از اول و دوباره و دقیق برید جلو نشد بدید بیرون براتون انلاک کنند گویا خودتون زیاد وارد نیستین و نتیجه هم نمیگیرد از انلاک .
از اول و دوباره و دقیق برید جلو نشد بدید بیرون براتون انلاک کنند گویا خودتون زیاد وارد نیستین و نتیجه هم نمیگیرد از انلاک .
آقا سلام به همگی...خواهشا یکی ما رو از دلهره در بیاره...
آقا من مودم ایرانسل tfi60 دارم ..ورژنش 198 بود....خواستم انلاکش کنم...طبق پست اول این تایپک تمام مراحل رو جلو رفتم....در مرحله آخر موقع اجرای فایل go هم هیچ اروری نداد....و بعد از ریست شدن مودم باز همون صفحه که یوزرنیم و پسورد میخواست اومد داخل مرورگر و من admin زدم....الان مودم من آنلاک شده یا نه؟ بعد الان داخل تنظیماتش رفتم دیدم ورژنش شده 195....درسته؟
بعدش سرعتش یه مقدار کم شده...و آنتن دهیش هم بدتر شده....چه کار کنم؟ احساس میکنم اینترنتش tdlte نیست...بعدش توی تمامی مراحل یک سیم کارت همراه اول توش بوده.....
نکته دیگه این که من آپدیت رو میزنم خطا میده...توی یکی دیگه از تایپک های اینجا نسخه 198 رو هم گزاشتن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
....اگه اون رو نصب کنم دوباره لاک میشه؟ یا نه؟ اصلا خوبه نصبش کنم؟ فایده داره توی این که میگم سرعت و آنتن دهیش کمی بد شده؟
بعدش ببخشید تنظیمات خاصی باید انجام بدم داخل ستینگ مودم؟ مثلا این ttd و ffd و میمو 4 و این چیزا چی هستن؟ آیا باید تنظیم بشن؟ چون داخل بعضی پست ها میبینم دوستان دربارشون صحبت کردن
Last edited by HOSIN2; 06-03-2020 at 10:10.
ورژن دقیق الان رو مودم چی هست؟ 11.195.03.00.1445 ؟ اگر انلاک شده باید با همون سیم کارت همراه اول انتن داشته باشید . این نسخه رو مودم باشه از نظر انتن یا سرعت هیچ فرقی با همون 198 قبلی نداره حتی این ورژن میزان انتن رو دقیق تر نشون میده . حالت ca برای tdd و حالت mimo برا fdd قابل استفاده هست . اگر باز هم اصرار به برگشت به ورژن 198 خود ایرانسل رو دارید یک بار بر روی مودم فریمور 196 اورجینال ایرانسل رو فلش کنید و بعد سیم کارت ایرانسل بیندازید و منتظر اپدیت شدن اتومات ان به 198 ایرانسل بمانید .
سلام . تشکر از پاسختون...
دقیقا اون ورژنی که میفرمایید نیست کمی فرق داره...اسکرین شات گرفتم و براتون میزارم...
در آخر اون حالت ca و mimo باید دستی تغییر بدم و یا اتوماتیک خودش تغییر میکنه؟ اصلا فرقشون چیه؟ فکر کنم tdd مال 4g هست و mimo هم مال tdlte هست...درسته؟
بعد برای رفتن به ورژن 198 این راهی که میفرمایید فریمور196 ارجینال ایرانسل بریزم و بقیه کار ها ....آیا مودم دوباره لاک میشه؟ یا نه مودم برای همیشه آنلاک شده؟
در زیر تصاویر مشخصات مودم هست با سیم کارت همراه اول.....البته همون سیم کارتی که موقع آنلاک کردن توی مودم بوده ....خبر خوب اینه که آنت میده مودم و داخل اینترنت هم میره..
![]()
Last edited by HOSIN2; 06-03-2020 at 17:33.
این ورژن جنرال هست و اصلا ca و mimo نداره شما الان مودمت انلاک شده یا 196 ایرانسل رو بزن و بزار اپدیت بشه به 198 ایرانسل یا 195 های وب رو بزن رو مودم . مودم هم دوباره لاک نمیشه فریمور زدن هم دقیقا تمام مراحل انلاک رو میری با این تفاوت که دیگه از اون فریمور انلاک استفاده نمیکنی و از یکی از این دو تا : 196 یا 195 که گفتم استفاده میکنی در اخر هم لازم نیست اسکریپت اجرا کنی چون مودم انلاک هست .
تشکر آقا صابر.. خیلی آقایی....از دلهره در اومدم...گفتم نکنه مودم رو خراب کردم...
فقط شرمنده....فرق نسخه جنرال با این نسخه 195 های وب یا این که به 196 برم و بعد به 198 آپدیت کنم چیه؟ دقیقا متوجه نشدم که چه فرقی دارن و مزیت و معایب هر کدوم چیه...و این CA و MIMO هم حقیقتش چه کاربردی داره؟ ببخشید زیاد سوال میپرسم...
بعد برای انجام زدن فریمور جدید دوباره از لحاظ سخت افزاری سیم ها رو وصل میکنم ...بعد درایور ها رو یک بار دیگه باید روی سیستم نصب کنم؟ یا نیازی نیست؟ چون بار قبل نصب شدن؟
بعدشباید مودم رو به سیستم و بعد به برق بزنم..آیا باز نیاز هست یک سیم کارت توی مودم باشه؟
بعدش باید فایل لودر رو اجرا کنم.؟ کدوم فایل لودر؟ فرقی داره؟ میتونم همون که تو صفحه اول هست استفاده کنم؟
بعدش باید توی CMD دستور انجام فریمور رو بنویسم...باید CMD رو داخل پوشه فریمور باز کنم؟ من برای این دفعه فایل EXE بود که دوستان گفتن برای راحتی کار ما انجام دادند..
آیا مراحل رو درست گفتم؟ راستی اون اتصال دو پایه داخل برد که فرمودید اتصال کوتاه کنیم تا کی باید اتصال باقی بمونه؟ من این دفعه از اول تا آخر اتصال برقرار بود..درسته؟
از این دو تا یکیش رو بزن رو مودم دقیقا طبق اموزش انلاک مودم داخل اموزش نحوه فلش کردن فریمور با فرمت bin وجود داره .
اون بوت پین هم اموزش باز داخل فایل اموزشی انلاک هست و لازم نیست همونطوری اتصال دائم برقرار باشه فقط اول کار و اینکه هیچ چراغی از مودم روشن نشه کار درسته و میتونی اتصال رو برداری . برای فلش فریمور هم باز باید کابل لحیم کنی و بوت پین کنی و لودر بزنی و بعد فریمور رو انتقال بدی طبق اموزش . مرحله نصب درایوها دیگه لازم نیست و مرحله اخر یعنی اسکریپت اونم لازم نیست .
سلام نحوه باز کردن قفل E5577fs-932
سلام و خسته نباشید خدمت تمام عزیزانی که همراهی میکنن
دوستان بنده یک مودم مبین نت b612s-25d خریده بودم و الان سیم کارت ایرانسل td lte گرفتم گزاشتم روش متاسفانه کار نکرد و لاک هست و کد انلاک هم نمیخوره نوشته 0 remaining attemps یعنی 10 بار کد اشتباه زده شده و دیگه نمیشه کد زد
ورژن فریمور 11.196.01.02.1472 هستش ایا این فریمور رو میشه انلاک کنم که سیم کارت ایرانسل استفاده کنم؟
و به نظر خودتون ارزشش رو داره یعنی سرعتش پایین تر نمیاد یا اگه یک مودم ایرانسل مدل پایینتر بخرم بهتره ؟
مودم مبین نت ورژن 196 آنلاک نمیشود.
- - - Updated - -
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)