1- 950 میتونه مکالمه رو ضبط کنه؟
2- کیفیت ضبط صدای محیط در این گوشی چطوره؟
3- بعضی ها گفتن سرعت انتقال فایل از کامپیوتر به حافظه فلش گوشی کنده درسته؟
1- 950 میتونه مکالمه رو ضبط کنه؟
2- کیفیت ضبط صدای محیط در این گوشی چطوره؟
3- بعضی ها گفتن سرعت انتقال فایل از کامپیوتر به حافظه فلش گوشی کنده درسته؟
سلام
من که با نوکیا کار نکردم که سرعتش رو بدونم ... ولی صداش واقعا عالی هست .... مخصوصا وقتی از هدفون استفاده کنی .....
در مورد آپدیت کردنش باید بری خود سایت SonyEricsson یه فایل هست میگیری .... طریقه ی آپدیت توش گفته شده .... ولی همه ی چیزهای روی گوشیت پاک میشه ....
من آپدیت کردم ولی صداش چندان تغییری نکرد ...
1- برای من که سرعتش خوبه، آپدیتش کنی بهتر میشه احتمالا...
2-4 و 3- برای من هر دو حالت درست کار میکنه منتها وقتی میذارم نرمال مود سرعت انتقال میاد پایین..!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمی دونم مشکل تو از کجاست...
5- کریستال عربیک هست که فقط گوشی رو داغون می کنه! بهتره از این تاپیک استفاده کنی:یعنی فونت فارسی بریز برای خواندن و از کیبورد فارسی هم برای نوشتن! یه کم نوشتن باهاش سخته ولی ممکنه..!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
1- بله
2- دقت نکردم!
3- نه اینجوری نیست! 2 حالت داره که اگر حالت Fast رو انتخاب کنی خیلی سرعتش سریع میشه..!![]()
صدای خیلی از مدل های نوکیا بلدتره اما کیفیت سونی اریکسون بهتره....
در مورد هدفون فکر کنم سونی اریکسون بهتر باشه! اخه زیاد نوکیا با هدفون گوش نکردم...!
من W950 رو آپدیت کردم خیلی محسوس صدای اسپیکرش بلند شد..! طوری که حتی دوستام هم فهمیدن..!![]()
مکالمه رو چطور میشه ضبط کرد؟
با چه نرم افزاری؟
آپدیتش کردم، سرعتش خیلی بهتر شد.
ولی چه آپدیت لهی داشت. بابا خوب آدم اول هر چی می خواد با یک برنامه درست و حسابی دانلود کنه بعدش آپدیت کنه. این چه وضعش بود آخه. اه اه اه
شاید با ویستا کار نمیکنه. توی cd ایش هم توی درایورش یک فولدر ویستا داره که خالیه! کسی درایورش رو نداره؟
در ضمن پخش سری w های سونی اریکسون بهترین پخش هست. حتی از iPod هم بهتره. پس لطفا با نوکیا مقایسه نفرمایید. (البته با هندز فری)
سلام خدمت همه دوستان
آقا چند تا سوال دارم:
1. توی سایت gsm خوندم صفحه نمایش این گوشی محافظ نداره و اثر انگشت روش میمونه و نسبت به m600 خیلی زودتر روش خش میوفته و خراب میشه. درسته؟
2. صفحه کلید w950 لمسیه؟ یا اینکه از ایناس که باید فشار بدی ( من یه ماشین حساب با صفحه کلید تخت دیدم که سریع خراب شد. ) توی همون gsm گفته بود اگه بیشتر سعی کنید از صفحه لمسی استفاده کنید باز هم صفحه کلید 2 سال بیشتر دووم نمیاره. درسته؟
3. کیفیت صدای هندسفری و اسپیکر این گوشی در مقایسه با m600 , p990 چطوره؟
مرسی از همه دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)