ برقي بوده و بيرون از باك قرار دارد.حركت آرميچري اين پمپ مي تواند سيستم انزكتور مكانيكي يك سيستم فشار پايين است كه بر خلاف D Jetronic كه يك سيستم الكترونيكي و فشار بالاست قابليت تنظيم دستي و انطباق با شرايط زيست محيطي مختلفي را دارد.فشار پمپ معادل 8 بار يا 120Psi كه در حدود 4 تا 5 ليتر در دقيقه است .اما اين نكته را نبايد فراموش كرد كه در 99 درصد زمان كار كرد موتور به هيچ وجه به اين مقدار سوخت نيازي احساس نميشود در واقع زمانيكه اين فشار از ----- سوخت عبور كرد ٬ مقدار زيادي از آن توسط رگولاتور فشار شكن با باك بازگشت داده مي شود.
    فشار نرمال براي سيستم انژكتور مكانيكي كا در حدود 5 بار يا 75 Psi است.

2. مخزن ذخيره بنزين:

اين قطعه اولين وسيله در مسير سوخت بعد از پمپ قرار دارد.مهمترين وظيفه آن يكنواخت كردن حركت سوخت بعد از خروج از پمپ و جلوگيري از نواسانات فشار سوخت است.همچنين در زمان افت ولتاژ پمپ كه منجر به كتهش خروجي پمپ مي شود ٬ افت كردن فشار در باقي اجزاي سوخت رساني جلوگيري مي كند.
    همچنين در زماني كه موتور از كار كردن بازمي ايستد مقدار سوخت موجود در لوله ها را از طريق فنر هاي منعطف در برابر فشار ٬‌جمع كرده و از رسوب كردن مواد موجود در سوخت در لوله ها و يا درز كردن سوخت به بيرون از سيستم جلوگيري مي كند.همچنين با حذف فشار بخارات موجود در لوله ها٬‌در زماني كه موتور دوباره استارت زده شود ٬‌بدون مشكل عمل روشن شدن صورت بگيرد.

3. ----- سوخت:

اين ----- داراي يك مدار اضطراري جهت عبور سوخت در زمان گرفتگي مدار اصلي ----- است.اما به اين دليل كه تقسيم كننده بنزين يك قطعه حساس به آلودگي و ذرات است بايد نسبت به تعويض به موقع ----- اقدام كرد.

4.سيستم تقسيم فشار:

اين سيستم قبل از air flow sensor يا همان سنسور لامبدا قرار دارد.رماني كه سوخت كافي به اين قسمت وارد شود دريچه شناوري بسته شده و سوخت اضافي به داخل باك بر مي گردد.اين سيستم با شرايط مختلف كار موتور (در جا كار كردن يا پر گاز رفتن ) خود را تطبيق داده و بر حسب نياز موتور ميزان سوخت بر گشتي به باك را كم يا زياد مي كند.
    در زمان خاموش شدن موتور ميزان سوخت موجود همان طور كه در بالا شرح داده شد توسط ذخيره كننده بنزين ٬‌جمع آوري ميشود.
    در شكل بالا مجراهاي A به سمت انژكتور ها سوخت را هدايت مي كنند .مجراي B به سمت رگولاتور گرم كننده رفته و مجراي c مقدار سوخت اضافي از رگولاتور گرم كننده را بر مي گرداند.
    مجراي D به سمت انژكتور زمان سرد رفته و مجراي E مجراي ورودي سوخت از ----- بنزين است.مجراي F هم سوخت اضافي را به باك سوخت برگشت مي دهد.

5.سنسور جريان هوا (lamda ).
    توضيحات عملكرد اين قطعه در بالا شرح داده شد.
    براي تنظيم ميزان ورودي سوخت مي توان با يك آچار آلن شماره 3 پيچي كه در بالاي اين سنسور قرار دارد و محل آن در زير محفظه ----- هوا است ٬ چرخانده و آنرا تنظيم كرد.

اگر پيچ در جهت عقريه هاي ساعت گردانده شود مخلوط غليظ و بر عكس آن مخلوط رقيق تر خواهد شد.
    اما نكته اي كه در اينجا گفتن آن لازم اينست كه مقدار چرخاندن پيچ بايد بسيار آهسته و كم باشد .زيرا تنظيم كردن دقيق آن نياز به دستگاه سنجش CO و ... دارد.همچنين توصيه مي شود در زمان خاموش بودن موتور اين كار انجام نشود چرا كه ممكن است به سنسور آسيب وارد شود.

6.رگولاتور گرم كننده:

توضيح شكل:مسير A به سمت اتصال وكيومي منيفولد.
    مسير c از تقسيم كننده سوخت منشعب مي شود.
    مسير b هم مسير برگشت سوخت به باك است.

7.انژكتور زمان سرد:

در شكل نحوه كار نمايش داده شده است.در زمان استارت و روشن شدن موتور ٬‌حدود 10 ثانيه اين انژكتور مقدار اضافي سوخت را در منيفولد ورودي وارد مي كند.اين قطعه به زودتر روشن شدن موتور كمك زيادي مي كند.

8.مدار كمكي جريان هوا:

اين قطعه وظيفه بالا بردن دور آرام در زمان سرد بودن موتور را بر عهده دارد.
    هنگامي كه موتور دماي متعادل پيدا كرد ٬ المنت هاي حرارتي ٬ پورت ورود هواي اضافي را مي بندند.

سوزن انژكتور :

سوخت بعد از رسيدن به اين قطعه تحت فشار حدود 3.3 بار مي باشد .انژكتور ها وظيف دارند تا سوخت را با پاشش يكنواخت به داخل منيفولد و پشت سوپاپ هوا وارد كنند.يك انژكتور خوب و سالم بايد سوخت را به صورت همگن و با ذرات ريز و يكنواخت و بصورت مخروطي پاشش كند.براي آزمايش بايد نوك يك سرنگ حاوي بنزين را در قسمت ورودي انژكتور قرار داده سوخت را با فشار به داخل آن هدايت نماييم.اگر سوخت خارج شده صفات ذكر شده را داشت انژكتور سالم و قابل استفاده است در غير اين صورت تعويض آن لازم و ضروري است.
    انژكتور يك قطعه حساس به جرم گرفتگي است و مي بايست در زمان سرويس موتور باز شده و به وسيله هاي پاك كننده جرم گيري شود.

اما در KE عملكرد كلي سيستم مشابه نمونه مكانيكي است با اين تفاوت كه علاوه بر ECU داراي رگولاتور فشار سيستم ٬‌سنسور دريچه گاز (TPS) نيز است.و وظيفه صدور فرمان به عملگر هايي مانند رگولاتور گرم كننده و انژكتور هواي سرد بر عهده واحد كنترل الكترونيكي است.

------------------
    مطمئنآ دیگه دستت اومده .

موفق باشی

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

گرانترين ماشينهاي پليس جهان

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

فرشاد که کاملا منزوی شد !!!!

علی و امیر هم که دیگه حال نمیکنن !

سهیل (solo( هم که نیست !

حمید بابایی هم که رفته آلمان !

مدیرا هم که اصلا به فکر این تاپیک نیستند !

اقا پس ما ول معطل هستیم که اینجا داریم پست میدیم ! ما هم بریم دیگه ..

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان ازتون یه راهنمائی میخوام
    ماشین در حد 7 یا 8 میلیون تومن. چی بگیرم
    چی توصیه میکنید ؟

هیچ کاری سخت از جواب به این سوال های سخت که هیچی توش مشخص نشده نیست

اگه ماشین ایرانی میخوای و صفر کیلومتر میتونی با این پول یه پراید بگیری یا روا یا مثل اینها

اگه ماشین ایرانی دست دوم میخوای میتونی دنبال یه 405 تر تمیز 82 باشی یا سمند ( البته سمند بیش از 83 گیرت نمیاد حتما ترمز هاش رو تقویت کن ) میتونی اگه برا خودن میخوای 206 کارکرده هم فکر کنی

اگه ماشیبن خارجی میخوای میتونی به یک گالانت سوپر سالن یا یک هیوندای سوناتا هر دو تا مدل های بین 92 تا 94 فکر کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه nvb007's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    محــــــــمودآباد - شمال ايران

پيش فرض

هیچ کاری سخت از جواب به این سوال های سخت که هیچی توش مشخص نشده نیست

اگه ماشین ایرانی میخوای و صفر کیلومتر میتونی با این پول یه پراید بگیری یا روا یا مثل اینها

اگه ماشین ایرانی دست دوم میخوای میتونی دنبال یه 405 تر تمیز 82 باشی یا سمند ( البته سمند بیش از 83 گیرت نمیاد حتما ترمز هاش رو تقویت کن ) میتونی اگه برا خودن میخوای 206 کارکرده هم فکر کنی

اگه ماشیبن خارجی میخوای میتونی به یک گالانت سوپر سالن یا یک هیوندای سوناتا هر دو تا مدل های بین 92 تا 94 فکر کنی

از راهنمائیت ممنون.
    منم میخواستم همین چیزا رو بدونم.
    برام نوع ماشین ایرانی یا خارجیش مهم نیست. فکر میکنی از بین اینا که گفتی کدوم بهتره ؟ کارائی روا چطوره؟
    یه سری میگن اصلا خوب نیست. بعضی هم میگن خیلی خوبه. نظر شما چیه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ببین

اگه به من بود من ماشین خارجی تمیز گیر میاوردم میگرفتم .

الان تو شهر ما یه سوناتا 93 هست نوک مدادی . ماشینش هم عروسکه . 8 و نیم قیمت داده تا 8 هم میشه گرفت .

من اگه میخواستم ماشین بگیرم اون رو میگرفتم یا اینکه یه گالانت سو÷ر سالن تمیز میگرفتم .

اگه فروش ماشین برات مهمه که هر وقت خواستی بتونی رد کنی و بفروشیش ماشین ایرانی فقط بگیر مثل روا یا ÷راید . اما اگه نمیخوای بفروشی بدون شک گالانت یا سوناتا یا سیویک تمیز یا امثال اینها بهترین انتخابه /

آخر فروم باز LeBron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام یه سوال : من ماشین muscle تر و تمیز از کجا میتونم گیر بیارم (کلاسیک تقریبا) مثل کامارو های دهه 90
    یه چیزی تو این مایه ها:(البته سالم تر!!)

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام یه سوال : من ماشین muscle تر و تمیز از کجا میتونم گیر بیارم (کلاسیک تقریبا) مثل کامارو های دهه 90
    فکر کنم بهترین جا برای پیدا کردن این جور ماشینا نیازمندی های همشهریه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •