تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 310 از 524 اولاول ... 210260300306307308309310311312313314320360410 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,091 به 3,100 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

در آغاز فعالیت seeker366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوستان تو اکسل چطور میتونیم رتبه بندی کنیم،یعنی فرضا چند نمره داریم و میخوایم رتبه های اول تا... رو بدت بیاریم؟
    سلام
    شما ستون نمرات و اسامی (و ستونهای دیگر مربوطه ) را انتخاب کنید در ریبون home از قسمت Styles و قسمت format as table یکی از فرمت ها رو انتخاب کنید بالای ستون ها یک سطر اضافه می شود شما بالای ستوت نمرات بروید روی سطر اضافه شده یک مثلث رو به پایین هست روی آن کلیلک کنید و sort largest to smallest را بزنید.

---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:04 PM ----------

چطوری میتونم ترتیب تاریخ لاتین را در اکسل به صورت روز/ماه/ سال بنویسم؟
    سلول های شامل تاریخ را انتخاب کنید در format cell(ctrl + 1 از قسمت date فرمت مورد نظرتون رو انتخاب کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ممنون مي شم اگه سئوالهاي موردي و تخصصي تونو بپرسين.
    لطفا سئوال اينجوري نباشه: اكسل را از اول تا آخر توضيح بده!
    موردي كه راه حل براش پيدا نكردين و هنوز باهاش مشكل دارين......
    ممنون
    سلام
    در اکسل 2007 یک ستون دارم که سلولها شامل عدد و حرف هستند
    چطور میتونم سلولهایی رو انتخاب کنم که فقط به طور مثال 6 کارکتر داشته باشند؟
    سطح آشناییم به اکسل خوبِ

داره خودمونی میشه R.Karaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

6

چطوری میتونم ترتیب تاریخ لاتین را در اکسل به صورت روز/ماه/ سال بنویسم؟
    سلام دوست عزیز

شما میتونید برای این کار روی سلول مورد نظر کلیلک راست کنید و گزینه format cell رو انتخاب کنید و توی تب number گزینه custom رو انتخاب کنید و اسکرول کنید تا به فرمت های تاریخ برسید و اگه منظورتون اینه که جای روز ماه و سال رو هرجا خاستید تو فرمت تعیین کنید میتونید از توابع
    =day(a1)&"/"&mounth(a1)&"/"&year(a1)
    استفاده کنید

امیدوارم مشکلت حل بشه

داره خودمونی میشه R.Karaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

6

سلام
    آیا در اکسل می شود یک سل مساوی یک شیت قرار دهیم؟
    دقیق تر بگم چطوری میتونم خیلی ساده بدون مکرو نوشتن و ساختن باتن با کلیک رو یک سل وارد یه شیت تو همون فایل اکسل بشم؟
    سلام دوست عزیز

برای انجام این کار میتونید روی هر سلولی که میخاید کلید میانبر CTRL+k رو بزنید توی پنجره باز شده در سمت چپ گزینه plase in this document رو انتخاب کنید و شیت مورد نظر که میخاید بهش برید رو کلیک و ok رو بزنید

امیدوارم مشکلت حل بشه

5. این کاربر از R.Karaj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amir323b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ملایر

1

تعداد شیتها در 2007 (و کلا اکسل) محدودیتی نداره و فقط میزان رم سیستم اونو محدود میکنه

محدودیت فقط در تعداد سطرها ( 1,048,576 ) و ستونهاست ( 16,384 )
    سلام و با تشکر از جواب شما . فقط در تکمیل جواب شما باید گفت ماکزیمم شیت 53 تا هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من یه سوالی دارم
    من یه فایل اکس دارم که اولی ملاک هستش.یعنی یه جدولی هست که 25 تا ردیف داره.وقتی از اون جدول مثلا شماره یک پر بشه تو شیتهای بعدی هم برای اون ردیف باید یه سری فرم پر بشه.
    تعداد ستونهای جدول شاید بعضی وقتها خیلی زیاد بشه.مثلا 50 شماره که وقتی مشخصات هر کدوم پر بشه باید تو شیتهای بعدی برای هر ردیف یه فرم خاص پر بشه.در اخر این اطلاعات پرینت باید بشه و برای بایگانی لازم نیست.خوب میخوام بدونم به چه شکلی باید این کار رو انجام بدم ؟
    ایا برای هر ردیف باید تو شیتهای بعدی یه فرم مخصوصش درست بکنم بعد طوری تنظیمش بکنم که اطلاعات ردیفهای جدول بره اونجا و موقع پرینت گرفتن پرینت گرفته بشه؟
    یه مسئله مهمه اینکه برای هر ردیف اطلاعات تو جدول باید چند فرم که هر کدوم یه برگ a4 هست پر بشه و بعد از پر شدن جدول شیت اول اون فرمها برای همه ردیفهای جدول اتوماتیک پر بشه و پرینت گرفته بشه

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام دوستان من از دو سایت مختلف اطلاعات میگیرم میخوام تو شیت جدید این اطلاعاتو 2 سایتو جمع اوری کنم ولی چون فونت 2 سایت مثل هم نیست فرمول ها جواب نمیدن میخوام بدونم راهی هست؟
    یه سوال دیگه چطوری میشه واسه ایف شرایط درصد تعریف کرد یه مثال میزنم
    اگر این عدد 26% کاهش داشت عملیات بعدی رو انجام بده
    یا اگر این عدد نسبت به روز قبل افزایش و کاهش داشت عملیاتی رو انجام بده
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    سوالم اینکه که یک لیست از دانش آموزان داریم15 نفر هستن
    نمره کتبی،عملی،کل دارند.
    3نفر غایب هستند که در نمره کتبی و عملی حرف "غ"گذاشته شده است.
    وقتی نمره کل را از جمع کتبی وعملی بدست میاریم.باید قبول ومردود بودن و عدم حضور را مشخض کنیم.
    من با =IF(G3>=10;"قبول";"مردود") فبول ومردود بودنو مشخص کردم وای اونایی که غایبن (به خاطر 0 بودن نمره کتبی و عملیشان )مردود حساب شدن
    چه کار کنم که اونارو عدم حضور بزنه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام

من میخوام توی اکسل 2007 وقتی زبان سیستم فارسی هست اعداد بصورت فارسی تایپ بشه و وقتی زبان انگلیسیس میشه بصورت لاتین..توی وورد میرفتم توی اپشن و نامریکال را میزاشتم روی context درست میشد اما توی اکسل این گزینه رو پیدا نمیکنم..

پرسش بعدی:

توی اکسل سایز فونت رو تعیین میکنم مثلا 16..اما وقتی وارد سل دیگری میشم دوباره سایز فونت برمیگرده به 11..چه کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    من یه برنامه دارم مربوط به کنترل ماهانه مثلا فروش که یک صفحه اصلی اول داره و 12 شیت بعدی مربوط به دوازده ماه که یه جورایی خلاصه این دوازده شیت تو صفحه اول لینک شده و گزارش میشه...حالا میخوام تعمیمش بدم به 24 ماه , یعنی 12 ماه یا به عبارتی 12 شیت اضافه کنم. اگر این 12 شیت رو اضافه کنم باید فرمول های لینک تو صفحه اصلی رو تک تک اصلاح کنم یا میتونتم یه جوری فرول رو به صفحات اضافه شده تعمیم بدم؟ به عبارتی میشه مثل از گوشه کشیدن یک خانه در یک شیت و تعمیم به بقیه خونه ها این کار رو برای شیت ها هم کرد؟

متشکرم.

با سلام مجدد.
    دوستان راهنمایی میفرمایند؟

متشکرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •