این Ip که من ساختم خیلی خوبه ولی فقط چون Adsl من الان از طرف مخابرات ایراد داره (به گفته ی شرکت) برای چند روز سرعتم کمه. وگرنه این Ip خیلی خوب کار میکنه فقط یکم گیر میکنه 77.77.79.6:27015
این Ip که من ساختم خیلی خوبه ولی فقط چون Adsl من الان از طرف مخابرات ایراد داره (به گفته ی شرکت) برای چند روز سرعتم کمه. وگرنه این Ip خیلی خوب کار میکنه فقط یکم گیر میکنه 77.77.79.6:27015
فعلا همین IP کار میکنه
من خودم از بازی میام بیرون تا شاید شما راحتتر بازی کنین
IP Server: 77.77.79.6:27015
كسي ديگه نيست مسابقه چي شد پس
فكر كنم كسايي كه مي خوان در مسابقه بازي كنن با پيغام خصوصي قرارشونو ميزارن
مارمولک کوچولو جان عالی بود.البته امتحان نکردم چون سرعتم پایینه ولی یاد گرفتم برای آینده.خیلیییییی خیلییییی
ممنووووووون.
Last edited by bahdar; 24-08-2007 at 01:03.
سلام آقایون...من Dial Up دارم...خیلی هم شاخم...میشه با Dial Up بازی کرد؟
اره میشه![]()
دوستان من الان با اين اي پي با دو تا از دوستان بازي كردم.خوبه ولي خواهشن اسم توي بازي رو اسم كاربري توي فروم بزنيد.
IP Server: 77.77.79.6:27015
دوستان خدا رو شکر مشکل سرور حل شد . یه سرور خالی گیر آوردم که بیشتر مواقع خالی هست .
Cyb3r_Gam3r مشترک با Tgame ! نه پسوردی ، نه Invalid CD key و بدون هیچ مشکلی با سرعت خیلی بالا ( فکر کنم 2MB باشه !!! )
این هم IP :
80.253.145.242:27016
پس همگی توجه داشته باشید :
فردا ساعت 5:45 دقیقه همه با ID هاشون آنلاین باشید . بعد من یه کنفرانس تشکیل میدم تا ساعت 6 میچتیم و تیم تشکیل میدیم و ساعت 6 میریم صفا میکینم ! من دیگه نیمدونستم چطوری به اعضای کل سایت اطلاع بدم ولی باز هم خوبه زیاد شدیم . پس دوستان فراموش نشه . فردا می بینمتون . قربون همگی ، شب بخیر ......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)