دوست عزیز شما اگر که زبان ویندوزت کامل فارسی هست مطابق عکس زیر عمل کنید.فایل زیرنویس روبا نوت پد باز کنید از منو FORMAT قسمت FONT این تغییرات رو انجام بدید.
![]()
دوست عزیز شما اگر که زبان ویندوزت کامل فارسی هست مطابق عکس زیر عمل کنید.فایل زیرنویس روبا نوت پد باز کنید از منو FORMAT قسمت FONT این تغییرات رو انجام بدید.
![]()
کاری که شما گفتی انجام دادم اما همیشه موقع سیو کردن فایل با encoding ansi پیغام زیر رو نشون میده :
![]()
دوست عزیز شما یک کار دیگه بکن. شما یک فایل زیرنویس srt رو که می بینی سالم هست رو باز کن ومحتویات اون رو پاک کن وبعد محتویات زیرنویس دیگه رو که مشکل داری داخل فایل زیرنویس سالم کپی کن وبعد اون رو با فرمت Ansi ُسیو کن.
ممنون دوست من
مشکل حل شد به خاطر regional and language options بود که اشتباه تنظیم شده بود![]()
سلام نمی دونم جای این سوال اینجا هست به هرحال ممنون میشم جواب بدین ...
والا من زیاد از زیرنویس و این جور چیز ها سر در نمی یارم راستش سوال من اینه :
مثلا من یه فیلمی رو نگاه کردم به نام match dead حالا می خوام اینو با زیر نویس انگلیسی ببینم و یا زیر نویس فارسی ...
ایا زیر نویس هر دو ( فارسی و انگلیسی ) رو می تونم از اینجا گیر بیارم یا از اینترنت ....
و اینکه من dvd ندارم و با استفاده از کامپیوتر نگاه می کنم ....ایا باید با استفاده از برنامه خاصی اینکارو کنم مثل subtitle
workshop
و مثلا اگه زیرنویس رو دانلود کردم چه جوری می تونم بزارم پایین فیلم ایا اینم با همین نرم افزار صورت می گیره
خلاصه اینجوری بگم می خوام من هم زیر نویس انگلیسی فیلم رو داشته باشم و هم فارسی ..دستگاه dvd هم ندارم باید چی کار کنم ...
ممنون
دوست عزیز زیرنویسرو که از تو چند سایت مثل
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمی تونی پیدا کنی .برایدیدن زیرنویس هم در کامپیوتر شما باید اول آخرین کدک های صوتی وتصویری رو روی سیتم نصب کنید وبعد هم در هنگام دیدن فیلم اون رو می تونیبا فیلم هم نام کنی و هم اینکه می تونی اونرو بر رویصفحه پلیر در حال اجرا فیلم بکشی و زیرنویس روبا فیلم ببینی.از سایت زیر هم می تونی دانلود کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون ولی من اصلا متوجه نشدم . . . حالا فرض کنیم من متن فیلم رو دانلود کردم ایااین متن به صورت فاله ورد است.
می تونی پیدا کنی .برایدیدن زیرنویس هم در کامپیوتر شما باید اول آخرین کدک های صوتی وتصویری رو روی سیتم نصب کنید وبعد هم در هنگام دیدن فیلم اون رو می تونیبا فیلم هم نام کنی و هم اینکه می تونی اونرو بر رویصفحه پلیر در حال اجرا فیلم بکشی و زیرنویس روبا فیلم ببینی.از سایت زیر هم می تونی دانلود کنی
کد:
http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Codec-Packs-Video-Codecs/KLite-Mega-Codec-Pack.shtml
میشه یه کم توضیح بدین بعد از دانلود متن باید چی کنم . . اگه میشه ساده چون یکم خنگم ...فک کن می خوای واسه دوست دخترت توضیح بدی همون جوری باحال البته اگه وقتگیره مزاحمت نمی شم......ممنون
Last edited by sina1415; 18-04-2010 at 22:17.
دوست عزیزمن منظور شما رو ازفاله ورد متوجه نشدم .ولی همون طور که می دونید ما دو نوع زیر نویس متداول در نت داریم یکی Srt ودیگری Sub/idx شما هرزیرنویسی رو که از نت بگیری یکی از این دو مدل هست و می تونید بعداز نصب کدک های صوتی وتصویری که لینک دانلودش رودرپست بالا هم براتون گذاشتم فیلم رو با پلیری مثلkm player اجرا کنید و زیرنویستون رو یا هم نام فیلم کنید که خودش موقع اجرا فیلم به صورت اتومات بر روی صفحه دیده میشه یا موقع دیدن اون رو به وسط صفحه پلیر بکشید .
آقا یکی این پست اول رو یا ادیت کنه یا یه پی دی افش رو بذاره یا . . .
خلاصه پست اول عملا غیرقابل استفاده هست
دوست عزیز این برایپست اول نیست اما آموزش برنامه هست از لینک زیر دانلود کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)