تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 307 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

داره خودمونی میشه patrician1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Open Source (انجمن P30 World)

11 Xandros

این لینوکس xandros چه جوریه ؟ شنیدم که راحتتر از بقیه لینوکساست... نظر شما ها چیه ؟ برای شروع خوبه ؟
    شرکت Xandros، پیشتاز در تامین لینوکس های آسان برای جایگزینی میزکار ویندوز و همچنین تولیدات سرور، اعلام کرد که همکاری جدید را با شرکت Mensys BV، متخصص سیستم عامل لینوکس در هلند، آغاز کرده است.
    سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک بررسی در مورد لینوکس Xandros نسخه 2.0 منتشر کرده است
    این توزیع نخستین لینوکس میزکاری است که می‌توانم به راحتی بگویم «قادر بوده» تا ویندوز مایکروسافت را برای همیشه از خیلی کامپیوترها بیرون بکشه .
    Xandros اخیرا اولین سرور لینوکس خود را برای تامین یک پایگاه داده ای قدرتمند برای مدیران موسسات ارائه کرده است.

پروفشنال Ceramic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

میشه در باره ی این توزیع بیشتر توضیح بدین ؟

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

میشه در باره ی این توزیع بیشتر توضیح بدین ؟
    distrowatch.com بهترین محل برای کسب اطلاعات در مورد توزیع های مختلف هست:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همونطور که در لینک بالا مشاهده می کنید آخرین انتشار این توزیع ( نسخه 4.1 ) در تاریخ 2006/11/28 بوده و همچنین پولی میباشد و شما باید بعد از ۳۰ روز قیمت ۴۰ یا ۸۰ دلار برای نسخه های مختلف پرداخت کنید ! باور کنید که هیچ چیز خاصی نداره !!! همین توزیع های خودمون به مراتب بهتر از این هست. در ضمن اگر به لیست بسته های این توزیع نگاه کنید متوجه خواهید شد که خیلی قدیمی هستند و خبری هم از توسعه و نسخه جدید نیست ! همچنین این توزیع نیز یک توزیع مبتنی بر دبیان هست ...

در کل طبق تجربه توصیه می کنم دائما تحت تاثیر نام توزیع های مختلف قرار نگیرید ( یا به قول معروف جوگیر نشید ! ). چون بیش از ۵۵۰ توزیع گنو/لینوکس داریم که اگر بخواهید هر روز به یکی از انها فکر کنید .......

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

شرکت Xandros، پیشتاز در تامین لینوکس های آسان برای جایگزینی میزکار ویندوز و همچنین تولیدات سرور، اعلام کرد که همکاری جدید را با شرکت Mensys BV، متخصص سیستم عامل لینوکس در هلند، آغاز کرده است.
    سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک بررسی در مورد لینوکس Xandros نسخه 2.0 منتشر کرده است
    این توزیع نخستین لینوکس میزکاری است که می‌توانم به راحتی بگویم «قادر بوده» تا ویندوز مایکروسافت را برای همیشه از خیلی کامپیوترها بیرون بکشه .
    Xandros اخیرا اولین سرور لینوکس خود را برای تامین یک پایگاه داده ای قدرتمند برای مدیران موسسات ارائه کرده است.

لینکی که دادی خراب بود...کسی هست اینجا که از تجربیاتش با xandros استفاده کنیم ؟

همونطور که در لینک بالا مشاهده می کنید آخرین انتشار این توزیع ( نسخه 4.1 ) در تاریخ 2006/11/28 بوده و همچنین پولی میباشد و شما باید بعد از ۳۰ روز قیمت ۴۰ یا ۸۰ دلار برای نسخه های مختلف پرداخت کنید ! باور کنید که هیچ چیز خاصی نداره !!! همین توزیع های خودمون به مراتب بهتر از این هست. در ضمن اگر به لیست بسته های این توزیع نگاه کنید متوجه خواهید شد که خیلی قدیمی هستند و خبری هم از توسعه و نسخه جدید نیست ! همچنین این توزیع نیز یک توزیع مبتنی بر دبیان هست ...

در کل طبق تجربه توصیه می کنم دائما تحت تاثیر نام توزیع های مختلف قرار نگیرید ( یا به قول معروف جوگیر نشید ! ). چون بیش از ۵۵۰ توزیع گنو/لینوکس داریم که اگر بخواهید هر روز به یکی از انها فکر کنید .......

پس شما چه چیزی پیشنهاد میکنی ؟
    Last edited by m2stech; 20-02-2008 at 12:05.

داره خودمونی میشه patrician1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Open Source (انجمن P30 World)

11 راهنمایی

لینکی که دادی خراب بود...کسی هست اینجا که از تجربیاتش با xandros استفاده کنیم ؟
    خراب نبود فقط شما اشتباه کدها رو هم کپی زده بودی دقت کن ------------------->

کد:
    شما چرا گیر دادی به این توزیع . این همه توزیع رایگان با هزار ویژگی بهتر .
    من توصیه می کنم از اوبونتو یا پارسیکس استفاده کنی .

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

پس شما چه چیزی پیشنهاد میکنی ؟
    برای اینکه هر دو دسکتاپ KDE و Gnome رو تجربه کنی از دو توزیع Kubuntu و Parsix استفاده کن ! اول کوبونتو رو نصب کن و بعد پارسیکس ...

داره خودمونی میشه a.koochmeshgi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

۸ یا ۱۶ یا ۳۲ ...۶۴ بیتی بودن یه پردازنده مربوط به ALU ش هست یه پردازنده ۶۴ بیتی میتونه روی داده های باینری (۰و۱) به طول ۶۴ مستقیم عملیات منطقی و ریاضی رو انجام بده خوب اینه یعنی هزینه تولید بالاتر (که این روزها توی صنعتش و با توجه به رقابت و... به چشم نمیاد) ولی سرعت بهتر...........اما این فقط یه امکان پردازنده هست یعنی یه ظرفیت پردازشی تلقی میشه حالا اگه شما یه نرم افزار رو به خصوص سطح پائينها رو ۳۲ بیتی ساختن از قابلیت ۶۴ بیتی این پردازنده استفاده نمیکنه بلکه مثلا از ۳۲ بیت اول اون ریجیسترهای ۶۴ بیتی ALU استفاده میکنه (واسه سادگی فرض کن اینجوریه .....) .........واسه همینه که مثلا میگن ویندوز ۶۴ بیتی یا لینوکس ۶۴ بیتی..........بدیهی هست که یه نرم افزار ۶۴ بیتی روی یه پردازنده ۳۲ بیتی کار نمیکنه ولی حالت عکسش به خاطر اون مسئله که گفتم میشه.......
    امیدوارم یه کم مطلب روشنتر شده باشه.....

آها این دفعه دیگه کاملا افتاد!!!
    یعنی میگن اگه تو امکانات 64 بیتی داری خب میتونی ازش استفاده کنی پس بیا لینوکس 64 بیتی ببر و حالش رو ببر. بیخودی 32 بیتی نبر که امکاناتت بلااستفاده بمونه.

ممنون!

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تقصیر من نیست که دوبار فرستاده شد!!!

حالا اگه نخوام دوباره از سایتش سفارش بدم و یک ماه صبر کنم باید از کجا 64 بیتیش رو بخرم؟
    من از یکشنبه کلاس لینوکسم رو شروع میکنم.
    Last edited by a.koochmeshgi; 20-02-2008 at 14:36.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

برای اینکه هر دو دسکتاپ KDE و Gnome رو تجربه کنی از دو توزیع Kubuntu و Parsix استفاده کن ! اول کوبونتو رو نصب کن و بعد پارسیکس ...
    خب حالا مشکل دو تا شد.
    اول اینکه فرق بین این KDE و Gnome چیه؟ و آیا فقط همین دوتاست یا بازهم داریم؟
    دوم اینکه چرا اول کوبونتو؟
    سوم اینکه فرق این کوبونتو با اوبونتو چیه؟
    چهارم اینکه من اگه از یک توزیعی استفاده کنم بعدا میتونم این توزیع رو تغییر بدم مثل وقتی که ویندوز رو ارتقا میدیم یا اینکه باید فرمت کنم و دوباره توزیع جدید بریزم. منظورم ورژن جدید نیست ها. مثلا اگه بخوام اول از پارسیکس استفاده کنم و بعد 6 ماه بگم خوشم نیومد میخوام کوبونتو بریزم!

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

خب حالا مشکل دو تا شد.
    اول اینکه فرق بین این KDE و Gnome چیه؟ و آیا فقط همین دوتاست یا بازهم داریم؟
    دوم اینکه چرا اول کوبونتو؟
    سوم اینکه فرق این کوبونتو با اوبونتو چیه؟
    چهارم اینکه من اگه از یک توزیعی استفاده کنم بعدا میتونم این توزیع رو تغییر بدم مثل وقتی که ویندوز رو ارتقا میدیم یا اینکه باید فرمت کنم و دوباره توزیع جدید بریزم. منظورم ورژن جدید نیست ها. مثلا اگه بخوام اول از پارسیکس استفاده کنم و بعد 6 ماه بگم خوشم نیومد میخوام کوبونتو بریزم!
    1- قبلا در موردش بحث شده :
    کد:
    2- برای اینکه پارسیکس قابلیت شناسایی توزیع های دیگر رو داره و بهتره که بعد از کوبونتو نصب بشه تا هر دو توزیع رو در منوی گراب داشته باشید!

3- کوبونتو از دسکتاپ kde استفاده می کنه و اوبونتو از دسکتاپ gnome

۴- بله میتونید !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •