نقل قول:
سلام بر دوستان
من دو سه روز است که هرچه سعی میکنم یه طوری با این سیستم بیت تورنت فایلی را بگیرم موفق نمیشم و به نظر خودم اصلا فکر کنم که به اینتر نت کانکت نمیشم - اینترنت من از طریق اتصال به لن شرکت می باشد و ای پی کامپیوتر من با DHCPسرور تعیین میشه و خود سرور به اینترنت ADSL پارس آن لاین متصله و من فکر کنم که IP سرور از نوع VALID باشه . و در واقع اینترنت من از طریق ------ سرور با تنظیمات آن از CONTROL PANEL=> INTERNET OPTION => CONNECTIONS => LAN SETTING => USE PROXY SERVER با آدرس آی پی سرور و پورت 3128 بر قرار می باشد. در هر صورت من با اکثر نرم افزار های مربوطه امتحان کردم و حتی آن مثال را هم خواستم دانلود کنم(SUSE-Linux-10.1-GM-DVD-i386.torre ) ولی اصلا هیچ علامتی مبنی بر ارتباط با شبکه و یا تعداد پیر و سیت و SEND & RECIVE 0 می باشد و وقتی با نرم افزار BitTornado می خواهم کار کنم پیغام ارور زیر را میده
:ERROR (05/07/07 11:54:47)- PROBLEM CONNECTING TO TRACKER ( 10065, NO ROUTE TO HOST) -1
که به نظرم یه مشکلی هست .
ممنون میشم از هر کسی که منو راهنمایی کنه
من 20 صفحه از تاژیکها رو خواندم ولی کسی مثل من مشکل نداشت ؟
مشکل شما یه ذره پیچیده هستش اگه از روتر استفاده می کنین شاید با استفاده از prot forwarding مشکل حل بشه البته این کار هم مراحل خودش رو داره اگه تونستن لینک اموزشش رو پیدا کنم میزارم
با سلام خدمت آقا پیمان
مرسی و ممنون از اینکه به فروم من پاسخ دادی .
من فقط عضو یک شبکه lan هستم و اینترنتم را با واسطه یک سرور از adslپارس آن لاین میگیرم و در ضمن در شبکه بصورت ادمینیستریتور می باشم و در حقیقت این سرور هست که به اینتر نت وصل بوده و من با اتصال به سرور محلی شرکت خودمان از طریق ------ پورت که در بالا قبلا توضیح داده شده به اینتر نت دسترسی دارم و لازم به توضیح است که در نرم افزار گت رایت هم قسمتی برای تنظیمات ------ دارد که با تنظیم کردن آن فقط دانلود منیجر من کار میکند و قضیه کمتا فی سابق باقیست . در ضمن من فکر نکنم که در این شرکت از روتر استفاد شده باشد مگر اینکه شرکت پارس آن لاین استفاده کرده باشه . در ضمن از بقیه دوستان هم تقاضای کمک دارم .
مرسی