اره کافیه ممنون
بچه ها یه چند تا راه حل درمورد GG-Client پیدا کردم که امتحانش ضرر نداره.
1.Uninstall کردن GG-Client و دانلود این یکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
2.دانلود Update جدید تر از اون یکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .که احتمال درست شدنش کمه.
3.Uninstall کردن Internet Explorer7 البته اگه داشته باشید و استفاده از Internet Explorer6 .نمیدونم چه ربطی داره ولی تو Forum GG-Client این موضوع مطرح شد و یکی که مثل شما همین مشکل رو داشت انجام داد و گفت که حل شده. این هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون تاپیک.
اگه حل نشد بازم بگید تا یگردم.![]()
ازت ممنونم که پیگیر هستی. کارایی رو که گفته بودی رو کردم . دیگه اون ارور رو نمی ده ولی وقتی یوزر و پسوردم رو وارد می کنم و لاگین می کنم هیچ اتفاقی نمی افته و دوباره صفحه اصلی برنامه می یاد بالا.
زیاد هم مهم نیست ، اگر می دونید بگید و گر نه به خودتون سخت نگیرید (:
بچه ها یه Replay باحال با lifestealer که اگه تو Gamenet میشد دیگه کسی واسه شما شاخ نمیشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم: 16KB.
مدت:4 دقیقه.
در ضمن لینک رو عوض کردم و یه لینک مستقیم گذاشتم.
Last edited by Cain; 07-01-2007 at 12:13. دليل: اختلال در لینک قبلی.
cain من فردا(یکشنبه)
از ساعت 5 بهد از ظهر هستم بیا gg بازی کنیم!
باشه
فرض کن طرف مقابلت 2000 تا مانا داره 3 تا spell پشت سر هم میزنه و مثلا ماناش میشه 1200 .
اگه توlevel6 بزنی رو اون هیرو 0.4 مانا که طرف از دست داده دمج میخوره. هر چی level بیشتری بگیری جادوی اخریت از0.4 بیشتر میشه و بالاخره مبرشه به 1.1
تو مثال بالا طرف 320 تا دمج میخوره.که البته اول باید بهش Attack کنی تا با جادوی اولیت مانای طرف بسوزه و وقتی که دیگه ماناش خیلی کم شد جادوی اخرت رو بزنی.
این هم یه لینک که توش همه ی ایتم ها و طریقه ی ترکیب ایتم ها رو هم گفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لیست هیرو های سرعت بالا و سرعت پایین
Fastest (MS)
Chaos Knight
Anti-Mage
Soul Keeper
Naga Siren
Moon Rider
Bounty Hunter
Broodmother
Magnataur
Oblivion
Phantom Assassin
====================
Slowest (MS)
Goblin Techies
Shadow Shaman
Crystal Maiden
Demon Witch
Troll Warlord
Death Prophet
Stone Giant
Morphling
Necro'lic
Butcher
Stone Gaint اسپیدش 300 یعنی در حد معمول فکر نکنم جاش تو لیست باشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)