1 >> من شخصا اگر از چیزی سر در نیارم اصلا نظر نمیدم و بهتره که شما همه انساها رو مثل هم تصور نکنید که حتی اگر سر در نیارن بازم برای اینکه حرفی زده باشند چیزی میپرونند.
در مورد سایتها که گفتی اگر چند تا مثل همون بالایی پیدا بشه نظرم چی خواهد بود .... باید بگم که منظور شما کدوم یک از سایتهایی است که فایروالها رو تست کرده باشه مثلا این سایت پایین رو میگید.

کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و یا این یکی ...
کد:
و یا این یکی ...
کد:
یا حتما منظورتون این یکی بوده که در پایینه :?:
کد:
باید بگم که اگر به همه این سایتها نگاه بکنی و دقیق بخونی پی خواهی برد که همه تقریبا جوابشون یکی است. و من نیومدم که فقط جواب یک سایت تحقیقاتی رو برای دوستمون بزارم.
اما در مورد سوال دومتون >>> که چرا به نظر شخصی من برای استفاده از Outpost pro یکم باید از کار NetWork سر در بیاری... اگر دقت کنی به حرفام که بعدا لازم نباشه که حرفامو برای شما ترجمه کنم که متوجه بشید... پی خواهید برد که در اول جمله گفتم به نظر شخصی من و بعدشم اگر وقعا مشتاقی که بدونی چرا خودت اینستالش نمی کنی که بفهمی . جونکه اگر من الان بخوام در مورد طرز کار فایروال Outpost Pro برای شما توضیح بدم نه حوصله اش رو دارم نه وقتشو. .لی اگر کسی خواست که از این فایروال استفاده کنه میتونه این فایل رو دانلود کرده و با همه تنظیمات این فایروال آشنا بشه.
کد:
یک نکته دیگه که باید به شما تذکر بدم اینه که شما بحث در مورد فایروال را لطفا شخصی نکنید چون سابقه خوبی ندارید... با توجه به 18/ 19 صفحه این تایپک.