تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 52 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 511

نام تاپيک: FC Barcelona | بلوگرانا | فصل 19-2018

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

واقعیت اینه که الان تمام مهاجم‌هامون تو افت هستن. سوارز که تو زمین منفی یکه. کاملا تیم رو 9 نفره میکنه. کوتینیو اصلا نمیخواد تو جریان بازی باشه، هیچ مطلق! دمبله هم هنوز اون آمادگی قبل از مصدومیت رو به دست نیاورده هرچند امیدوارکننده بازی کرد. مسی اما تو یکی از بدترین فرم‌های خودش در چند سالیه که به یاد دارم. مساله‌اش انگار روحیه.
    فکر میکنم تا مسی برنگرده به اوج، هیچکدوم از مهاجم‌های دیگه‌مون هم نمیتونن از این وضعیت دربیان. خوشبختانه افت‎‌های مسی کوتاه‌مدته و با یه مثلا دو سه گل تو یک بازی برمیگرده.

انصافا دفاع و هافبک در این چند بازی خوب بودن. دیشب راکیتیچ و بوسکتس خیلی توپ ریکاور کردن و گردش خوبی هم به توپ میدادن. فقط ایراد اینه که هیچکدوم تمایل زیادی برای دادن killer pass ندارن و به جاش سعی میکنن همیشه مسی رو پیدا کنن، توپ رو بسپارن بهش تا اون این وظیفه رو انجام بده. مسی هم الان رو فرم نیست و نتیجه خوبی نمی‌گیریم از این روش. شاید اگر آرتور رو داشتیم یکم وضع تیم بهتر میشد.

والورده هم با این تعویض ثابت کوتینیو-دمبله کشت مارو. دمبله تنها امید تیم برای گل زدن بود. افتضاح بود این تعویض. نمی‌دونم چرا نباید سوارز تعویض بشه. حداکثر 15 دقیقه تو نیمه دوم باید بهش زمان میداد. یعنی باید از تعویض سوارز هم بترسه؟! سوارز بازیکن 18 ساله‌ست که روحیه‌اش رو از دست بده؟! لعنتی گذاشت تو ژانویه و مخصوصا جلوی رئال اومد تو اوج و باعث شد مهاجم نخریم. حرف از خرید پیونتک بود. ببینید میلان چقدر داره ازش سود میبره. اونم با یه قیمت مفت.

مشکل آماده نبودن مهاجم‌ها خیلی بغرنج و البته عجیبه (همزمانیش). سرعت تیم شدیدا پایین اومده و اینطوری هیچ دفاعی رو نمیشه باز کرد. امیدوارم زودتر حداقل مسی و دمبله بیان رو فرم.
    Last edited by romantic; 20-02-2019 at 19:32.

2. 6 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

دوستان نکته ای که باید توجه بشه اینه که بارسای والورده بر پایه پرس از جلوس و تو سیستمی که مسی نوک باشه یا فالس ناین عملا این تاکتیک از بین میره. دیشب اگه دیده باشید چندتا موقعیت عالی رو با پرس شدید بدست آوردیم که با بی دقتی مهاجما بی ثمر بود. تو یه روز دیگه شاید از همین موقعیت ها 2 3 تا گل بدست میومد. لذا وجود سوآرز ضروریه برای این بارسا. هرچند طارمی وار موقعیتارو خراب کنه.

4 ساله پیاپی درست در همین روزا و قبل مرحله 1/8 بدترین بازی های فصلمون رو به نمایش میذاریم. نمیدونم مشکل کجاس. ولی هرچه زودتر باید این روند تغییر کنه.

بازی با لیون که مهمترین بازی تا این مقطع از فصله باید مستر مسخره بازیو بذاره کنار و باجرئت ترکیب بچینه. ترکیب مد نظر من :

مارک
    آلبا - فرمائلن (با توجه با بازی های ضعیف لنگله) - پیکه - نلسون (No Roberto Please)
    سرجیو - راکی
    عثمان - مسی - ملکوم
    سوآرز

در عین حال که 4-2-3-1 هست میتونه در هنگام دفاع به 4-4-2 تبدیل بشه و با وجود ملکوم و عثمان که هر دو سرعتشون بالاس این سیستم میتونه جواب بده. ولی امان از روزی که مستر دوباره روی بیاره به 4-4-2 با سرجی و کوتی. اون موقعس که باید گفت " We're Fu*ked "

همونطور که گفتم مستر باید جرئت به خرج بده و از سیستم های محتاطانه بکشه بیرون که برعکسش رخ داد و وجود سرجی روبرتو در کنار راکی و سرجیو همون اول مشخص کرد که والورده تو چه فکریه. هیت مپ مسیو ندیدم ولی فک کنم بیشتر ازین که وینگر راست باشه وسط داشت بازی میکرد و دقیقا پشت سوآرز. پس در حقیقت ما وینگر راست نداشتیم و یه سمتمون کلا فلج بود. حالا یادتون بیاد ال کلاسیکو رو وقتی مالکوم راست بازی میکرد. چه عملکرد درخشانی داشت. اگه بجای سرجی به مالکوم بازی میداد شک نکنید بازیو حداقل میبردیم. این لیون بود که مستر جلوش از وینگر راست استفاده نکرد. اگه مثلا لیور یا دورتموند بود فک کنم از ویدال و سرجی و راکی و سرجیو همزمان استفاده میکرد. با این تفکر فک نمیکنم امسال هم شانس زیادی برای بردن سی ال داشته باشیم. ضمن اینکه تعویض عثمان با کوتی و برگشتن به تاکتیک 4-4-2 با سرجی و کوتی یکی از بدترین تصمیم هایی بود که تا حالا دیدم.

برای بردن سی ال باید از مالکوم و عثمان و کوتی همزمان استفاده بشه. مربی ای که نتونه ازین بازیکنا کنار هم بازی بگیره به هیچ دردی نمیخوره. این تیم بارساس. بارسا هیچوقت تفکر دفاعی نداشته که با وجود والورده به این مهم دست یافتیم.

تمدید والورده هم بدلیل اینکه با آرامش کار کنه نیاز بود. 2 تا ال کلاسیکو پیش رو مخصوصا در کوپا بسیار بسیار برای تیم مهمه و میتونه روند تیم رو با برد در ادامه بهبود ببخشه یا با باخت بدتر کنه.

به امید برد در هردو بازی و زنده نگه داشتن احتمال 3 گانه.

4. 6 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

دوستان نکته ای که باید توجه بشه اینه که بارسای والورده بر پایه پرس از جلوس و تو سیستمی که مسی نوک باشه یا فالس ناین عملا این تاکتیک از بین میره. دیشب اگه دیده باشید چندتا موقعیت عالی رو با پرس شدید بدست آوردیم که با بی دقتی مهاجما بی ثمر بود. تو یه روز دیگه شاید از همین موقعیت ها 2 3 تا گل بدست میومد. لذا وجود سوآرز ضروریه برای این بارسا. هرچند طارمی وار موقعیتارو خراب کنه.

همونطور که گفتم مستر باید جرئت به خرج بده و از سیستم های محتاطانه بکشه بیرون که برعکسش رخ داد و وجود سرجی روبرتو در کنار راکی و سرجیو همون اول مشخص کرد که والورده تو چه فکریه. هیت مپ مسیو ندیدم ولی فک کنم بیشتر ازین که وینگر راست باشه وسط داشت بازی میکرد و دقیقا پشت سوآرز. پس در حقیقت ما وینگر راست نداشتیم و یه سمتمون کلا فلج بود. حالا یادتون بیاد ال کلاسیکو رو وقتی مالکوم راست بازی میکرد. چه عملکرد درخشانی داشت. اگه بجای سرجی به مالکوم بازی میداد شک نکنید بازیو حداقل میبردیم. این لیون بود که مستر جلوش از وینگر راست استفاده نکرد. اگه مثلا لیور یا دورتموند بود فک کنم از ویدال و سرجی و راکی و سرجیو همزمان استفاده میکرد. با این تفکر فک نمیکنم امسال هم شانس زیادی برای بردن سی ال داشته باشیم. ضمن اینکه تعویض عثمان با کوتی و برگشتن به تاکتیک 4-4-2 با سرجی و کوتی یکی از بدترین تصمیم هایی بود که تا حالا دیدم.

برای بردن سی ال باید از مالکوم و عثمان و کوتی همزمان استفاده بشه. مربی ای که نتونه ازین بازیکنا کنار هم بازی بگیره به هیچ دردی نمیخوره. این تیم بارساس. بارسا هیچوقت تفکر دفاعی نداشته که با وجود والورده به این مهم دست یافتیم.

تمدید والورده هم بدلیل اینکه با آرامش کار کنه نیاز بود. 2 تا ال کلاسیکو پیش رو مخصوصا در کوپا بسیار بسیار برای تیم مهمه و میتونه روند تیم رو با برد در ادامه بهبود ببخشه یا با باخت بدتر کنه.

به امید برد در هردو بازی و زنده نگه داشتن احتمال 3 گانه.
    من فقط یه نکته بگم تو کلام عالی و منطقیت

اونم اینه که 4-2-3-1 بدترین و اشتباه ترین ترکیب دنیاست.....دلیلشم از دست دادن یه سری فضاهای مهم و حیاتی توی بازی هستش

و همچنین این که نه حملت کامله و نه دفاعت البته این نظر منم نیست و نظر بزرگترین سرمربی ها و کارشناس های فوتباله و من فقط دارم نقل قول میکنم

والورده متاسفانه شخصیت لیگ قهرمانان رو نداره و تعویض هاش همه از روی ترس و احمقانست
    Last edited by E.G_band; 21-02-2019 at 21:47.

6. 3 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

من فقط یه نکته بگم تو کلام عالی و منطقیت

اونم اینه که 4-2-3-1 بدترین و اشتباه ترین ترکیب دنیاست.....دلیلشم از دست دادن یه سری فضاهای مهم و حیاتی توی بازی هستش

و همچنین این که نه حملت کامله و نه دفاعت البته این نظر منم نیست و نظر بزرگترین سرمربی ها و کارشناس های فوتباله و من فقط دارم نقل قول میکنم

والورده متاسفانه شخصیت لیگ قهرمانان رو نداره و تعویض هاش همه از روی ترس و احمقانست
    بنظرم بهترین فرمیشن فوتبال همین 4-2-3-1 هست. نمیدونم کیا گفتن این سیستم ضعیفه! ولی برای تیم هایی که بازیکن هایی با توانایی بازی در این سیستم رو داشته باشن که قطعا بارسا جزو همین دستس این سیستم شدیدا جواب میده.

برعکس معتقدم در این سیستم تمامی فضاهارو میشه پوشش داد. دورتموند این فصل ازین سیستم استفاده کرده اکثرا یا بایرن جلوی لیورپول یا شالکه یا منچستر یا ... خیلی از تیمای دیگه هم میخوان این سیستم رو استفاده کنن ولی بازیکنش رو ندارن.

لذا برخلاف نظر شما این فرمیشن تو فوتبال مدرن جایگاه ویژه ای داره. اگه جلوی لیون مورد استفاده قرار میگرفت :

1- با وجود 2 تا هافبک دفاعی (سرجیو و راکی یا ویدال) بک های چپ و راست (آلبا و سمدو یا روبرتو) میتونن نفوذ کنن و در حمله شرکت کنن و اگه توپ لو بره این هافبک ها میتونن پوشش بدن. (اونجا که گفتین دفاع کامل نیست)
    2- با وجود 3 هافبک تهاجمی خلاق (مسی و عثمان و مالکوم یا کوتی) که میتونن دریبل کنن و موقعیت بسازن و شوت بزنن میتونیم هرجور بخوایم حمله کنیم. (اونجا که گفتین حمله کامل نیست)
    3- با وجود پیکه و سرجیو و راکی که عالی توپو پخش میکنن لازم نیست هافبک ها برای گرفتن توپ زیاد به عقب برگردن.
    4- با وجود 4 هافبک و مهاجم در زمین حریف و پرس شدید احتمال بازپس گیری توپ و ایجاد موقعیت بسیار بالاس.

با این سیستم میتونم بگم بهترین ترکیب و بازیو خواهیم دید از بارسا.

زمان حمله.

زمان دفاع. (اونجا که گفتین این سیستم باعث از دست دادن فضاهای مهم میشه)

در کل بنظرم با استفاده ازین سیستم میشه بیشترین پتانسیل تیم رو به رخ حریف کشید. البته که نقص هایی هم داره ولی در حال حاضر بهترین سیستمه برای این بارسا.

والورده با آوردن مالکوم بجای رویرتو در دقیقه 70 میتونست 20 دقیقه ازین سیستم استفاده کنه. ولی والورده بازی درآورد و بدترین تصمیم ممکن رو گرفت.

8. 4 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

WoW
    ......

Beast Mode is On
    ......
    کامل میشود.

مالک فوتبال

Last edited by omidscafild; 23-02-2019 at 21:43.

10. 7 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یهو عین ابرقهرمانای فیلما در آخرین لحظه‌ی سقوط دستش رو گرفت به یه صخره و همه رو با هم کشید بالا.
    فقط باید گفت چقدر خوشبختیم که مسی رو داریم.

12. 8 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سویا 2-4 بارسلونا: هت تریک لئو
    به به

من تازه از مسافرت برگشتم و چه خبری بهتر از این

برم بازی رو ببینم

14. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

بنظرم بهترین فرمیشن فوتبال همین 4-2-3-1 هست. نمیدونم کیا گفتن این سیستم ضعیفه! ولی برای تیم هایی که بازیکن هایی با توانایی بازی در این سیستم رو داشته باشن که قطعا بارسا جزو همین دستس این سیستم شدیدا جواب میده.

برعکس معتقدم در این سیستم تمامی فضاهارو میشه پوشش داد. دورتموند این فصل ازین سیستم استفاده کرده اکثرا یا بایرن جلوی لیورپول یا شالکه یا منچستر یا ... خیلی از تیمای دیگه هم میخوان این سیستم رو استفاده کنن ولی بازیکنش رو ندارن.

لذا برخلاف نظر شما این فرمیشن تو فوتبال مدرن جایگاه ویژه ای داره. اگه جلوی لیون مورد استفاده قرار میگرفت :

1- با وجود 2 تا هافبک دفاعی (سرجیو و راکی یا ویدال) بک های چپ و راست (آلبا و سمدو یا روبرتو) میتونن نفوذ کنن و در حمله شرکت کنن و اگه توپ لو بره این هافبک ها میتونن پوشش بدن. (اونجا که گفتین دفاع کامل نیست)
    2- با وجود 3 هافبک تهاجمی خلاق (مسی و عثمان و مالکوم یا کوتی) که میتونن دریبل کنن و موقعیت بسازن و شوت بزنن میتونیم هرجور بخوایم حمله کنیم. (اونجا که گفتین حمله کامل نیست)
    3- با وجود پیکه و سرجیو و راکی که عالی توپو پخش میکنن لازم نیست هافبک ها برای گرفتن توپ زیاد به عقب برگردن.
    4- با وجود 4 هافبک و مهاجم در زمین حریف و پرس شدید احتمال بازپس گیری توپ و ایجاد موقعیت بسیار بالاس.

با این سیستم میتونم بگم بهترین ترکیب و بازیو خواهیم دید از بارسا.

زمان حمله.

زمان دفاع. (اونجا که گفتین این سیستم باعث از دست دادن فضاهای مهم میشه)

در کل بنظرم با استفاده ازین سیستم میشه بیشترین پتانسیل تیم رو به رخ حریف کشید. البته که نقص هایی هم داره ولی در حال حاضر بهترین سیستمه برای این بارسا.

والورده با آوردن مالکوم بجای رویرتو در دقیقه 70 میتونست 20 دقیقه ازین سیستم استفاده کنه. ولی والورده بازی درآورد و بدترین تصمیم ممکن رو گرفت.
    در رابطه با اون که میگی کی گفته که مطمئن باش کسی که گفته تو ایران از لحاظ فنی 1 هست پس تو این مورد شک ندارم

در رابطه با ادامه بحث

درست میگی شاید تنها تیمی که بتونه 4-2-3-1 کاملی تو حمله بازی کنه با توجه به مهره هاش و همچنین بهترین سیستمیه که فول مسی رو آزاد بزاره برای هنرنمایی پشت باکس

قبل از ادامه صحبتم:بگم که عکسی که گذاشتی ایراد داره تیم حریف هیچ وقت به اون بازی و پر فضایی بازی نمیکنه و حملش هم باز به اون شکل نیست ....در رابطه با دفاع اگه یه نگاه بندازی میبینی که چقدر راحت میتونه ضد حمله وحشتناک بخوره تیم....به شدت ضد حمله خوره چه با چند تا پاس کوتاه به کنار ها چه با یه پاس بلند به فضاهای خالی .... ما هم که عادت داریم تو ضد حمله گل خوردن رو نمونش همین امروز اینقدر راحت گل زد سویا که تو پلی استیشنم نمیتونی به این راحتی گل بزنی....پس برابر تیمای سرعتی کم میاریم مخصوصا لیونی که پر روش کردیم تو بازی رفت و میاد که خودشو نشون بده حالا تو خونه ما .....لیون متفاوتی رو میبینیم مگر اینکه جو نیوکمپ روش تاثیر زیادی بزاره

در ادامه اصولا این ترکیب یه ترکیب بیشتر تدافعی هست اما ما داریم بازیکنای به شدت هجومی(کوتینیو و دمبله (مخصوصا دمبله ای که اصلا پرس نمیکنه (وقتی 100 و خورده ای میلیون یورو بابت همچین بازیکنی میدن مشخصه که یارو فک میکنه خبریه ....سوارز دقیقه 88 با تمام وجودش استارت میزنه برای پرس کردن مسی 20-30 تا تو این 2 بازی اخیر توپ گیری داشته اما دمبله....))رو استفاده میکنیم پس ضعف دفاعی به وجود میاد اینجا کلا دفاع کردن از فلسفه بارسا (نه فلسفه والورده)خارج هست و تو ژنش نیست....بازی با بایرن 3 تا زدیم رفتیم تو آلیانز بازم حمله کردیم گل هم زدیم

کل حرف من اینه تو این سیستم نمیشه هم حمله پر قدرت داشت و هم دفاع پر قدرت و پر تعداد و بدون نقص یه جای کار میلنگه بالاخره این وسط....سیستمای دیگه هم هر کدوم عیب و ایراد های خاص خودشو داره اصولا سیستم فقط برای شروع بازیه و در ادامه سیستم به هم می خوره و وظایف و تاکتیک های یک تیمه که مشخص میکنه کی چجور بازی کنه

در پایان من همون ترکیب 4-3-3 که متعلق به بارسا هست رو بیشتر میپسندم (مریض ترین بارسای 10-12 سال اخیر رو شاهدش هستیم با والورده و تنها شانسی که داره اینه که مسی ای که واقعا میخواد ببره رو داره و پشتش میتونه قایم بشه)و شاید برخی مواقع احتیاج به ریسک هایی مثل ریسک های لوئیز انریکه ای که 3-4-3 هم بازی کرد رو داشته باشیم.

16. این کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کاسمیرو یه دایو خوشکل رفت و جایزه پنالتی گرفت تا رئال قبل ال کلاسیکو ببره و روحیش خراب نشه

بجای اینکه کارت زرد بگیره و از بازی بعدی محروم بشه!

در ال کلاسیکو اگه شنیدین Hala Referee تعجب نکنید. بهترین بازیکنشون هست

عجیبه لالیگا هیچ جریمه یا محرومیتی برای بازیکنی که داور رو فریب داده در نظر نمیگیره، بار اولشم نیست

18. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

در آستانه صدتایی شدن؛ بارسلونای والورده 67.7 درصد از بازی‌هایش را برده است

در تصویر رده بندی مربیان بارسلونا با بیشترین تعداد حضور روی نیمکت این تیم را به همراه درصد پیروزی در بازی‌هایشان را ملاحظه می‌کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •