تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 168 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 1672

نام تاپيک: « معرفي و بحث آنتي ويروسها »

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

Ali_K جان همونطور که خودت هم گفتی این سایت ملاک نیست چونکه این سایت برنامه هاش رو از لحاظ قابلیتهایی که داره بررسی میکنه نه از لحاظ کیفیت و طرز کار.

فایروال رو مثل آنتی ویروس باید تست کرد . برای اینکه آنتی ویروس ها رو تست کنیم ویروسها و تروجانها رو میندازیم به جونشون و حالا برای اینکه فایروالها رو بشه آزمایش کرد باید حمله هایی رو که یک فایروال موظفه که جلوشون رو بگیره بر روشون امتحان کنیم.

که این کار شاید از عهده خیلی ها خارج باشه و هیچ اشکالی هم نداره ولی سایتهایی وجود دارند که از طرف شرکتهای معتبر تحقیقاتی ساخته شده اند و آنها انواع حملات رو بر روی فایروالها انجام داده اند که من برای نمونه یکی از جواب این تحقیقات و آزمایشات رو در پایین عکسش رو میزارم که شما با رفتن به سایت بیشتر میتونید اطلاعات کسب کنید.

در پایین نشان داده شده که کدام فایروال بیشترین حملات رو تونسته جواب بده و به جوابش میرسید.
    در ضمن به این نتیجه هم پی خواهید برد که هیچ فایروالی به طور 100 درصد نمیتونه که جلوی حمله ها رو بگیره

برای کسب اطلاعات بیشتر میتونید به این سایت پایین مراجعه کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Ali_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصـــــــــفــــــهــــــان

پيش فرض

Cracki, جان الان به نظر شما بهترين فايروال چيه؟(البته ببخشيد اين تاپيك آنتي ويروساس)

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Ali_k
    Cracki, جان الان به نظر شما بهترين فايروال چيه؟(البته ببخشيد اين تاپيك آنتي ويروساس)
    علی جان اگر من فقط نظر شخصیم رو گفتم زیاد رو حرفم حساب نکن ولی اگر برای شما دلیل و مدرک از سایتهایی آوردم که جلوی بحث های اضافی رو هم میگیره.اونوقت میتونی به مدرکها و دلایل فکر کنی.

البته اینو گفتم به خاطر اینکه بعضی از دوستان میان میگن من با رئیس فلان شرکت صحبت کردم و اون گفته که این خوبه و یا به صورت گنگ و نا مفهوم میگن که فلان کس گفته که این خوبه و یا این خوب نیست و حالا اگر همین کسی رو که این دوستمون فلان کس نامیده ازش بپرسی که کجاست ... اصلا رشته تحصیلیش چیه .... معلوم نمیشه که این شخص از کدام فلان شخص صحبت میکنند.

حالا با توجه به گفته های بالا من با رئیس شرکت مایکروسافت صحبت کردم اون به من گفت که از فایروال windows XP استفاده کنم.و گفت که چون همیشه آپدیت میشه فایروال خوبیه.
    شوخی بود دوست من.... جدی نگیر.

حالا به نظر من اگر از Network و طرز کارش سر در میاری از Outpost Firewall Pro 2.7 استفاده کن. و اگر هم به عنوان یک کاربر خانگی میخای که فقط سیستمت رو از شر حملات راحت کنی LooK"N"Stop Firewall بهترین انتخاب خواهد بود.

البته از بحث آنتی ویروسها هم بهتر که خارج نشیم .

آخر فروم باز Ali_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصـــــــــفــــــهــــــان

پيش فرض

Cracki جان مرسي از راهنماييتون .اگه دوستان ديگم قبول دارن بياين تا اون فايروال دومي را استفاده كنيم ببينيم چه جريه؟

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Cracki

حالا به نظر من اگر از Network و طرز کارش سر در میاری از Outpost Firewall Pro 2.7 استفاده کن. و اگر هم به عنوان یک کاربر خانگی میخای که فقط سیستمت رو از شر حملات راحت کنی LooK"N"Stop Firewall بهترین انتخاب خواهد بود.

البته از بحث آنتی ویروسها هم بهتر که خارج نشیم .
    آقاي كركي جان البته ميدونم كه داريم كم كم از بحث آنتي ويروسها خارج ميشيم ولي خوب آنتي ويروس و فاير وال همچين بي ربط هم بهمديگه نيستن گرفتي كه چي ميگم
    بهدش اينكه دو تا سوال دارم
    1- شما اگه مطالب سايتي كه معرفي نمي كردي رو نمي دونستي چه فايروالي رو نام ميبردي
    و آيا اگه چند تا سايت مثل اين پيدا بشه كه نتايج تست هاشون با اين سايت كمي تا قسمتي متفاوت باشه چي ميگفتي
    2- اين حرفت كه گفتي اگه از شبكه سر در مي آري از اوت پوست استفاده كن رو ميشه بيشتر باز كني لطفا تا متوجه بشيم منظورت چي بوده

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

1 >> من شخصا اگر از چیزی سر در نیارم اصلا نظر نمیدم و بهتره که شما همه انساها رو مثل هم تصور نکنید که حتی اگر سر در نیارن بازم برای اینکه حرفی زده باشند چیزی میپرونند.

در مورد سایتها که گفتی اگر چند تا مثل همون بالایی پیدا بشه نظرم چی خواهد بود .... باید بگم که منظور شما کدوم یک از سایتهایی است که فایروالها رو تست کرده باشه مثلا این سایت پایین رو میگید.

کد:
    و یا این یکی ...

کد:
    و یا این یکی ...

کد:
    یا حتما منظورتون این یکی بوده که در پایینه :?:

کد:
    باید بگم که اگر به همه این سایتها نگاه بکنی و دقیق بخونی پی خواهی برد که همه تقریبا جوابشون یکی است. و من نیومدم که فقط جواب یک سایت تحقیقاتی رو برای دوستمون بزارم.

اما در مورد سوال دومتون >>> که چرا به نظر شخصی من برای استفاده از Outpost pro یکم باید از کار NetWork سر در بیاری... اگر دقت کنی به حرفام که بعدا لازم نباشه که حرفامو برای شما ترجمه کنم که متوجه بشید... پی خواهید برد که در اول جمله گفتم به نظر شخصی من و بعدشم اگر وقعا مشتاقی که بدونی چرا خودت اینستالش نمی کنی که بفهمی . جونکه اگر من الان بخوام در مورد طرز کار فایروال Outpost Pro برای شما توضیح بدم نه حوصله اش رو دارم نه وقتشو. .لی اگر کسی خواست که از این فایروال استفاده کنه میتونه این فایل رو دانلود کرده و با همه تنظیمات این فایروال آشنا بشه.

کد:
    یک نکته دیگه که باید به شما تذکر بدم اینه که شما بحث در مورد فایروال را لطفا شخصی نکنید چون سابقه خوبی ندارید... با توجه به 18/ 19 صفحه این تایپک.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

متشكرم آقاي كركي كه اينقدر مهربانانه جواب مارو داديد
    از شما انتظار بيشتري ميرفت
    من كه سوالات بدي نپرسيدم
    مثل اينكه شما هم اخلاقيات ما روتون اثر كرده ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi3267's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كركي جان ممنون از اطلاعاتت فقط اگه لطف كني بگي اين آماري كه اعلام كردي براي چه موقعي است ممنونت ميشم

پروفشنال nimo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    At Home

پيش فرض

اين فاير وال look'n''stop را ميشه بزاريد من داونلودش كنم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

تازه كركي جان عزيز كه تو پست قبليت حسابي جوش آوردي در حالي كه من دو تا سوال معمولي پرسيدم
    اين سايت ها كه معرفي كردي خيلي نسخه هاي قديمي فايروالها رو تست ميكنن مثلا kerio نسخه دو كه خيلي قديمي هستش اگه سايتهاي آپديت تري داري لطفا معرفي كن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •