تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 310 از 641 اولاول ... 210260300306307308309310311312313314320360410 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,091 به 3,100 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

در آغاز فعالیت sfc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام ...
    خوبین بچه ها ... وای نمیدونین چهقدر خوشحالم
    من تازه p990 گرفتم همین دیروز خریدمش ... تا تو اینترنت سرچ کردم اینو دیدم این انجمن اومد گفتم اینجا عضو باشم تا از تجربه هاتون استفاده کنم ...
    من اسمم بهروز ... چند تا سوالم دارم از بروبچ گل اینجا :
    من شنیدم که با اپدیت کردن 990 کاراییش بهتر میشه میخواستم بپرسم واقعیت داره ؟
    بعد چه جوری میشخ بازی و نرم افزار این سری رو گیر آورد کسی جایی ، منبعی سراغ داره ؟
    بعد اینکه من الان زدم تو شارج داره شارج میشه اما یه بویی میده موقع شارج شدن ... نمیدونم چیه ... میخواستم بگم مشکلی پیش نیاد یه وقت ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

ممنون
    ابعاد بزرگش که مشکلی نداره
    فکر میکنم بعضی سیمبین ها نمیتونه برنامه ای مال یه ورژن دیگه سیمبین رو اجرا کنه
    آیا سیمبین این 990 این قابلیت رو داره که هر برنامه ای رو اجرا کنه
    مثلا" برنامه منشی تلفنی در حد خوب و حرفه ای یا ....
    یه سوال دیگه: GPS نداره؟
    ظرفیت مسجش چندتاست؟
    سرعت اجرای برنامه هاش چطوره؟
    فلشش اتوماتیکه یا مثل فلش K750 باید دستی روشنش کنی؟
    میشه روی کیفیت فیلمبرداریش حساب کرد؟
    شماره تلفن ها رو روی مموری سیو میکنه؟
    ضبط مکالمه در حین صحبت داره؟
    فایل فلش رو اجرا میکنه؟
    کیفی پخش آهنگش چقدره؟

دیگه روم نشد این دفعه بیشتر سوال بپرسم ، ایشالا سری بعد
    • p990 برنامه های مخصوص Symbian OS v9.1, UIQ 3.0 و جاوا رو اجرا میکنه.
    • میشه گفت بی نهایت هست. تا جایی که مموری گوشی جا داشته باشه مسیج قبول می کنه.
    • اگه منظورت gprs نباشه باید بگم که با ریختن برنامه می تونی از gps استفاده کنی.
    • من که راضیم. سرعتش نرماله.
    • اتوماتیک نیست.
    • در حد خودش خوبه. قابل دیدنه
    • روی مموری گوشی save میشه ولی میتونی رو مموری کارت backup بگیری.
    • ضبط مکالمه نداره
    • هنوز فلش پلیر واسش نیومده.
    • خوبه. با انجام آپدیت بهتر میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام ...
    من تازه p990 گرفتم همین دیروز خریدمش ... تا تو اینترنت سرچ کردم اینو دیدم این انجمن اومد گفتم اینجا عضو باشم تا از تجربه هاتون استفاده کنم ...
    بعد چه جوری میشخ بازی و نرم افزار این سری رو گیر آورد کسی جایی ، منبعی سراغ داره ؟
    بعد اینکه من الان زدم تو شارج داره شارج میشه اما یه بویی میده موقع شارج شدن ... نمیدونم چیه ... میخواستم بگم مشکلی پیش نیاد یه وقت ...
    سلام
    خوش اومدی. تبریک میگم
    آره، واقعیت داره. شدیدا هم توصیه میشه که انجام بدی
    یکم توو اینترنت بگردی هست. برنامه های جاوا هم که همه جا هست. اینجا هم سر بزن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حتما واسه تو خیلی نو هست که بو میده ( شاید مال تو قابلیت خوش بو کننده محیط هم داره) فکر نکنم چیزی باشه. نترس. فوقش یهو میترکه!! ازش فاصله بگیر

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

سلام ...
    سلام بهروز جان خوش اومدي نرم افزار هاي گوشيتو ميتوني تو همين تاپيك يا توي انجمن درخواست برنامه و بازي همين سايت پيدا كني
    حتما آپديت كن
    موفق باشي

در آغاز فعالیت sfc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقایون خیلی حال دادین ...
    دمتون گرم از آقای ramin2020 از راهنماییت ممنون ... الان دیگه اون عطر خوش و نداره بهتر شده
    از آشنایی با shahshahani هم خوشبختیم
    فقط بچه ها میشه راهنمایی کامل و بی دردسر آپدیت و بهم بگین ؟
    و یه چیز دیگه بعضیا که هی میگن آقا این گوشی به درد نمیخوره واسه چی میگن ؟ من بالاخره دلیل قانع کننده ای پیدا نکردم بهشونم که میگی میگن که آقا از ما گفتن بود ... من که هیچی نفهمیدم ... شما که با تجربه این بگین
    الان فقط تنها مشکل گوشی من اینه که وقتی روشن میکنم کارش نداشته باشی صفحه خواموش میشه درسته ؟ بعد از اون میام یه دکمه رو که میزنم دوباره روشن میشه این موقع که میرم تو دفتر چه تلفن میخوام از اونجا یه شماره انتخاب کنم واسه زنگ زدن گوشی قفل میکنه ، اما اگه همون موقع اول که گوشی روشن هست این کارو کنم کارشو درست انجام میده این با آپدیت حل میشه ؟

پروفشنال Ceramic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

شما اشتباه می کنی. حامد دقیقا درست گفته.
    اگه یه بار آپدیت رو کامل بگیری دفعه دیگه برنامه، آپدیت رو نمیگیره و از رو سیستم به موبایل می ریزه.
    شاید شما تا حالا امتحان نکردی.

دوست گرامی و عزیزم

همونطور که میدونین ، آپدیت P990 شامل دو مرحله اس :

1. دریافت برنامه ی ویژه ی آپدیت ( Update service ) که وقتی یه بار اون رو دانلود کردین ، دیگه روی سیستمتون هست و اگر هم Uninstall شد ، میتونین دوباره از روی Setup که توی کامپیوترتون هست نصبش کنین .

2. دریافت فرمویر از سایت سونی ارکسون و انتقال اون به گوشی . این بخش از دیتا فقط بین برنامه ی آپدیت سرویس و گوشی جا به جا میشه و جایی روی کامپیوتر شما باقی نمی مونه .

بنابراین ، بخش دوم یعنی فرمویر رو ذخیره نمی کنید . این بخش در فرمویر آخر ( ماه آگوست - R6E28 ) که بعد از اون هم آپدیتی نیومده ، حدود 70 مگ می شد .

مزید اطلاع شما دوست عزیزم ، من گوشی خودم را دو بار آپدیت کرده ام .

اما جدیدا موفق شدم لینک دانلود آفلاین آخرین فرمویر رو گیر بیارم و الان نسخه ی R6E28 رو روی سیستم خودم دارم .

اگر از تذکر من کسی ناراحت شده ، عذر خواهی می کنم .
    Last edited by Ceramic; 01-11-2007 at 18:55.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

نمی خوام بحث تاپیک رو منحرف کنم ولی ایشون (ceramic) یه جوری گفت که به منم برخورد. آدم وقتی تازه وارد یه جا میشه اول یکم سعی می کنه محیط و جو اونجا رو بسنجه بعد شروع به صحبت کنه. آقا یا خانوم ceramic که فکر کنم آقا باشن نیومده توپیدن به یه کاربر!! حداقل اگه آخرین صفحه تاپیک رو یه نگاه کوچیک میکردن میدیدن که hamed1987 پست های زیادی واسه جواب بچه ها داده.
    اگه اطلاعاتشون زیاده، باشه، قبول ولی با لحن بهتر بیان کنن. ما خودمون با اینکه جواب بیشتر سوالا رو میدیم ولی هنوز از بچه های دیگه داریم مطلب یاد می گیریم.
    قصد توهین و جسارت به ceramic رو ندارم فقط جهت اطلاع گفتم. از همه معذرت می خوام که وقتشونو گرفتم

من در پست بالا از شما عذر خواهی کردم و باز هم معذرت می خوام که باعث ناراحتی شما شدم دوست عزیز . اما تعداد پست دلیلی برای این نیست که هر چیزی می نویسیم درست باشه . به هر حال امیدوارم به دل نگیرید .

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

ممنون
    ابعاد بزرگش که مشکلی نداره
    فکر میکنم بعضی سیمبین ها نمیتونه برنامه ای مال یه ورژن دیگه سیمبین رو اجرا کنه
    آیا سیمبین این 990 این قابلیت رو داره که هر برنامه ای رو اجرا کنه
    مثلا" برنامه منشی تلفنی در حد خوب و حرفه ای یا ....
    یه سوال دیگه: GPS نداره؟
    ظرفیت مسجش چندتاست؟
    سرعت اجرای برنامه هاش چطوره؟
    فلشش اتوماتیکه یا مثل فلش K750 باید دستی روشنش کنی؟
    میشه روی کیفیت فیلمبرداریش حساب کرد؟
    شماره تلفن ها رو روی مموری سیو میکنه؟
    ضبط مکالمه در حین صحبت داره؟
    فایل فلش رو اجرا میکنه؟
    کیفی پخش آهنگش چقدره؟

دیگه روم نشد این دفعه بیشتر سوال بپرسم ، ایشالا سری بعد

1. هر سیمبینی برنامه های ویژه ی خودش رو داره . ولی خوشبختانه برای UIQ3 نسبت به سیمبین های جدید نوکیا برنامه های متنوع تری هست .
    2. برای UIQ3 هنوز منشی تلفنی نوشته نشده و فکر هم نمی کنم نوشته شود چون نحوه ی کار منشی تلفنی به گونه ای است که برنامه با لایه های سکوریتی UIQ3 درگیر میشه .
    3. سرعت اجرای برنامه ها ، تابعی از ورژن فرمویر گوشی ، تعداد برنامه های نصب شده و برخی عوامل دیگر هست و اگر فرمویر آخر رو دریافت کنید ( با آپدیت کردن گوشیتون ) ، و برنامه ها رو هم در هنگام نصب روی مموری کارت مسیر بدین ، سرعت خوب می مونه .
    4. فلاش را فکر کنم باید دستی روشن کنید .

بقیه ی موارد رو دوستان جواب های کاملی داده ان .

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

بابا خيلي ديگه داري اغراق ميكني!
    به من بگو N95 غير از دوربين به اصطلاح 5 مگاپيكسل و GPS كه همچين به درد ايراني ها نميخوره چي داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان p990 تو بازار کار چین هستن یا فرانسه؟
    اگه امکان داره درباره مشخصات اصلیش و تقلبیش یه ریزه تو ضیح بدین(چجوری اصل و غیر اصل رو بشناسیم)
    تو جعبش باید چیها باشه؟
    قربون مرامتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •