تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 310 از 616 اولاول ... 210260300306307308309310311312313314320360410 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,091 به 3,100 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    islamic republic of iran

پيش فرض baradar

سلام من یه بار خیلی قبل پرسیده بودم لطفا دوباره راهنماییم کنید
    من دانشجو بودم انصراف دادم که معافیت پزشکی بگیرم (چشم)

رفتم انصراف دادم ....دفترچه پر کردم و ارسال کردم....نامه اومد در خونه رفتم بیمارستان بقیه الله معاینه شدم .....بعد 20 روز یه نامه اومد که تاریخ 29/10 وقت کمیسیونم هست
    سوال
    1_این آخرین کاره که برم کمیسیون بعد معاف میشم؟؟؟؟
    2_چند روز بعد کارت معافیتم میاد در خونه؟
    3_میخوام دانشگاه آزاد ثبت نام کنم ازم کد معافی میخواد ولی کارتم هنوز نیومده دستم ....اونوقت باید وظعیت نظام وظیفه چی بزنم؟؟؟
    4_تو ثبت نام دانشگاه باید کدی چیزی از رو کارت معافیتم تو سایت وارد کنم؟
    5_اصلا من دارم درست فکر میکنم درباره این کد یا نه؟
    در کل بگید که هنوز کارتم نیومده برای ثبت نام باید چیکار کنم؟
    ممنون
    اولا جلسه کمیسیون تازه اوله راهه!گفتم که معاینه میشی بعد میگن فلان روز برو اتاق ۲۵ جواب بگیر اگه جواب مثبت بود باید بقیه مراحلو بر!حالا یعنی چی؟یعنی مثل بچه خوب میری ۳تا شاهد از فامیل میبری کلانتری هر کدوم از شاهدین تو محلشون دوتاشون اجاره نامچه میزارن یکیشون سند بعد کاراش اگه انجام شه کسی واسط ناز نکنه ۱هفته +دوباره ۱هفته دیگه کلانتری محل ۳تا شاهد از کسبه یا همسایه ها که بیاد جواز یا سند بزاره!بعد واکسن میزنی بعد میری یه درمانگاه معیانت میکنن قبل همه اینا عکس میندازی بعد اگه لازم باشه یک جلسه دیگه همراه با پدر یا مادر دعوتت میکنن برا کمیسیون بعد میگن برو اتاق ۲۵ جواب بگیر بعد اگه جواب + باشه یه عکس ازت میگیره بعد میگه برو ۱۱۰تومان بریز بانک ملی بعد بیا میری میای یه برگه بهت میدن ۴۰روز دیگه معافی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    یه سوال اساسی دارم.خیلی هم فوریه.لطفا کمک کنید.
    من پدرم 25 ماه سابقه حضور تو جبهه داره.استخدام سپاه شده بوده بعد رفته جنگ.تو این 25 ماه مادرمم باهاش بوده تو اندیمشک(خونه هایی که تو پادگانا برای خانواده های رزمنده ها درست کرده بودن.).برادر بزرگم 25 ماه جبهه پدرمو استفاده کرده.پس من دیگه جبهه پدرمو نمی تونم استفاده کنم.حالا میخام بدونم مادر من سابقه حضور تو مناطق جنگی رو داره؟ می تونم از 25 ماه حضور مادرم در اندیمشک برای کسر خدمت استفاده کنم؟
    پدرمم بازنشسته سپاه(سرهنگ تموم).امتیازی مزایایی چیزی نسیب ما نمیشه؟
    مرسی.

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام من یه بار خیلی قبل پرسیده بودم لطفا دوباره راهنماییم کنید
    من دانشجو بودم انصراف دادم که معافیت پزشکی بگیرم (چشم)
    رفتم انصراف دادم ....دفترچه پر کردم و ارسال کردم....نامه اومد در خونه رفتم بیمارستان بقیه الله معاینه شدم .....بعد 20 روز یه نامه اومد که تاریخ 29/10 وقت کمیسیونم هست
    سوال
    1_این آخرین کاره که برم کمیسیون بعد معاف میشم؟؟؟؟
    2_چند روز بعد کارت معافیتم میاد در خونه؟
    3_میخوام دانشگاه آزاد ثبت نام کنم ازم کد معافی میخواد ولی کارتم هنوز نیومده دستم ....اونوقت باید وظعیت نظام وظیفه چی بزنم؟؟؟
    4_تو ثبت نام دانشگاه باید کدی چیزی از رو کارت معافیتم تو سایت وارد کنم؟
    5_اصلا من دارم درست فکر میکنم درباره این کد یا نه؟
    در کل بگید که هنوز کارتم نیومده برای ثبت نام باید چیکار کنم؟
    ممنون

دوست عزیز ، همون جوابی که دادم درست بود . نیاز به چند بار پرسیدن نیست.

موفق باشید

---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------

سلام
    یه سوال اساسی دارم.خیلی هم فوریه.لطفا کمک کنید.
    من پدرم 25 ماه سابقه حضور تو جبهه داره.استخدام سپاه شده بوده بعد رفته جنگ.تو این 25 ماه مادرمم باهاش بوده تو اندیمشک(خونه هایی که تو پادگانا برای خانواده های رزمنده ها درست کرده بودن.).برادر بزرگم 25 ماه جبهه پدرمو استفاده کرده.پس من دیگه جبهه پدرمو نمی تونم استفاده کنم.حالا میخام بدونم مادر من سابقه حضور تو مناطق جنگی رو داره؟ می تونم از 25 ماه حضور مادرم در اندیمشک برای کسر خدمت استفاده کنم؟
    پدرمم بازنشسته سپاه(سرهنگ تموم).امتیازی مزایایی چیزی نسیب ما نمیشه؟
    مرسی.
    سلام

سابقه حضور در جبهه باید با مدرک باشه ، که یگانی که پدر یا مادرتون اونجا خدمت میکردن باید نامه بده و تایید که چند ماه پدر یا ماردرتون اونجا خدمت میکردن

.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان سلام
    من بمدت يك هفته وقت دارم كه دفترچه رو بفرستم ، چند تا سوال دارم:
    1- من تاريخ آخر تير امسال فارغ التحصيل شدم ، كه بدليل اينكه يك ماه ديگه ميخوام كنكور ارشد بدم ، نيازي به مدركم نداشتم و تا حالا هم نگرفتم و كاراشو نكردم
    براي فرستادن دفترچه ، گواهي فارغ التحصيلي كفايت ميكنه؟؟

2- واكسيناسيون و معاينه اوليه چيه؟

ممنون ميشم اگه كسي راهنمايي كنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohandes e ekhraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تو تهرانی که شده پایتخت بی معرفتی دنیای امروز

پيش فرض

دوستان سلام
    من بمدت يك هفته وقت دارم كه دفترچه رو بفرستم ، چند تا سوال دارم:
    1- من تاريخ آخر تير امسال فارغ التحصيل شدم ، كه بدليل اينكه يك ماه ديگه ميخوام كنكور ارشد بدم ، نيازي به مدركم نداشتم و تا حالا هم نگرفتم و كاراشو نكردم
    براي فرستادن دفترچه ، گواهي فارغ التحصيلي كفايت ميكنه؟؟

2- واكسيناسيون و معاينه اوليه چيه؟

ممنون ميشم اگه كسي راهنمايي كنه
    دوسته من گنگ توضیح دادی یا من نمیفهمم!شما برا چی میخوای دفترچه بفرستی؟معافیت؟یا اینکه برگ اعزام به خدمت بگیری غیبت نخوری تا بتونی امتحانتو بدی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه graphmax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بیابون

پيش فرض

سلام
    من متولد 24/6/1370 (نیمه اول سال) هستم .
    و تا 18 اسفند سال 89 فرصت دارم دفترچمو پست کنم.
    امسال میخوام برای بار دوم در کنکور شرکت کنم .
    لطفا راهنمایی کنید اگر تاریخ اعزامم قبل از کنکور افتاد چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟

کاربر فعال OS X MrDevil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من متولد 24/6/1370 (نیمه اول سال) هستم .
    و تا 18 اسفند سال 89 فرصت دارم دفترچمو پست کنم.
    امسال میخوام برای بار دوم در کنکور شرکت کنم .
    لطفا راهنمایی کنید اگر تاریخ اعزامم قبل از کنکور افتاد چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟
    سلام
    من نیمه دوم 70 هستم .دفترچه فرستادم تاریخ اعزام اومد دی 90.

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    این شرایط معافت نوه چه طوریه پدر بزرگم پسر نداره ولی 4 تا نوه پسر داره 2 تاشون کارت پایان خدمت دارن منو اون یکی نوه نداریم
    حالا این قانون شامل من می شه
    متنش:
    [HTMLايسنا: جانشين اداره منابع انساني ستاد كل نيروهاي مسلح با تكذيب معافيت تك پسرها از خدمت سربازي گفت: براي معافيت تنها فرزند ذكور ابلاغيه جديدي صادر نشده است. سردار موسي كمالي در ادامه افزود: در روزهاي گذشته ابلاغ شد كه تنها نوه ذكور بالاي 18 سال جد و جده كه فاقد فرزند ذكور هستند، از خدمت سربازي معاف مي شوند، اين در حالي است كه در گذشته اگر جد و جده فرزند دختر هم داشتند، اين مقررات شامل شان نمي شد.
    او در ادامه اضافه كرد: در حال حاضر با توجه به ابلاغيه جديد اگر جد و جده فرزند دختر داشته باشند، اما فاقد فرزند پسر باشند، تنها نوه ذكور بالاي 18 سال شان مي تواند از معافيت سربازي استفاده كند. جانشين اداره منابع انساني ستاد كل نيروهاي مسلح خاطرنشان كرد: مقررات درباره تك پسر خانواده ها همچون گذشته است كه بر اساس آن، اگر پدري بالاي 59 سال داشته باشد و داراي فرزند ذكور بالاي 18 سال، وي از خدمت سربازي معاف مي شود، همچنين اگر پدري كه سن كمتر از 59 سال داشته اما به دليل بيماري و نقص عضو نياز به مراقبت داشته باشد، تنها فرزند بالاي 18 سال وي از سربازي معاف خواهد شد.
    [/HTML]

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام
    این شرایط معافت نوه چه طوریه پدر بزرگم پسر نداره ولی 4 تا نوه پسر داره 2 تاشون کارت پایان خدمت دارن منو اون یکی نوه نداریم
    حالا این قانون شامل من می شه
    متنش:
    [HTMLايسنا: جانشين اداره منابع انساني ستاد كل نيروهاي مسلح با تكذيب معافيت تك پسرها از خدمت سربازي گفت: براي معافيت تنها فرزند ذكور ابلاغيه جديدي صادر نشده است. سردار موسي كمالي در ادامه افزود: در روزهاي گذشته ابلاغ شد كه تنها نوه ذكور بالاي 18 سال جد و جده كه فاقد فرزند ذكور هستند، از خدمت سربازي معاف مي شوند، اين در حالي است كه در گذشته اگر جد و جده فرزند دختر هم داشتند، اين مقررات شامل شان نمي شد.
    او در ادامه اضافه كرد: در حال حاضر با توجه به ابلاغيه جديد اگر جد و جده فرزند دختر داشته باشند، اما فاقد فرزند پسر باشند، تنها نوه ذكور بالاي 18 سال شان مي تواند از معافيت سربازي استفاده كند. جانشين اداره منابع انساني ستاد كل نيروهاي مسلح خاطرنشان كرد: مقررات درباره تك پسر خانواده ها همچون گذشته است كه بر اساس آن، اگر پدري بالاي 59 سال داشته باشد و داراي فرزند ذكور بالاي 18 سال، وي از خدمت سربازي معاف مي شود، همچنين اگر پدري كه سن كمتر از 59 سال داشته اما به دليل بيماري و نقص عضو نياز به مراقبت داشته باشد، تنها فرزند بالاي 18 سال وي از سربازي معاف خواهد شد.
    [/HTML]
    تنها نوه ذكور بالاي 18 سال جد و جده كه فاقد فرزند ذكور هستند.
    یعنی باید فقط یه نوه پسر بالای 18 سال باشه، شما که ماشاالله 4 تا هستید، 2 تا هم که خدمت رفتند پس بالای 18 سالند، معلوم هست نمیشه

10. 2 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام. بچه ها من متولد 29/4/71 هستم و دفترچه پست كردم و تاريخ اعزامم 18/9/90 شده. حالا يه اشنا دارم كه ميتونه بندازتم برجه 1 ساله 90. و نميتونه بندازتم قبل از 90. حالا اگر بندازتم برج 1 اگر خودم برم نظام وظيفه امكان داره يك ماه بندازنم جلو؟؟؟ يعني قبل از 90 برم؟؟؟ با توجه به اينكه مشمولم نيستم به عنوان نيروي داوطلب نميندازنم قبل از 90؟؟؟

خواهشا خوب راهنماييم كنين.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •