تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 310 از 358 اولاول ... 210260300306307308309310311312313314320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,091 به 3,100 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

داره خودمونی میشه IQ-x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

مدرک علمی کانال من و تو ؟!
    وضعیت شما مصداق کسی است که ادعا کرده بود اینجایی که من ایستادم مرکز زمینه , هر کسی که باور نداره بره متر کنه !
    من اون برنامه رو ندیدم . در ضمن کانال من و تو یک برنامه علمی نیست و بسته به طیف مخاطبانش برنامه پخش میکنه تا همه جور سلیقه ای رو راضی نگه داره .
    در ضمن ...
    شما صحبت جن کردین و در آخر صحبتتون گفتن که " این حقیقت محض است" ... پس پیرو ادعایی که داشتین , مدارکتون رو هم ارائه کنین تا شکی در صحبت شما باقی نمونه .
    ادعا از طرف شما بوده پس بار اثباتش هم به گردن شماست . بحث توی تاپیک داره انجام میشه پس مدارک هم باید اینجا قرار داده بشه .
    عزیز من شبکه ی من و تو مدرک علمی نیست اما شما فرمودید ما جهان سومی ها از این حرف ها می زنیم، اما همان اروپائیان مترقی خودشون اعتراف کردند که از اینگونه حرفهای ما توانستند فرازمینیان رو شناسایی کنند.
    پس بروید بازپخش آن برنامه را ببینید آنوقت با اطلاعات هم سطح بحث کنیم. بنده نمی توانم برای هر امر ثابت شده ای با شما به بحث بنشینم. وجود چیزی به اسم شیاطین در تمام اعصار و قرون و تمام فرهنگ ها اثبات شده است. چه در جهان سوم و چه در کشورهای پیشرفته.
    این شما هستید که قبول ندارید. این هم از مسلمات، هم از متواترات، هم از مشهورات است. و هیچ ربطی به دین و ملیت ندارد قبول شیاطین.
    حالا شما قبول نکنید شیاطین وجود دارند . بنده برای آن دسته از کاربرانی این مطالب را نوشتم که قبول دارند شیاطین وجود دارند.
    شما قبول نکن.
    بازم حرفی دارید؟!

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من هم گفتم که شبکه من و تو همه جور برنامه ای پخش میکنه . اگه توی این برنامه در مورد اژدها صحبت کرده بودن پس حتما باید بیایم در موردش بحث و گفتگو کنیم .
    کدام امر ثابت شده ؟! وجود شیاطین و جن و پری در فرهنگ و تمدن اثبات شده ؟! پس حتما وجود اسب شاخدار , اژدها , پری دریایی , چوب جادو و ... چون در فرهنگ ها مختلف بوده پس یعنی اثبات شده .
    شما داستان های اساطیری رو با مطالب علمی یکی میکنید و اون رو حقیقت محض میدونید بدون این که تنها یک مدرک معتبر برای اثبات حرفتون داشته باشید .
    من حرفی ندارم ... فقط منتظر مدرک شما در باب این حقیقت محض بودم که خوشبختانه خودتون مطلب گذشته رو از رده ی اعتبار ساقط کردین .
    دفعه دیگه مطالب و مدعیات خودتون رو پیش از ارسال کاملا بررسی کنین تا به همچین مشکلی برخورد نکنین .

3. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Soheil-Green's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

متاسفانه همونجور که بابک جان یه جا گفت تو آموزش و پرورش ما به بچه ها یاد نمیدن که علم چیه، استدلال چیه و یه چیز چه موقع ثابت شدس و چه موقع نه!
    به قول شاملو :
    کوتاه‌ترين‌ فاصله‌ى‌ ميان‌ دو نقطه‌ خط‌ راست‌ است‌ بى‌گمان‌، اما در هندسه‌ به‌ ما آموخته‌اند که‌ همين‌ نکته‌ى‌ از آفتاب‌ روشن‌تر هم‌ تا به‌طور علمى‌ اثبات‌ نشود، قابل‌ اعتنا نمى‌تواند بود.
    حالا اینکه چطور یه چیز اثبات میشه نیاز به آموزش کمی منطق ریاضی داره...

اینکه 1 میلیون نفر اعتقاد داشته باشن که زمین صافه، باعث نمیشه که زمین واقعا صاف باشه! حقیقت اینه که زمین صاف نیست!
    پس نمیشه از روی تعداد معتقدان به یک موضوع درستی اون رو به عنوان حقیقت فرض کرد...

چیزی به اسم شیاطین در تمام اعصار و قرون و تمام فرهنگ ها
    اثبات
    شده است
    اینجا یه نمونه کاربرد نادرست از کلمه ی "اثبات" رو میبینیم...
    اثبات هر پدیده ای یا از طریق منطق ریاضی صورت میگیره و یا از طریق تجربی (اونم با استفاده از متد علمی)
    هر ادعایی خارج از این دو صورت "اثبات شده" نیست! و کار شبه علم هم همینه که این چیزارو رو اثبات شده "جلوه" بده...

امیدوارم دوستان قبل اینکه وارد مباحث علمی بشن یه مطالعه ای از فلسفه ی علم داشته باشن...

5. 5 کاربر از Soheil-Green بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

متاسفانه همونجور که بابک جان یه جا گفت تو آموزش و پرورش ما به بچه ها یاد نمیدن که علم چیه، استدلال چیه و یه چیز چه موقع ثابت شدس و چه موقع نه!
    به قول شاملو :

حالا اینکه چطور یه چیز اثبات میشه نیاز به آموزش کمی منطق ریاضی داره...
    اینکه 1 میلیون نفر اعتقاد داشته باشن که زمین صافه، باعث نمیشه که زمین واقعا صاف باشه! حقیقت اینه که زمین صاف نیست!
    پس نمیشه از روی تعداد معتقدان به یک موضوع درستی اون رو به عنوان حقیقت فرض کرد...
    اینجا یه نمونه کاربرد نادرست از کلمه ی "اثبات" رو میبینیم...
    اثبات هر پدیده ای یا از طریق منطق ریاضی صورت میگیره و یا از طریق تجربی (اونم با استفاده از متد علمی)
    هر ادعایی خارج از این دو صورت "اثبات شده" نیست! و کار شبه علم هم همینه که این چیزارو رو اثبات شده "جلوه" بده...
    امیدوارم دوستان قبل اینکه وارد مباحث علمی بشن یه مطالعه ای از فلسفه ی علم داشته باشن...
    ببین دوست عزیز، اثبات اصلا همچین چیزی نیست که شما می فرمایید. بنده نمی خوام در این تاپیک بحث فلسفه و منطق راه بیندازم اما فقط در یک جمله کوتاه عرض کنم خدمتتان که هیچ چیزی توسط بشر قابل اثبات 100% نیست و هیچ چیز علم نامیده نمی شود.
    لااقل از قرن بیست و یکم به این طرف دیگر هیچ انسان عاقلی، اطلاعاتی رو که جمع آوری کرده علم نمی دونه. اینها که در مغز من و شماست، یک مشت ایده و فرضیه و نظریه هست. ایده ها نیازی به اثبات ندارند. فرضیات نیاز به اثبات دارند. اگر اثبات شدند تبدیل به نظریه می شوند.
    حالا این که بنده اینجا مطرح کردم یک ایده است نه فرضیه و هیچ نیازی به اثبات نداره. شما قبول ندارید؟! خیلی خوب. بحثی نداریم.
    بنده فرض رو بر این گذاشتم که شما هم مثل بنده وجود شیاطین رو قبول دارید. بر این اساس آنچه از آنها در اعصار و قرون گذشته به عنوان خدایان یا شیاطین نام برده شده، امروزه با «تحقیقات» گسترده ای که انجام گرفته، مشخص شده شباهت زیادی به یوفوها یا همان بشقاب پرنده ها داره.
    حالا شما می فرمایید ثابت کنید اصلا شیطان وجود داره! بنده ی خدا، اینجا قرار نیست وجود شیطان اثبات بشه. اینجا داریم از نقاشی های درون غار، سنگ نبشته ها و مجسمه ها و دیگر آثار باستانی اقوام مختلف صحبت می کنیم که در همه ی اونها صحبت از اجسام آسمانی شده و اونها رو خدایان و یا شیاطین نامیدن.
    پس این ایده هنوز در مرحله ی تحقیق هست، اما اگر فرض این ایده، یعنی وجود شیاطین در اساطیر را بپذیریم، بعد از آن فرضیاتی که بر اساس آن ایده شکل گرفته قابل اثبات است. حالا شما می فرمایید فرض وجود شیاطین را اثبات کن!
    خیلی علمی بحث می کنید شما!
    بعدش در جهانی که ما زندگی می کنیم، صحبت از اثبات 100% علمی کاملا مسخره است! شما حداقل یک مورد به بنده نشان دهید که توسط یک علم اکتسابی بصورت 100% اثبات شده باشد، و حاصل اجماع گروهی از دانشمندان نباشد، آنوقت بنده هم برای شما هرچیز را بخواهید اثبات 100% می کنم!
    همه ی ارکان علم امروز به لرزه افتاده، از جاذبه، تا نسبیت و از قوانین فیزیک، تا علوم مختلف هستی شناسی و فلسفه و ...
    اگر دوست دارید اینجا هرچه گردآوردیم روی هم بریزیم تا حقیقت آشکار شود، بسم الله. اما اگر دوست دارید همچنان هیچ کشفی صورت نگیرد، پس هیچ تحقیقی نکنید.

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Soheil-Green's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

شما مثل اینکه متوجه حرف بنده نشدید... مثل خیلی دیگه از دوستان فقط حرفای قبلیتون رو تکرار میکنیم... اینکه علم نقص نسبی داره قبول... ولی دلیل نمیشه هر "ایده"(!) ای که شما بدی قابل قبول باشه.... بعدشم همون معنی "فرضیه" و "نظریه" رو احتمالا درک نکردید(به دلیل همون عدم مطالعه در فلسفه ی علم)

یه قضیه داریم به اسم فیثاغورث.... این قضیه در مثلث مسطح صادقه.... حالا شما هرجای کیهان این قضیه رو بررسی کنید درست جواب میده... چه رو زمین یه رو مریخ! یه حقیقته! شما نمیتونه اینو بهم بریزی...

یا نظریه "جاذبه" نیوتون میگه هر دو جسم به هم نیرویی وارد میکنن که از رابطه ی تو همه جای دنیا درسته!
    شما نمیتونی بگی چون علم ناقصه و جاذبه "فقط یه نظریه است" (!) پس "ایده" ی من که انسان میتونه با پریدن از رو کوه پرواز کنه درسته و نیازی به اثبات نداره!

"ایده" تا جایی که توی تخیل و رویای آدم باشه مشکلی نداره... ولی وقتی قرار یه ایده به عنوان یه اصل یا قانون پذیرفته بشه باید از طریق کانال علم اثباتش کرد...

ایده ی من اینه که "خودروی پراید با آب پرتغال میتونه حرکت کنه!" یا "سر کوچه یه درخت سخنگو هست!"... این ایده تا وقتی که در حد حرف و جوک باشه احتیاجی به اثبات نداره.. ولی وقتی قراره به عنوان "فرض" در نظر گرفته بشه و بر مبنای درستیه اون بحث پیش بره، اول باید درستیه خودش ثابت بشه!

من نمیدونم شما چند سالتونه و تحصیلاتتون چقدره... ولی حتی توی هندسه ی دبیرستان به دانش آموز میگن که چجوری از "فرض" به "حکم" میرسن و اینم میگن که "فرض" همیشه درسته!
    بنابراین باید چیزی رو فرض بگیریم که واقعا درست باشه....

مثلا : فرض= من بال دارم ، حکم= من میتونم پرواز کنم! خوب این یعنی "درصورتی که" بال داشته باشم، "آنگاه" میتونم پرواز کنم...! پس باید اول درست بودن اینکه من "بال" دارم اثبات شده باشه!

اما فقط در یک جمله کوتاه عرض کنم خدمتتان که هیچ چیزی توسط بشر قابل اثبات 100% نیست و هیچ چیز علم نامیده نمی شود.
    لااقل از قرن بیست و یکم به این طرف دیگر هیچ انسان
    عاقلی
    ، اطلاعاتی رو که جمع آوری کرده
    علم
    نمی دونه
    من نمیدونم شما منبع این حرفتون چیه؟ (حالا یه بحثم سر "منبع چیست؟" خواهیم داشت!)
    ولی تا اونجا که بنده میدونم به مجموع نظریات، روابط ریاضی و قوانین در یک موضوع میگن علم... مثلا F=ma و همین رابطه ی گرانش و چندین رابطه و قانون دیگه جمع میشه و علمی به نام مکانیک رو تشکیل میده....
    اگر مکانیک، "علم" نبود یا به قول شما 100% نبود الان نه ماشینی بود که سوار بشیم نه هواپیمایی و نه قطاری و ....!

اینها که در مغز من و شماست، یک مشت ایده و فرضیه و نظریه هست. ایده ها نیازی به اثبات ندارند. فرضیات نیاز به اثبات دارند. اگر اثبات شدند تبدیل به نظریه می شوند.
    در مغز من و شما خیلی چیزا میتونه باشه... از رویا گرفته تا عشق و نفرت...
    ولی وقتی قراره این اطلاعات داخل مغزمون رو باهم به اشتراک بذاریم باید اطلاعاتمون رو سازماندهی کنیم!
    وقتی یه جا بحث از آشپزیه شما نمیتونی بیای راجع به فوتبال صحبت کنی!
    به همین ترتیب وقتی بحث از علمه شما نمیتونه از "ایده" هایی که ریشه در تخیل شما دارن -به صورت خام- استفاده کنید!
    یا باید ایدتونو اثبات کنید یا باید برای خودتون نگهش دارید...(راه سومشم اینه که تو انجمن ها و مجلات زرد مطرحشون کنید و به عنوان شبه علم طرفدارانی دور خودتون جمع کنید!)

همه ی ارکان علم امروز به لرزه افتاده، از جاذبه، تا نسبیت و از قوانین فیزیک، تا علوم مختلف هستی شناسی و فلسفه و ...
    این حرف شما رو اصلا قبول ندارم...
    حتی جدید ترین پیشرفت های علمی هم بر مبنای نظریات گذشتس... در مثال فیزیکیه شما نسبیت حالت پیشرفته ی مکانیک نیوتونی در سرعت های بالاس.... اینکه نسبیت درسته به این معنی نیست که نیوتون اشتباه میگفته!

اگر دوست دارید اینجا هرچه گردآوردیم روی هم بریزیم تا حقیقت آشکار شود، بسم الله. اما اگر دوست دارید همچنان هیچ کشفی صورت نگیرد، پس هیچ تحقیقی نکنید.
    اینکه "هرچیزی رو که گردآوردیم بهم بریزیم تا حقیقت آشکار بشه" بهش میگن شک گرایی که چیز خیلی خوبی هم هست... ولی همین "به هم ریختن" و "روی هم ریختن" اطلاعات هم از قائده ی خاصی پیروی میکنه... بدون قائده نمیشه هیچ نتیجه ای گرفت...

قابل قبول ترین متد در علم هم تا به امروز همین "متد علمی" بوده و بس....

پ.ن: و من الله توفیق...!
    والسلام

8. 7 کاربر از Soheil-Green بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

در مورد این چه نظری دارید:
    هر عددی در مقابل بی نهایت برابر با صفر است:
    بی نهایت - 1= بی نهایت
    بی نهایت -2 = بی نهایت

دو چیز مساوی با یک چیز مساویند.
    در نتیجه:
    1=2
    یا کسر 0/1= 0
    کسر 0/2 =0
    چون صورت کسرها برابر است، پس مخرج کسرها برابر است.
    در نتیجه:
    1=2
    اینها مگه قواعد علم ریاضی و منطق نیست؟!
    ممکنه بگید این ها استثناست و من حق ندارم از این قوانین استفاده کنم!!!
    این جور حرفها در مباحث مثل این میمونه که شما بگید جون مادرت از این استدلال استفاده نکن! بالاغیرتا! بی خیال این یه مورد شو! من بمیرم این حرفو نزن و ...
    آخه برادر من! با من بمیرم و تو بمیری که چیزی عوض نمیشه! هیچ علم 100% اثبات شده ای وجود نداره.
    به من نشون بده بشر کدام مورد رو تونسته 100% اثبات کنه! نشون بده فقط یه مورد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kesel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در مورد این چه نظری دارید:
    هر عددی در مقابل بی نهایت برابر با صفر است:
    بی نهایت - 1= بی نهایت
    بی نهایت -2 = بی نهایت

در نتیجه:
    1=2
    یا کسر 0/1= 0
    کسر 0/2 =0
    در نتیجه:
    1=2
    ممکنه بگید این ها استثناست و من حق ندارم از این قوانین استفاده کنم!!!
    این جور حرفها در مباحث مثل این میمونه که شما بگید جون مادرت از این استدلال استفاده نکن! بالاغیرتا! بی خیال این یه مورد شو! من بمیرم این حرفو نزن و ...
    آخه برادر من! با من بمیرم و تو بمیری که چیزی عوض نمیشه! هیچ علم 100% اثبات شده ای وجود نداره.
    به من نشون بده بشر کدام مورد رو تونسته 100% اثبات کنه! نشون بده فقط یه مورد!
    سلام. من کاری و علاقه ای به موجودات فضایی و اخترشناسی و این جور مباحث ندارم . منتهی به چیزایی اشاره کردید که اگر بهشون جواب ندم در حق ریاضیات کوتاهی کردم:

نه خیر نیست.ریاضیات و قواعدش مشخصن شما نمی تونید از خودتون چیزی بهش اضافه یا ازش کم کنید.

چیز یعنی چی ؟ تو ریاضیات «چیز» داریم آیا ؟
    شما بی نهایت رو عدد فرض کردید در حالی که « بی نهایت » یک مفهوم حدی هست. برای درک بهتر مفهوم بی نهایت و متوجه شدن فرق مفاهیم عددی و حدی به « پارادوکس هتل هیلبرت » مراجعه کنید که معمولا به دانش آموزان سوم دبیرستان درس داده می شه تا فرق یک عدد و یک مفهوم حدی رو درک کنند.

کی و کجا همچین چیزی بیان شده ؟ می تونید گزاره ی بالا رو به عنوان قضیه مطرح و اثبات کنید ؟ در کجای نظریه ی اعداد ، بعد از طرفین وسطین کردن حق دارید صفر مطلق رو حذف کنید ؟ هیچ کس تا به حال چنین ادعایی نکرده و اگر شما چنین ادعایی می کنید موظفید براش اثبات ارائه بدید.

عذر خواهی می کنم که توی این انجمن چنین پستی می دم اما خواهشم اینه که توی حوزه های دیگه با دقت قلم بر کاغذ بزارید و لطفا از علم مظلوم ریاضیات برای اثبات حرفاتون مصداق نیارید چون ریاضیات علم اما و اگر نیست.شما باید فوق العاده بهش مسلط باشید تا بتونید گفته هاتون رو باهاش وفق بدید.

موفق باشید.

11. 8 کاربر از Kesel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

عزیز من ، بنده نیامدم که از خودم چیزی جدید به ریاضیات اضافه کنم. بنده دارم موارد متناقض در همین علم ریاضی رو گوشزد می کنم. همین که شما می فرمایید بی نهایت عدد نیست، آیا توان اثباتش رو دارید؟!
    پس هر علمی از جمله ریاضیات، هرجا کم میاره، قانون وضع می کنه و استثنا قائل میشه.
    همین علم ریاضیات برای کسری که مخرجش صفر باشه جواب نداره هنوز!
    شما از بنده اثبات اموری رو می خواید که من مدعی اونها نیستم. بنده فقط بعنوان یک شاهد گزارش کردم که چه قوانینی در علم ریاضی وجود داره که جایی درست، و جایی نادرست هست. و گاهاً با هم تناقض داره.
    چه کسی گفته نمی تونیم در دوطرف تساوی جایگزین عددی اعداد اصلی رو بگذاریم؟! این که در دوره ی راهنمایی آموزش داده میشه!
    پس اثبات برای گفته هام نخواه، اگه این گفته ها عجیبه تقصیر من نیست، تقصیر علم ریاضیه
    بعد در مورد کسرها. مگر در دو کسر مساوی، زمانیکه صورت ها برابر باشند، بالاجبار مخرج ها هم برابر نیستند؟! این رو هم باید اثبات کنم؟!
    یعنی 0/1=0/1 روباید اثبات کنم؟! اینجا شما دارید خارج از علم ریاضی صحبت می کنید. در این دو کسر مساوی، صورتها برابر (0) ومخرج ها هم برابر (1) است.
    حالا شما دو کسر مساوی مثال بزن که صورت ها برابر باشد اما مخرج ها برابر نباشد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kesel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست گرامی من ؛
    جنابعالی لقمه ی بزرگ « ادعای تناقض در ریاضیات » رو برداشتید در حالی که به نظر بنده ی حقیر معلومات ریاضی لازم رو ندارید.
    ریاضیات مجموعه ای از مفاهیم و قوانین و احکام هست که ریاضیدان با استفاده از مفاهیم و قوانین ، احکامی رو اثبات می کنه.
    در ریاضیات ، برای مفاهیم اثباتی وجود نداره ، بلکه این ها تعاریفی هستند که پذیرفته شده اند.آیا اگر شما توی ذهنتون چیزی بود که کسی اون رو در ریاضی تعریف نکرده نشونه ی نقص ریاضیه ؟ اگر ما عددی به نام « پی سی ورد دات کام » نداریم نشونه ی نقص ریاضیه ؟ اگر الاغ نمی تونه پرواز کنه نشونه ی ضعف زیست شناسی و قانون گرانش و فیزیک کلاسیکه ؟ اگر کسی خواب ببینه که دو ضربدر ده می شه چهار و وقتی بیدار شد دید ریاضیات با این حرفش سازگار نیست نشونه ی نقص ریاضیاته ؟ اگر شما نمی تونید با چشمتون نفس بکشید نشونه ی ضعف علم زیست شناسیه ؟ حقیقت اینه که این ها تعریف نمی شن .
    شما می تونید دنیایی رو تصور کنید که توش بتونید یک عدد رو بر صفر مطلق تقسیم کنید ، الاغ رو توش به پرواز در بیارید ، مجموع دو تا موز با هفت تا پرتغال بشه چهار تا سیب و هر چیزی که دوست دارید.هیچ اشکالی هم نداره.هر کسی حق تخیل رو داره . اما ادعای این که چون این که من می گم رو کسی تو ریاضی تعریف نکرده بنابراین ریاضیات ناقصه رو عقل سلیم نمی پذیره.شما یه ریاضیاتی درست کنید اسمشم بزارید « ریاضیات پی سی وردی » اونجا یک عدد رو بر صفر تقسیم کنید.اما چنین عملی در علم ریاضیات تعریف نشده است.
    نقص در علم ، وجود تناقض هست نه « تعریف نشدن هر چیزی که در تصور من می گذرد »

شما از بنده اثبات اموری رو می خواید که من مدعی اونها نیستم. بنده فقط بعنوان یک شاهد گزارش کردم که چه قوانینی در علم ریاضی وجود داره که جایی درست، و جایی نادرست هست. و گاهاً با هم تناقض داره.
    عرض بنده این هست که گزارش شما از قوانین ریاضیات اشتباه هست.ببینید چی گفتید :
    چه کسی گفته نمی تونیم در دوطرف تساوی جایگزین عددی اعداد اصلی رو بگذاریم؟! این که در دوره ی راهنمایی آموزش داده میشه!
    بعد در مورد کسرها. مگر در دو کسر مساوی، زمانیکه صورت ها برابر باشند، بالاجبار مخرج ها هم برابر نیستند؟! این رو هم باید اثبات کنم؟!
    یعنی 0/1=0/1 روباید اثبات کنم؟! اینجا شما دارید خارج از علم ریاضی صحبت می کنید. در این دو کسر مساوی، صورتها برابر (0) ومخرج ها هم برابر (1) است.
    اگر مدت زیادی از آموزه های ریاضی دوره ی راهنمایی جنابعالی می گذره بنده پیشنهاد می کنم کتب ریاضی دوره ی راهنمایی رو دوباره مطالعه بفرمایید.یک دانش آموز راهنمایی می دونه که هرگاه صورت دو کسر صفر شد هیچ الزامی نداره که مخرج اون ها هم برابر باشه چون شما صفر رو بر هر عددی دوست دارید می تونید تقسیم کنید و جواب صفر خواهد شد.
    بعد همین ادعا ها رو که می گید « من فقط گزارش کردم و لازم نیست اثباتش کنم » ، برای خودتون آیه می کنید و نتیجه می گیرید که علم ریاضیات ناقص هست . اگر واقعا اینجوری فکر می کنید ، من شما دوست خوبم رو به مطالعه کتاب های چگونگی بحث علمی ، قبل از مطالعه ی ریاضیات ارجاع می دم.چون حتی دانش آموز اول ابتدایی که قرار هست بهش ریاضیات درس داده بشه ، قبلش در مهد کودک بازی کلاغ پر رو انجام می ده و عبارت « الاغ که پر نداره » رو به زبون می یاره تا نحوه ی استدلال در مورد عدم امکان پرواز الاغ رو از کانال بحث اسباب و مسببات دنبال کنه تا نحوه ی استدلال و برخورد تخیل رو با واقعیت علمی یاد بگیره.

به نظرم چیزی نمونده که نگفته باشم.
    ترجیح می دم اگر شما دنبال تناقض در ریاضیات هستید ، می تونید نظریاتتون رو در انجمن ریاضیات همین سایت منتشر کنید تا من و دیگر دوستان ، در حد توان ، پاسخ بدیم.
    اگر به دنبال مباحث فلسفی در علم هستید و هنوز قانع نشدید ، بنده بعید می دونم با افزایش این قبیل پست ها در این تاپیک ، نظر شما تغییر کنه ، بنابراین راه حلش رو مطالعه ی اصولی منطق می دونم.
    اگر خواهان ادامه ی بحث راجع به موجودات فضایی هستید ، بنده ی شاگردی شما رو در این زمینه می کنم و رفع زحمت خواهم کرد.
    اما اگر برای اثبات نظریاتتون ، می خواید از علم ریاضیاتی که به گمان من تصویر درستی ازش در ذهن ندارید استفاده کنید ، بدونید که از کانال درستی وارد نشدید. و تمام خواهش من این بود که از ریاضیات که هر کسی از 6 سالگی یاد می گیره و بعد از مدتی حس تسلط بر قوانینش رو پیدا می کنه ، استفاده نکنید.

باز هم از این که این تاپیک داره منحرف می شه عذرخواهی می کنم.
    منتظر شما در انجمن ریاضیات هستم.

با تشکر از شما دوست خوبم
    Last edited by Kesel; 11-12-2012 at 13:35.

14. 6 کاربر از Kesel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوست گرامی من ؛
    جنابعالی لقمه ی بزرگ « ادعای تناقض در ریاضیات » رو برداشتید در حالی که به نظر بنده ی حقیر معلومات ریاضی لازم رو ندارید.
    ریاضیات مجموعه ای از مفاهیم و قوانین و احکام هست که ریاضیدان با استفاده از مفاهیم و قوانین ، احکامی رو اثبات می کنه.
    در ریاضیات ، برای مفاهیم اثباتی وجود نداره ، بلکه این ها تعاریفی هستند که پذیرفته شده اند.آیا اگر شما توی ذهنتون چیزی بود که کسی اون رو در ریاضی تعریف نکرده نشونه ی نقص ریاضیه ؟ اگر ما عددی به نام « پی سی ورد دات کام » نداریم نشونه ی نقص ریاضیه ؟ اگر الاغ نمی تونه پرواز کنه نشونه ی ضعف زیست شناسی و قانون گرانش و فیزیک کلاسیکه ؟ اگر کسی خواب ببینه که دو ضربدر ده می شه چهار و وقتی بیدار شد دید ریاضیات با این حرفش سازگار نیست نشونه ی نقص ریاضیاته ؟ اگر شما نمی تونید با چشمتون نفس بکشید نشونه ی ضعف علم زیست شناسیه ؟ حقیقت اینه که این ها تعریف نمی شن .
    شما می تونید دنیایی رو تصور کنید که توش بتونید یک عدد رو بر صفر مطلق تقسیم کنید ، الاغ رو توش به پرواز در بیارید ، مجموع دو تا موز با هفت تا پرتغال بشه چهار تا سیب و هر چیزی که دوست دارید.هیچ اشکالی هم نداره.هر کسی حق تخیل رو داره . اما ادعای این که چون این که من می گم رو کسی تو ریاضی تعریف نکرده بنابراین ریاضیات ناقصه رو عقل سلیم نمی پذیره.شما یه ریاضیاتی درست کنید اسمشم بزارید « ریاضیات پی سی وردی » اونجا یک عدد رو بر صفر تقسیم کنید.اما چنین عملی در علم ریاضیات تعریف نشده است.
    نقص در علم ، وجود تناقض هست نه « تعریف نشدن هر چیزی که در تصور من می گذرد »

عرض بنده این هست که گزارش شما از قوانین ریاضیات اشتباه هست.ببینید چی گفتید :

اگر مدت زیادی از آموزه های ریاضی دوره ی راهنمایی جنابعالی می گذره بنده پیشنهاد می کنم کتب ریاضی دوره ی راهنمایی رو دوباره مطالعه بفرمایید.یک دانش آموز راهنمایی می دونه که هرگاه صورت دو کسر صفر شد هیچ الزامی نداره که مخرج اون ها هم برابر باشه چون شما صفر رو بر هر عددی دوست دارید می تونید تقسیم کنید و جواب صفر خواهد شد.
    بعد همین ادعا ها رو که می گید « من فقط گزارش کردم و لازم نیست اثباتش کنم » ، برای خودتون آیه می کنید و نتیجه می گیرید که علم ریاضیات ناقص هست . اگر واقعا اینجوری فکر می کنید ، من شما دوست خوبم رو به مطالعه کتاب های چگونگی بحث علمی ، قبل از مطالعه ی ریاضیات ارجاع می دم.چون حتی دانش آموز اول ابتدایی که قرار هست بهش ریاضیات درس داده بشه ، قبلش در مهد کودک بازی کلاغ پر رو انجام می ده و عبارت « الاغ که پر نداره » رو به زبون می یاره تا نحوه ی استدلال در مورد عدم امکان پرواز الاغ رو از کانال بحث اسباب و مسببات دنبال کنه تا نحوه ی استدلال و برخورد تخیل رو با واقعیت علمی یاد بگیره.

به نظرم چیزی نمونده که نگفته باشم.
    ترجیح می دم اگر شما دنبال تناقض در ریاضیات هستید ، می تونید نظریاتتون رو در انجمن ریاضیات همین سایت منتشر کنید تا من و دیگر دوستان ، در حد توان ، پاسخ بدیم.
    اگر به دنبال مباحث فلسفی در علم هستید و هنوز قانع نشدید ، بنده بعید می دونم با افزایش این قبیل پست ها در این تاپیک ، نظر شما تغییر کنه ، بنابراین راه حلش رو مطالعه ی اصولی منطق می دونم.
    اگر خواهان ادامه ی بحث راجع به موجودات فضایی هستید ، بنده ی شاگردی شما رو در این زمینه می کنم و رفع زحمت خواهم کرد.
    اما اگر برای اثبات نظریاتتون ، می خواید از علم ریاضیاتی که به گمان من تصویر درستی ازش در ذهن ندارید استفاده کنید ، بدونید که از کانال درستی وارد نشدید. و تمام خواهش من این بود که از ریاضیات که هر کسی از 6 سالگی یاد می گیره و بعد از مدتی حس تسلط بر قوانینش رو پیدا می کنه ، استفاده نکنید.

باز هم از این که این تاپیک داره منحرف می شه عذرخواهی می کنم.
    منتظر شما در انجمن ریاضیات هستم.

با تشکر از شما دوست خوبم
    تمام مثال هایی که زدید بی ربطه. پرواز الاغ و ... ربطی به این بحث نداره.
    ببین دوست گرامی، بنده می گم علم بر اساس یک سری قوانینی شکل می گیره. این قوانین اگر در 100% موارد برقرار نباشه، اون علم ناقصه. شما می فرمایید نه کامله! اینجارو دقت کن شاید متوجه بشی چی میگم:
    بنده می گم کسر 1/2=1/2 در نتیجه چون دو کسر برابرند، قوانین علم ریاضی به ما میگه صورت دو کسر و مخرج دوکسر برابرند.
    اما به اینجا که می رسه: 0/1=0/2 دچار تناقض میشه. چرا؟ چون این قانون 100% درست نیست. چون همیشه و همه جا صدق نمی کنه.
    بنابراین علم ناقص ریاضی شما رو مجبور می کنه در مواردی که به تناقض در قوانین می رسید از یک سری «فرامین» پیروی کنید. مثل این:
    یک دانش آموز راهنمایی می دونه که هرگاه صورت دو کسر صفر شد هیچ الزامی نداره که مخرج اون ها هم برابر باشه

چون
    شما صفر رو بر هر عددی دوست دارید می تونید تقسیم کنید و جواب صفر خواهد شد.

ببین جناب، این که شما می فرمایید یک دستور است، نه یک اثبات. شما می توانید با مدل به بنده نشان بدهید که چگونه عدد صفر بر هر عددی یا مثلا عدد یک تقسیم میشه و جوابش صفر میشه؟؟؟
    خوب مشخصه که نمی تونید، حال اینکه در مابقی موارد ارائه ی مدل ممکن است. اینجا که ارائه ی مدل ممکن نیست، اثبات هم ممکن نیست.
    پس چه اتفاقی میفته؟ «دستور» صادر میشه. یعنی یک عده دانشمند ریاضیدان دور هم می شینن و تصمیم می گیرن هرجا صورت کسری صفر بود، جواب کسر برابر با صفر در نظر گرفته بشه، و هیچکدام هم توانایی اثباتش رو ندارند، همانطور که هیچ ریاضیدانی توان اثبات اینکه بی نهایت یک عدد نیست رو ندارد.
    متوجه شدید؟ پس شما که در علم ریاضی بعضی دستورات را بصورت هویجوری می پذیرید! چطور می شود که وقتی به امور متافیزیکی برخورد می کنید یک دفعه گارد می گیرید که حتما باید اثبات در کار باشد، حتی برای ایده!
    بعد مرا مسخره می کنید! از لبوفروش جلوی دانشگاه بپرسید حتما به شما خواهد گفت که «ایده» نیاز به اثبات ندارد. این فرضیات مبتنی بر ایده هستند که به اثبات نیاز دارند.
    در کل چیزی که از شما و از ارسالهایتان دریافت بنده بوده، چیزی بیشتر از یک خودنمایی ساده نبود.
    بنده به اندازه ی کافی در این موارد با شما بحث کردم و ادامه ی آن را لازم نمی بینم.چ
    به خدا می سپارمت

16. این کاربر از IQ-x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •