تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 56 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 559

نام تاپيک: MP3 player

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

قضیه رو یه طرف ادامه بده دوست من ؛ چون عملا فرقی نداره و من ، همه تاپیک های این بخش رو چک می کنم... بهرحال من اون ور جواب دادم ..

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

10

قضیه رو یه طرف ادامه بده دوست من ؛ چون عملا فرقی نداره و من ، همه تاپیک های این بخش رو چک می کنم... بهرحال من اون ور جواب دادم ..
    سلام .
    چشم ، حتما از این به بعد طبق دستورت عمل می کنم .

یا حق
    آخوند

داره خودمونی میشه oqazviny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

میخواستم بدونم اطلاعاتی در مورد mp3 LG مدل up3 داری کیفیتش قیمتش و آیا ضبطش از iriver rبهتره یا نه
    Last edited by oqazviny; 21-10-2007 at 00:06.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دو مدل داره up3 sharp و up3 flat .... عمر باتری اش جالب نیست : 8 و 10 ساعت (در مقایسه با 18-20 ساعت مدلهای رقیب) ... فقط ضبط صدا داره (مدلهای رقیب رادیو هم دارن اکثرا) ... قیمتش رو هم نمی دونم ، ولی 100 تومن حدس می زنم ...

اطلاعات کمی از این مدلی که گفتی رو اینترنت وجود داره ... ولی به احتمال قریب به یقین ، کیفیت ضبطش به کارای iriver نمی رسه ...

داره خودمونی میشه oqazviny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یکی از این مدل ال جی هست میگه 105 تومان من ضبط برام مهمه به نظر شما بگیرمش یا نه

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پس حدسم درباره قیمت درست بود ... هرچند به نظرم نمی ارزه ... الان creative یه مدل داره به نام zen stone plus که عمر باتری اش همینقدره و امکاناتش بیشتر از این و کیفیت صداش هم بهتر ... 2 گیگش رو میده 70 تومن ... با اون حساب این دستگاه نهایتا 70 تومن می ارزه و شاید کمتر به نظرم ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه SUN*BLACK666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام شرمنده که دیگه نمیام ولی باور کنید نمیتوانم خوشحالم از این که این تاپیک بدون من هم هنوز تایپک بروز است و امیدوارم همیشه بروز و جدید باشد

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام شرمنده که دیگه نمیام ولی باور کنید نمیتوانم خوشحالم از این که این تاپیک بدون من هم هنوز تایپک بروز است و امیدوارم همیشه بروز و جدید باشد
    به به جناب سان بلک اصلا دیگه نمیای ! یادت اون قدیما... منم دیگه زیاد نمیام اینجا.

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

در مورد کیفیت ضبط گوشی ها ، من در جریان نیستم و باید در بخش گوشی ها مطرح کنی ... ولی شک دارم که به کیفیت ضبط mp3 player ها برسه (بخصوص با 150 تومن)

سیمور جان هر کی اومد در مورد ریکورد موبایل صحبت کرد بگو اصلا به پای ام پی 3 پلیر نمیرسه .من مال خودم و دوستان همه رو امتحان کردم جز یه چند تا مدل موبایل بقیه اصلا خوب ظبط نمی کنن و باد هوا توشونه .البته وقتی مقایسه کردم با ام پی3 پلیر اینو کاملا متوجه شدم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سیمور جان هر کی اومد در مورد ریکورد موبایل صحبت کرد بگو اصلا به پای ام پی 3 پلیر نمیرسه .من مال خودم و دوستان همه رو امتحان کردم جز یه چند تا مدل موبایل بقیه اصلا خوب ظبط نمی کنن و باد هوا توشونه .البته وقتی مقایسه کردم با ام پی3 پلیر اینو کاملا متوجه شدم.
    والا اینو می دونم ... ولی تجربه نشون داده که اون دوستانی که میان و میگن " موبایل من انقدر خوب صدا ضبط می کنه که نگو !" ... معمولا همون دوستانی هست که میگن " موبایل من انقدر کیفیت صداش بالاس که نگو" ... یعنی معمولا اینا رو نمیشه قانع کرد که وقتی یه وسیله ای مخصوص یه کاری ساخته شده ، عملکردش بهتر از یه وسیله اس که اون کار رو قراره به عنوان یه قابلیت جانبی انجام بده ... در نتیجه وقت خودم رو نمی گیرم ...

ولی بهرحال مرسی ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •