تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 376 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

نقل قول:
    سلام بر دوستان
    من دو سه روز است که هرچه سعی میکنم یه طوری با این سیستم بیت تورنت فایلی را بگیرم موفق نمیشم و به نظر خودم اصلا فکر کنم که به اینتر نت کانکت نمیشم - اینترنت من از طریق اتصال به لن شرکت می باشد و ای پی کامپیوتر من با DHCPسرور تعیین میشه و خود سرور به اینترنت ADSL پارس آن لاین متصله و من فکر کنم که IP سرور از نوع VALID باشه . و در واقع اینترنت من از طریق ------ سرور با تنظیمات آن از CONTROL PANEL=> INTERNET OPTION => CONNECTIONS => LAN SETTING => USE PROXY SERVER با آدرس آی پی سرور و پورت 3128 بر قرار می باشد. در هر صورت من با اکثر نرم افزار های مربوطه امتحان کردم و حتی آن مثال را هم خواستم دانلود کنم(SUSE-Linux-10.1-GM-DVD-i386.torre ) ولی اصلا هیچ علامتی مبنی بر ارتباط با شبکه و یا تعداد پیر و سیت و SEND & RECIVE 0 می باشد و وقتی با نرم افزار BitTornado می خواهم کار کنم پیغام ارور زیر را میده
    :ERROR (05/07/07 11:54:47)- PROBLEM CONNECTING TO TRACKER ( 10065, NO ROUTE TO HOST) -1
    که به نظرم یه مشکلی هست .
    ممنون میشم از هر کسی که منو راهنمایی کنه
    من 20 صفحه از تاژیکها رو خواندم ولی کسی مثل من مشکل نداشت ؟
    مشکل شما یه ذره پیچیده هستش اگه از روتر استفاده می کنین شاید با استفاده از prot forwarding مشکل حل بشه البته این کار هم مراحل خودش رو داره اگه تونستن لینک اموزشش رو پیدا کنم میزارم

با سلام خدمت آقا پیمان
    مرسی و ممنون از اینکه به فروم من پاسخ دادی .
    من فقط عضو یک شبکه lan هستم و اینترنتم را با واسطه یک سرور از adslپارس آن لاین میگیرم و در ضمن در شبکه بصورت ادمینیستریتور می باشم و در حقیقت این سرور هست که به اینتر نت وصل بوده و من با اتصال به سرور محلی شرکت خودمان از طریق ------ پورت که در بالا قبلا توضیح داده شده به اینتر نت دسترسی دارم و لازم به توضیح است که در نرم افزار گت رایت هم قسمتی برای تنظیمات ------ دارد که با تنظیم کردن آن فقط دانلود منیجر من کار میکند و قضیه کمتا فی سابق باقیست . در ضمن من فکر نکنم که در این شرکت از روتر استفاد شده باشد مگر اینکه شرکت پارس آن لاین استفاده کرده باشه . در ضمن از بقیه دوستان هم تقاضای کمک دارم .
    مرسی

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

نقل قول:
    سلام بر دوستان
    من دو سه روز است که هرچه سعی میکنم یه طوری با این سیستم بیت تورنت فایلی را بگیرم موفق نمیشم و به نظر خودم اصلا فکر کنم که به اینتر نت کانکت نمیشم - اینترنت من از طریق اتصال به لن شرکت می باشد و ای پی کامپیوتر من با DHCPسرور تعیین میشه و خود سرور به اینترنت ADSL پارس آن لاین متصله و من فکر کنم که IP سرور از نوع VALID باشه . و در واقع اینترنت من از طریق ------ سرور با تنظیمات آن از CONTROL PANEL=> INTERNET OPTION => CONNECTIONS => LAN SETTING => USE PROXY SERVER با آدرس آی پی سرور و پورت 3128 بر قرار می باشد. در هر صورت من با اکثر نرم افزار های مربوطه امتحان کردم و حتی آن مثال را هم خواستم دانلود کنم(SUSE-Linux-10.1-GM-DVD-i386.torre ) ولی اصلا هیچ علامتی مبنی بر ارتباط با شبکه و یا تعداد پیر و سیت و SEND & RECIVE 0 می باشد و وقتی با نرم افزار BitTornado می خواهم کار کنم پیغام ارور زیر را میده
    :ERROR (05/07/07 11:54:47)- PROBLEM CONNECTING TO TRACKER ( 10065, NO ROUTE TO HOST) -1
    که به نظرم یه مشکلی هست .
    ممنون میشم از هر کسی که منو راهنمایی کنه
    من 20 صفحه از تاژیکها رو خواندم ولی کسی مثل من مشکل نداشت ؟
    مشکل شما یه ذره پیچیده هستش اگه از روتر استفاده می کنین شاید با استفاده از prot forwarding مشکل حل بشه البته این کار هم مراحل خودش رو داره اگه تونستن لینک اموزشش رو پیدا کنم میزارم

با سلام خدمت آقا پیمان
    مرسی و ممنون از اینکه به فروم من پاسخ دادی .
    من فقط عضو یک شبکه lan هستم و اینترنتم را با واسطه یک سرور از adslپارس آن لاین میگیرم و در ضمن در شبکه بصورت ادمینیستریتور می باشم و در حقیقت این سرور هست که به اینتر نت وصل بوده و من با اتصال به سرور محلی شرکت خودمان از طریق ------ پورت که در بالا قبلا توضیح داده شده به اینتر نت دسترسی دارم و لازم به توضیح است که در نرم افزار گت رایت هم قسمتی برای تنظیمات ------ دارد که با تنظیم کردن آن فقط دانلود منیجر من کار میکند و قضیه کمتا فی سابق باقیست . در ضمن من فکر نکنم که در این شرکت از روتر استفاد شده باشد مگر اینکه شرکت پارس آن لاین استفاده کرده باشه . در ضمن از بقیه دوستان هم تقاضای کمک دارم .
    مرسی
    سلام
    مشکل شما همون غیر مستقیم بودن دسترسی شما به اینترنت هست تو اکثر ها گفتن از روتر و port forwarding استفاده بشه تا مشکل حل شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به صورت مرحله به مرحله هستش

اما قبلا این یه روش دیگه رو هم امتحان کنین شاید مشکلتون رو حل کنه : به سایت زیر برین و مطالبش رو بخونین و ثبت نام کنین بعد نرم افزار مخصوص سایت رو دانلود کنین بعد از نصب نرم افزار انجام تنظیماتش ( چیز خواصی نداره و راحته ) در مرحله ی اخر نصب به شما proxy server و socks میده به ( به پورت ها توجه کنین ) بعد برنامه رو کانکت کنین اگه همه ی تنظیمات رو درست انجام داده باشین برنامه کانکت میشه بعد تو برنامه ی utorrent یا azureus در قسمت کانکشن socks رو انتخاب کنین و ای پی و پورتی که برنامه ی freedom.net (همون برنامه ای که نصبش کردین ) برای socks به شما داده رو وارد کنین بعد تنظیمات رو سیو کنین و سعی کنین شروع به دانلود تورنت سالم کنین امیدوارم مشکلتون حل بشه
    اگه مشکل شما حل شد بگین چون خیلی های دیگه هم این مشکل رو دارن و می تونه به اونا هم کمک کنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگ
    Last edited by j0l6; 08-05-2007 at 12:47.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اولندش که اگر فکر میکنی داری DVD-Rip میگیری بدون سره کاری!
    دومندش که بیشتر از این کیفیت الان پیدا نمیشه
    که دو تا سی دی است و 1.41 گیگابایت!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تا DVD ایش نیاد بیشتر از این کیفیت هم نمیاد!
    اگر به یک نفر که توی این کار نیست نشون بدی فکر میکنه DVD ایه!

اگر لینک مستقیم خواستی بگو همین جا بزارم!
    کیفیت تصویر و صدا هم که خداست

Video: XVID 640x272 25.00fps 1670Kbps [Video 0]
    Audio: MPEG Audio Layer 3 48000Hz stereo 124Kbps [Audio 1]
    بزار لینکشو چون اینکه رو همون 99 منوده..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

1

سلام
    مشکل شما همون غیر مستقیم بودن دسترسی شما به اینترنت هست تو اکثر ها گفتن از روتر و port forwarding استفاده بشه تا مشکل حل شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به صورت مرحله به مرحله هستش

اما قبلا این یه روش دیگه رو هم امتحان کنین شاید مشکلتون رو حل کنه : به سایت زیر برین و مطالبش رو بخونین و ثبت نام کنین بعد نرم افزار مخصوص سایت رو دانلود کنین بعد از نصب نرم افزار انجام تنظیماتش ( چیز خواصی نداره و راحته ) در مرحله ی اخر نصب به شما proxy server و socks میده به ( به پورت ها توجه کنین ) بعد برنامه رو کانکت کنین اگه همه ی تنظیمات رو درست انجام داده باشین برنامه کانکت میشه بعد تو برنامه ی utorrent یا azureus در قسمت کانکشن socks رو انتخاب کنین و ای پی و پورتی که برنامه ی freedom.net (همون برنامه ای که نصبش کردین ) برای socks به شما داده رو وارد کنین بعد تنظیمات رو سیو کنین و سعی کنین شروع به دانلود تورنت سالم کنین امیدوارم مشکلتون حل بشه
    اگه مشکل شما حل شد بگین چون خیلی های دیگه هم این مشکل رو دارن و می تونه به اونا هم کمک کنه
    اگ
    پیمان جان سلام و دستت درد نکنه
    من هردو روش را امتحان کردم سایت فری دام نت که باز نشد و سایت اولی هم که هماش انگلیسی بود من یک فایل pfc setup به ظرفیت 2.82 مگ را دانلود کردم و نصب کردم البته بدون رجیستر و بعد نصب هم یک سری اپلیکشن نیم می خواد که نمیدونم چیه و یکسری اسم انواع روتر که یکی را شانسی زده و رفتم داخل و آی پی آدرس سرورمان را دادم ولی کلا توفیقی حاصل نشد .
    مرسی از راهنامییتان و ممنون میشم اگه در این مورد یک فایل کمکی help فارسی هم برام بذارین .

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

الان این سایت درست شده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو ثبت نام کن و یوزر پسورد بگیر بعد برنامه ی مخصوصش رو دانلود و نصب کن هنگام نصب توضیحات رو بخونی متوجه میشی
    بعد از نصب هم همون طور که تو پست قبلی گفتم برنامه تورنتت رو تنظیم کن تا از socks استفاده کنه
    به احتمال 90% مشکلت حل میشه البته اگه برنامه ی your freedom رو درست نصب کنی و بتونه به سرورش کانکت بشه
    این برنامه طبق توضیحاتش برای حل مشکلاتی شبه مشکلات شما ساخته شده
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

برای کسایی که تو کار دانلود موزیک های خارجی هستن برین تو سایت زیر ثبت نام کنین جدید ترین البوم ها رو می تونین دانلود کنین
    این سایت یه ترکر خصوصی هست و فرقش با سایت های غیر خصوصی اینه که تعداد سیدر هاش حد اقل 20 برار تعداد دانلودر ها هستن و این یعنی اینکه سرعت دانلود شما با http فرقی نمی کنه
    در کل واسه کسایی که با دانلود تورنت مشکلی ندارن و تنها مشکلشون سریع نبودن هست پیشنهاد می کنم برن تو سایت های خصوصی عضو شن البته سایت های خوبش invitation لازم دارن ولی اگه بتونین عضو شین خیالتون از بابت سرعت راحت میشه و همین طور تورنت هایی رو می تونین پیدا کنین که هیجای دیگه پیدا نمی شن

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

برای کسایی که تو کار دانلود موزیک های خارجی هستن برین تو سایت زیر ثبت نام کنین جدید ترین البوم ها رو می تونین دانلود کنین
    این سایت یه ترکر خصوصی هست و فرقش با سایت های غیر خصوصی اینه که تعداد سیدر هاش حد اقل 20 برار تعداد دانلودر ها هستن و این یعنی اینکه سرعت دانلود شما با http فرقی نمی کنه
    در کل واسه کسایی که با دانلود تورنت مشکلی ندارن و تنها مشکلشون سریع نبودن هست پیشنهاد می کنم برن تو سایت های خصوصی عضو شن البته سایت های خوبش invitation لازم دارن ولی اگه بتونین عضو شین خیالتون از بابت سرعت راحت میشه و همین طور تورنت هایی رو می تونین پیدا کنین که هیجای دیگه پیدا نمی شن
    یه نگا میندازم ..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

لینک دانلود مستقیم اسپایدر من 3 رو اگه میشه بدید؟
    سایت جالبیه. 1 گیگا بایت آپلود بهتون اشانتیون میده بعدش باید سعی کنید ratio رو بالا نگه دارید.

آخر فروم باز END_BOY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    0151

پيش فرض

اقا پیمان عزیز
    شما نمیتونی کل مطالبت رو به در مورد تورنت بهصورت یک فایل Pdf در بیاری
    تا همه بتونند بهتر و جامع تر استفاده کنند ؟
    من که کل این تاپیک رو خوندم چیزی دستگیرم نشد !
    فقط فهمیدم باید یک فایل تورنت با سید و پیر مناسب رو دنلود میکنم . میزارم رو دنلود
    بقیه داستان با خودش

داره خودمونی میشه afaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض مشكل دانلود

سرعت دانلود فوق العاده پايينه در صورتي كه من از adsl 256 استفاده مي كنم مثلا براي دانلود يك فيلم حدود 15 روز طول مي كشه من بايد چه كار كنم لطفا به من ميل بزنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فداي خوبيات

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •