مرسی جنبه Aj
خواهشن بعضی ها یاد بگیرند. به نفعشونه!(شوخی)
مرسی جنبه Aj
خواهشن بعضی ها یاد بگیرند. به نفعشونه!(شوخی)
Last edited by ehsan-hedayati; 11-02-2008 at 17:52.
علی جان فقط کافیه اینو تو گوگل سرچ کنی :
PSP Themes یا Theme For PSP
اگر هم فرم ویرت 3.80 به بالا هست فقط تمایی که دانلود میکنی رو توی پوشه ی تمز پی اس پی کپی کن
dost aziz shoma niazi nist be man amozesh bedid...man chand bar zadam kasi dare ya na kasi javab nadad ...dost aziz AJ shoma ham age narahatid mitonid javab nadid ya post haye har kasio mikhayd filter konid...age ham kari anjam midid dige menato ghor ghor nkonid.....
ta bad bedrod
بابا چرا ناراحت میشی شوخی کردم بعدشم دوست عزیز شما یک مطلب رو نباید 50 بار بنویسی باور کن من اگه جای AJ بودم 2تا دیگه هم روش میذاشتم بهت میگفتم
ناراحت نشی ها![]()
سلام خواهش ميكنم قيمت پی اس پی استاندارد رو بهم بگین اونی که از همه ارزونتره
2-پی اس پی slimچنده
خواهشا جواب بدید
خداحافظ
مرررررسیییییی احسان جون خودم!کلی حال دادی!یه نوشابه طلبت!
مضافا بر اینکه حداقل 2 بار دیگه هم اسم برنامه و هم آدرس سایتو داده بودم.اگه کسی بخواد ناراحت شه من واجب ترم.
تا جایی که من میدونم Fat در حدود 190 و Slim در حدود 210 باید باشه.ولی مدتیه قیمت نگرفتم،شاید قیمتا عوض شده باشه.
مرررررسیییییی احسان جون خودم!کلی حال دادی!یه نوشابه طلبت!
مضافا بر اینکه حداقل 2 بار دیگه هم اسم برنامه و هم آدرس سایتو داده بودم.اگه کسی بخواد ناراحت شه من واجب ترم.علی الخصوص اینکه ali ranger گفته بود من نمیتونم سرچ کنم.نمیدونم خودم چی کار کردم؟
تا جایی که من میدونم Fat در حدود 190 و Slim در حدود 210 باید باشه.ولی مدتیه قیمت نگرفتم،شاید قیمتا عوض شده باشه.
خاک عالم به سرش چرا 2 تا شد؟؟؟
اقايون من فقط صفحه 1 را خوندم و بقيه رو نه.چندتا سوال داشتم:
1.اين alex كيه؟
2.چرا اپديت خود sony رو نريزيم؟
3.قصد خريد دارم.راهنمايى كنيد؟
4.اگه چيز مهمى درباره اش است تا بدونم بگيد.
ممنون
سلام ببخشید میخواستم ببینم ایا psp بازیهای زیادی دارد می ارزد به خریدنش یا همون wii
سلام
اقا من چند روز اینجا پرسیدم مدل فت استاندارد پک چنده کسی جواب درستی بهم نداد خواهشا جواب بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)