تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 310 از 312 اولاول ... 210260300306307308309310311312 آخرآخر
نمايش نتايج 3,091 به 3,100 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

داره خودمونی میشه ensan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز کتاب با شما تا ابدیت که darkstreet قبلا توی همین تاپیک معرفی کردند یک کتاب عالی توی این زمینه هست یکی کتاب رویابینی از کارلوس کاستاندا هست و یکی کتاب برونفکنی کالبد اختری که این اخریا توی اینترنت دیدم و باید سفارش داد که یادم نیست چه سایتی بود یه سرچی بزن پیدا می شه. چندتای دیگه هست که یادم بیاد برات می نویسم
    با سلام همونطور که قول دادم حالا بقیه مطالبا می گم
    بذار ببینم انگیزهاتون در چه حد ایا واقعا اماده شدید یا نه ایا هیجان کافی دارید یا نه البته اینا بگم هیجان موقع تمرین تعطیل چون منجر به خرابشدن همه چیز می شه . حالا برید توی حیات خونه کمی به اسمون نگاه کنید می دونم سرده ولی نیاز هست کمی هم با طبیعت امخیته بشید 10 تا نفس عمیق بکشیداحساس راحتی کنید همه چیزا فراموش کنید تموم فکر و هیجانتون را بذارید روی این مسئله برید توی اتاقتون سعی کنید ببینم موقع خواب شده یاد نه . خب حالا لامپا را خاموش کنید را حت دراز بکشید لحظاتی توی تاریکی بسر ببرید یه موسیقی ملایم روشن کنید سعی کنید بهش گوش کنید اگه یه لامپ کم نور هم روشن کنید که عالیه کم نور کم نور تقریبا محیط اتاق تاریم باشه توری که بتونید سایه های کمرنگ اشیا را روی دیوار یا سقف ببینید سعی کنید به چیزی فکر نکنید فقط به اهنگ گوش بدید فقط اهنگ البته نباید اینکار با اجبار همراه باشه باید با لذت باشه از اون محیط نیمه روشن لذت ببرید این لحظه مناسبی برای خوابیدن هست مواظب باشید خوابتون نبره خوب که سنگین شدید می تونید تمرین را شروع کنید همونطور که دراز کشیدید شروع به تمرین وانهادگی کنید با تلقین و باور به او تلقین شروع به شل کردن بدنتون بکنید شل و شلتر از انگشتای پاتون شروع کنید فقر روش تمرکز کنید مثل یه متن که بهش نگاه می کنید تا ایراداتش را برطرف کنید هر گونه گرفتگی را برطرف کنید ببینید اهنگ چقدر زیبا رویبدنتون اثر می ذاره توی تمم قسمتا فرو می ره و اونا را از گرفتی رها می کنه از انگشتا بالا بیایید رها و رها تر بشید به تنفستون فکر کنید که چقدر اروم می زنه انگار نمی خواد ارامش محیط اطرافشا بهم بزنه با هر بار بالا و پایین رفتن سینه هاتون بدنتون شل شل تر می شه به ضربان قلبتون گوش کنید که داره اروم ارومتر می شه سبک و سبکتر بازم ارومتر سبکتر ریلکستر شلتر جو سنگین و تارکی که بوجود اوردید را تصور کنید ببینید چطور صدای موسیقی اونا سنگین و سنگینتر می کنه سنگینیشا احساس کنید احساس کنید که داره روی بدنتون فشار میاره بدنتون داره سنگین و سنگینتر می شه فشار سنگینیش را روی پشتتون حس می کنید ضربان قلبتون اروم اروم شده نفسهاتون بقدر کم شده که گویی دیگه نفس نیم کشید خیلی کم و خیلی سبک بازم به شل کردن بدونتون ادامه بدید دست شکم سینه گردن همه را شل کنید حالا عضلات صورتا را ها کنید حتی پوست سر و موها را به سیگینی پلکاتون فکر کنید حس کنید که این جو اروم و سنگین چطور داره روی پیکاتون فشار میاره انگاره که می خواد اونا را برای همیشه به خوابی عمیق ببره امتحان کنید سعی کنید چشماتون را باز کنید ببینید که نمی شه بازشون کنید سعی کنید که بدنتون را حرکت بدید و باز ه ببینید که نمی شه اینکار را بکنید . نترسید فقط لذت ببرید که تموم بنتون سنگین و شل شده رهای رها شده اروم اروم صدای اهنگ هم قطع می شه صدای اهنگ ضعیف و ضعیفتر می شه اصلا به این موضوع توجه نکنید و بذارید براتون بی اهمیت باشه گویی اینکه یه موضوع عادی هست به سرتون توجه کنید که چقدرتوش احساس سنگسنی مثل اینکه دارید از اون ناحیه کشیده می شید به یه سمتی کشیده می شید باید حس کنید ....................خب تا اینجا را داشته باید تا ادامشا بعد بگم

پروفشنال .SA33D.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز کتاب با شما تا ابدیت که darkstreet قبلا توی همین تاپیک معرفی کردند یک کتاب عالی توی این زمینه هست یکی کتاب رویابینی از کارلوس کاستاندا هست و یکی کتاب برونفکنی کالبد اختری که این اخریا توی اینترنت دیدم و باید سفارش داد که یادم نیست چه سایتی بود یه سرچی بزن پیدا می شه. چندتای دیگه هست که یادم بیاد برات می نویسم
    مرسی ensan_noor

داره خودمونی میشه Shahnam7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهرانستان

پيش فرض

در جلسه ارتباط با ارواح شما به طور مستقیم از خداوند درخواست می کنید که روح مورد نظر رو به نزد شما هدایت کنه ...
    ( این توی قران امده )
    همه افرادی که با ارواح ارتباط دارن، به وجود خدا اعتقاد دارن و ازش کمک می خوان؟

داره خودمونی میشه carol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام کارول جان خیلی خوش اومدی تنها کار برای تایید شما علاقه شما به ماوراست خوش اومدی
    راستش من قبلا هم يه مدت محدودي تو اين تاپيك پست ميدادم

تایید شدید
    منظور ایشون گروه بود
    خيلي ممنون

در آغاز فعالیت nema2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام خدمت تمام دوستان عزیز

در مورد علوم ماوایی باید خدمتتون عرض کنم شنیدم که در انگستان یکی از رشته هایی که در دانشگاه تدریس میشه علوم روحی و ماورایی هست.

به نظر من با این علوم میشه خیلی از ناشناخته ها را کشف کرد و از ان در مسیر درستش بهره برد.

تا نظر دوستان در این مورد چی باشه؟

من هم یک تجربه ای دارم که یک مدتی قبل واسم تو خواب پیش میومد .

رویا بینی و اگاهی در خواب موضوع جالبیه که مطرح شده.

موفق باشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    یه سری سوال داشتم از شما اساتید
    تو این مسائل ماورایی یه بحث هایی هست که آدم رو جاودانه میکنه
    میخواستم بدونم چه تفکراتی در مورد این قضیه جاودانه شدن بحث میکنن
    البته نه به این صورت که بعد از مردن و ...
    میخواستم بدونم چه تفکراتی هستن که ادعا میکنن در همین زندگی آدم رو جاودانه میکنن
    اگه میشه در مورد این فکرها کمی توضیح بدید در مورد فلسفشون و روش و ...
    ممنون

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چی شد ؟؟؟
    انگار یکی قرار بود اینجا بیاد به خواب من
    شایدم 2 نفر بودن یکی به حرفش عمل کرد اون یکی نه!!!!!!!!!!!!

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

چی شد ؟؟؟
    انگار یکی قرار بود اینجا بیاد به خواب من
    شایدم 2 نفر بودن یکی به حرفش عمل کرد اون یکی نه!!!!!!!!!!!!
    اگه منظورتون منم كه اومدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه zolgharnein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

سلام winter girlsعزیز یادم هست که قرار بود به خواب شما بیام و یبار هم اومدم البته شما را از زیر کمد کشیدم بیرون درسته.(تو پرانتز بگم من همون انسان نور هستم) خب برات بگم که من راستشا بگم مدام دارم از این پله میرم سر اون پله یکم بالا می رم دوباره ول می مکنم تا یکم از موفقیت دور می شم دوباره سعی می کنم یه جور دیگه ماورا را بهزندگی وارد کنم یبار با تمر کز روی چشم سوم سعی می کنم به پرواز روح برسم چند بار موفق می شم تا این روش کهنه می شه یا اینکه بدنمک شروع بهمقاومت در برار این روش می کنه منم بجای اینکه تلاشما بیشتر کنم سراغ یه روش دیگه می رم یبار سعی می کنم از رویابینی به پرواز روح برسم تا دوباره این روش هم تازگیش را ازدست می ده خلاصه اینطور شد و اینطوریه که نتوستم توی هیچکدوم استاد بشم ولی سعی دارم اینقدر شاخه به شاخه نپرم هنوز سر قولم هستم البته dark street هم بود که قرار بود بخوابش برم. راستی nema 2007 عزیز پس چرا تجربت را برای ما نمی ذاری که یه انگیزه ای بشه برای ادامه راه .منتظرم تجربه شما هستم
    خب توی نوشته قبلی به اینجا رسیدیم که توی سرتون احساس گیجی می کنید و خیلی سنگین هست اگه بهش توجه کنید و نذارید هیجان زده بشید از همون قسمت شروع به کشیده شدن می کنید خلاصه یه جورایی صحنه های واقعی براتون ایجاد می کنه مثل اینکه دارید خواب می بینید اینطوری بگم کنترلتون روی کارهاتون بالا می ره راحت می تونید از یه نردبون خیالی بالا برید بالا و بالا و بعد به پایین نگاه کنید از همونجا بپرید شکیکه در اثر پرش در شما ایجاد می شه بیشتر وقتا می تونه باعث جدا شدن از بدن بشه اما گفته بودم که خسته و خواب الود باشید اما نه اونقدر که انگیزتون را ازدست بدید چون خواب و خستگی زیاد وسوسه شدیدی برای کنار گذاشتن تمرین توی اون لحظه از شب در ادم ایجاد می کنه تا بعد

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اگه منظورتون منم كه اومدم
    نه شما که نه
    اگه اومدین قراری نبود
    قبل از اینکه شما بیاین تو تاپیک dark street وensan_noor قرار بود بیان خوابم
    فکر کنم یادشون باشه
    dark street که اومد اما انسان نور نیومد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •