آیا رمهای دیگه ای هم به غیر از پاتریوت هست که از کینگستون بهتر باشه؟
آیا رمهای دیگه ای هم به غیر از پاتریوت هست که از کینگستون بهتر باشه؟
رم كينگ استون رم خوبيه اگه ريمارك نباشه رم هاي ديگه هم هستن مارك هاي معتبر تر ولي قيمت براي شما مهم هست كه دستتو بسته
درسته که دیر رسیدم،اما فکر میکنم که لازم هست که این مطلب رو به عرض اساتید فن برسونم تا اگر اشتباه میکنم شماها منو راهنمایی کنید...
به نظر من آقا میلاد و همینطور امثال ایشون که سیستم تقریبا قدیمی دارن، بهتره که دیگه براش خرج نکنن تا بتونن در فرصت مناسب کل سیستم رو آبگرید کنن.![]()
شما چی فکر میکنید!؟
بعدشم فکر کنم آقا میلاد اگر دنبال رم کارکرده باشن بهتره تا اینکه بخوان نو بخرن. آخه الآن نو رم ddr1 از نو ddr2 800 بعضی مدلهای معمول و یا بعضا خوب هم گرونتره. مثل رمهای بسیار خوب و با پرفورمنس بالای ترنسد که هم قیمت مناسبی دارن و هم قابل اعتماد هستن و خیلی کم ارور صفحه آبی میدن و دامپ کمتری دارن نسبت به رمهای -- گرون قیمت با دی رمهایی که حتی تولید خودشون هم نیست.
ddr1=1Gb ~40toman ddr2=2Gb ~ 40toman
مثلا همین ترنسد دی رمهاشو خودش تولید میکنه. ولی او سی زی چی؟ ژل چی؟ من که اگر اینطور باشه رم کینگ مکس و کینگستون رو ترجیح میدم و البته بهتر از همه هاینیکس رو...
ببخشید که پراکنده صحبت کردم ان شالله که راهنمایی کنید
دوستاني كه ميخوان رم كينگستون بخرن دقت كنن :
فقط و فقط و فقط با گارانتي سرير يا انفورماتيك گستر بخرن .
به غير از اين 2 تا گارانتي ها رمهاي كينگستون متفرقه هستن . اين رو شك ندارم . گفتم دوستان حتما بدونن .
سلام
دوستان و اساتید عزیز لطفا منا راهنمایی کنید .
من روی سیستمم 2 عدد رم PNY bus 800mh 1GB با سینک دارم حالا میخوام 2 گیگ دیگه رم اضافه کنم به سیستم یعنی 2 تا
1 گیگ دیگه ، و شدید هم احتیاج به اور کلاک دارم میخواستم ببینم مشکلی نداره 2 رم دیگما پاریوت بگیرم یا باید حتما از همین
مارک بگیرم تا خوب مچ بشند (تو دوال چنل که تاثیری ندار ؟) اگه میشه از هر 2 بگیرم لطفا بگید از کدوم بگیرم بهتره ؟ اصلا اگه لازمه بگید تا کلا رمهای سیستم را پاتریوت بگیرم منظورم هر 4 تاست (اگه خیلی تاثیر داره)
اینم مشخصات سیستم
MB: giga m57 SLI s4
+CPU :athlon 64 X2 6000
VGA:geforce 9600gt
ram 2*1GB PNY 800
من هم رمهاي ترنسند رو تو يه فروشگاه كه نمايندگي فروش ترنسند بود ديدم . انواع و اقسام رمي بود كه چيپ سامسونگ داشت !!! يا رمي كه روش زده Made In TAIWAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظرتون اگه 1 گيگ DDR1 داشت حدود 40 تومن بگيرم ؟؟؟؟؟ حتما راهنمايي كنيد ممنون ميشم .
ميگم DDR1 چون مادر بردم فقط DDR1 ساپورت ميكنه .
من هم کاملا موافقم!
خرج برای این سیستمها میشه آفتابه و لحیم!
حتما بگیر!
OCZ DDR2 چجور رمیه .
الان می خوام رم بخرم.
سیستم:
ausus p5q-e
cpu : e8500
8600gt
چه رمی با 80 تومن می تونم بگیرم
OCZ 2GB (2x1GB) DDR2-1066MHz Platinum SLI-Ready Edition Dual Channel
یا
OCZ 2GB(2x1GB) DDR2-1066MHz SLI-Ready Edition Dual Channel
یا
OCZ 2GB(2x1GB) DDR2-1150MHz FlexXLC Edition Dual Channel
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)