ممنون
خوب از کجا بفهمیم کدوم کلمه مهمه و کلیدی که زیرش خط بکشیم ؟ باید معنیه متن یا کلمات رو بدونیم یا نه ؟
خیر
آری
حدود سی درصد
حدود پنجاه درصد
حدود هفتاد درصد
نمی دانم
سایر موارد
ممنون
خوب از کجا بفهمیم کدوم کلمه مهمه و کلیدی که زیرش خط بکشیم ؟ باید معنیه متن یا کلمات رو بدونیم یا نه ؟
سلام........یه سوالی اینجا پیش میاد اونم اینکه توی ریدینگ ها..مثلا اگه4 تا سوال داشته باشه حد اقل 2 تاش نکته انحرافی داره......مثلا شما توی متن فلان لغت رو زیرش خط میکشید....دقیقا همون کلمه هم توی یکی از سوالات اومده....اگه بی دقت خونده باشید 100% گزینه غلط رو میزنید...بزارید مثال بزنم....مثلا ممکنه توی متن یه تاریخی رو گفته باشه....بطور مثال 1989..فلان اتفاق افتاد...توی سوال پایین هم ....توی گزینه ها3تا تاریخ اومده که یکیش 1989 هست.....وشما اون رو میزنید.....امام اگه سوال رو با دقت بخونید...مثلا میگه 3 سال بعد از اون اتفاق.......و درکل سختی ردینگ ها هم بیشتر به همین قسمتش مربوط میشه...
wow wow wow
همین الان جواب آیلتس-م را گرفتم
overall 7.0
listening 8.0
reading 7.5
writing 6.5
speaking 6.5
![]()
تو آیلتس قسمت دوم مکالمه که کارت می دن و یه دقیقه وقت داری که یاذاشت برداری کنی...
بعد از اون یه دقیقه کارت سوالات رو از آدم میگیرن یا میزارن موقع صحبتت دستت بمونه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوستان هر کسی که ایلتس داده باشه میتونه کمکم کنه لطفا جواب بدید مهمه واسم که ببینم چطوری باید این قسمتو تمرین کنم.
پ.خ میدادی زودتر جواب میدادم
بعد از اون یک دقیقه کارت سوالات و و برگه ی یادداشت را نمیگیرن، میتونی از روش نگاه کنی و صحبت هات را طبقه بندی کنی و فقط آخر امتحان ازت میگیرن و به پروندت منگنه میکنن...
فقط یادت نره که میپرسن که برگه میخوای برای یادداشت برداری یا نه، اگر کاغذ بگیری و چیزی روش بنویسی یک نمره درجا میگیری و همینطور هم نوع برخوردت اول و آخر امتحان هم یک نمره کامل داره یعنی اگر هیچی جواب ندی و فقط این دو تا کار را انجام بدی حداقل نمره 2 را میگیری !
سلام
"چند تا سوال راجب آیلتس داشتم"
1..اول اینکه این سایت برای ثبت نام درسته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.. اگر الان ثبت نام کنیم برای کی می تونیم امتحان بدیم؟
3.. آیا امکان تغییر زمان آزمون وجود دارد؟
4.. آیا امکان تغییر نوع آزمون از جنرال به آکادمیک وجود دارد؟
5.. اگر قبلا امتحان داده باشیم ، امکان تمدید مدرک وجود دارد ؟
ممنون
بله درسته
زمان همه ی امتحاناتی که برگزار میشه توی سایت هست
تمام این سوالات جوابش تو همون سایت هست
سلام.
متاسفانه وقت ندارم کل تاپیک رو بخونم.اگه میشه به سوالات من پاسخ بدید.
من توی یکی از دانشگاههای خارجی می خوام apply بگیرم.
جزء application هایی که میخوان گفتن یا ایلتس یا تافل باید باشه.
به نظرتون کدومش بهتره ؟(بدرد اون ور می خوره) ؟(کشور مقصد اروپایی هستش).
و اینکه شنیدم مدرک تافل تا 2 سال اعتبار داره ، درسته و ایا ایلتس هم مثل تافل محدودیت اعتبار داره ؟
و در نهایت از کجا تاریخ ثبت نام و شرکت در ازمون تافل را پیدا کنم ؟
![]()
اگه دانشگاه موردنظر فرقی بین آیلتس و تافل نذاشته، پس یعنی هر کدوم رو میتونی بگیری؛ درسته؟ .. اونچه من شنیده ام اینه که الان بیشتر میرن دنبال آیلتس...حالا ساده تره، معتبر تره، مراکز علمی بیشتری قبولش دارن؟ .. نمی دونم -- شاید همه این دلایل و شاید بعضی هاشون.. (از نظر خود من که اگه شخصی در اون حد باشه که بخاطر علم بخواد در دانشگاه خارجی تحصیل کنه، پس اصلاً فرقی نمی کنه واسه اش -- ولی این صرفاً نظر شخصی منه) -- بهرحال تافل رو بیشتر منتسب می کنن به دانشگاه های امریکا.
//
بله - اعتبارش ظاهراً دو ساله اس ... تازه یه نکته دیگه اینه که اونطور که من شنیدم شما باید وقتی میخوای مثلا apply کنی هم یه مدت زمان معینی تا انقضاش مونده باشه.. مثلاً نمی تونی یه هفته قبل از انقضاش apply کنی!! ... منطقی هم به نظر میاد.
//
ببین این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدردت میخوره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)