پچ تغییر IMEL ...?
همینجوری که دوستمون گفتن با ستول و فلش کردن نباید IMEL عوض بشه غیره ممکنه !!!
پچ تغییر IMEL ...?
همینجوری که دوستمون گفتن با ستول و فلش کردن نباید IMEL عوض بشه غیره ممکنه !!!
منظورم همون پچ Please Wait هستپچ تغییر IMEL ...?
سلام
من یه K810 دارم گوشی داشت کار می کرد که زنگ زده به گوشی و گوشی هنگید
هیچ کدوم از دکمه هاش کار نمی کرد باتری رو در اوردم دوباره جا گذاشتم دیگه روشن نشد و فقط یه چراغ قرمز قسمت اینفرارد روشن میشه
گوشیم سوخته؟
سلام
من K550 را وصل كردم به USB كامپيوتر كه برنامه بريزم توش ، و انتقال فايل را انتخاب كردم ولي گوشي گير كرد و ديگه روشنش مي كنم تو صفحه ي سفيد گير مي كنه و خاموش هم نمي شه تا باتريشا در نيارم . حالا بايد چكار كنم ؟ البته اين را هم بگم كه دفعه ي اولم نبود به كامپيوتر وصلش مي كنم و حتي چند ساعت پيشش چند تا برنامه توش ريخته بودم ولي نمي دونم چرا يك دفعه گير كرد ؟؟؟؟؟
دوستان گوشی هر دو شما باید فلش بشــــه تا بالا بیاد
با دستکاری یا عوض کردن باطری درســـت نمیشـــه
موفق باشید!![]()
سلام.دوربین دوم من سبز نشون میده؟چا؟
با سلام من يك w880 دارم مدتيه كه صداي زنگ و پخش موسيقي آن قطع شده ولي مي تونم از تلفن تماس بگيرم و صحبت بكنم يعني بلند گو مشكلي نداره ميشه راهنمايي كنيد كه علت قطع شدن صداي زنگ از چي هست
سلام
همگی خسته نباشید
من یک مشکل با موبایلم پیدا کردم
موبایلم یه روز که دستم یه ذره خیس بود وقتی داشتم اس ام اس می زدم
یه دفه رنگش پرید. نمی دونم چرا تصاویر راه راه خیلی ریزی داره.
به نظرتون درست شدنی هست یا نمایشگرش به فنا رفته؟
بعد از چند ده روز هیچ جوابی حتی خیر هم نشنیدم من که دیگه بی خیال این سایت شدم
Last edited by behnam263; 11-07-2009 at 23:59.
بلندگو مشکل داره یا اشکال نرم افزاریه که بعید می دونم یا توش آب رفته و سوخته برای اینکه مطمئن بشی برو تو سرویس منوش و از اونجه اسپیکرو تست کن!
سلام من يه g900 دارم که همش ريست ميشه وقتيم که ميخواد بياد بالا بايد دکمه وستشو نگاه دارم اگه نگاه ندارم نمياد بلا
يعنی ظاهراً نمياد بالا.چون صدايه روشن شدنش و پيدا کردنه آنتنش مياد ولی نشون نميده تا دوباره دکميه وستو بزنم که نشون بده.ic flash رو هم عوض کردم درست نشد .چن بارم update کردم چن بارم فلش. چيکارش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)