تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام تیم ها به دور بعدی صعود خواهند کرد

راي دهنده
86. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اسپانیا

71 82.56%
  • مراکش

7 8.14%
  • پرتغال

59 68.60%
  • ایران

30 34.88%
Multiple Choice Poll.
صفحه 31 از 50 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 492

نام تاپيک: گروه B | بحث و تبادل نظر | پرتغال - اسپانیا - ایران - مراکش

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اتوبوسی بازی کردن و صرفا رفتن برای حداقل گل خورده این چه جور بازی هست؟ کدام افتخار و پیشرفت؟

به جز گل به خودی مراکش چند تا گل زدیم در دو بازی؟ مالکیت توپ چند درصد بود ؟
    این چیزی بود که اتفاق افتاد ولی لزوما برنامه بازی نبود.
    نیمه اول ایران دنبال تساوی بدون گل بود و نیمه دوم ایران بیشتر به جلو اومد و رفت دنبال گل و اتفاقا موفق هم بودیم و فقط رو اتفاق گل خوردیم پس حرف شما اصلا قابل دفاع نیست.
    مالکیت توپ هم بدون نتیجه به هیچ درد هیچ تیمی از جهان نمیخوره.
    میتونید برید از دوستان بارسایی بپرسید که بارها با مالکیت توپ بالای 70 درصد جلو اتلتیکو و رئال بازی رو واگذار کردن. دیگه اون که بارساست.
    گل زده هم از روی بد شانسی و بی دقتی بوده وگرنه موقعیت گل کم نداشتیم.....حالا اگه مثلا توپ رو دروازه هاشون نداشتیم حرفتون درست.

2. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این چیزی بود که اتفاق افتاد ولی لزوما برنامه بازی نبود.
    نیمه اول ایران دنبال تساوی بدون گل بود و نیمه دوم ایران بیشتر به جلو اومد و رفت دنبال گل و اتفاقا موفق هم بودیم و فقط رو اتفاق گل خوردیم پس حرف شما اصلا قابل دفاع نیست.
    مالکیت توپ هم بدون نتیجه به هیچ درد هیچ تیمی از جهان نمیخوره.
    میتونید برید از دوستان بارسایی بپرسید که بارها با مالکیت توپ بالای 70 درصد جلو اتلتیکو و رئال بازی رو واگذار کردن. دیگه اون که بارساست.
    گل زده هم از روی بد شانسی و بی دقتی بوده وگرنه موقعیت گل کم نداشتیم.....حالا اگه مثلا توپ رو دروازه هاشون نداشتیم حرفتون درست.

چرا جای طارمی علیپور را نیاوردند؟ اگر سید جلال آمده بود درصد موفقیت بیشتر بود.
    خوب ما الان نه مالکیت توپ داریم نه نتیجه ..کل دستآورد یک گل به خودی مراکش بود!

4. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال green-mind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    Www.

پيش فرض

من اشتیاقی نداشتم برای بحث در باره چیزی که علاقه ندارم (الانم ندارم) اما بخاطر بعضی از پستها و گفته ها ادامه دادم و فعلا هم دارم ادامه میدم.

اصولا برداشت قلم منفی بخاطر کانالیزه بودن افکار شما در این زمینست (بخاطر علاقه) وگرنه برای من مثبت و منفی نداره و تنها این گزاره بیان شد که دنیا به طور عام تحسین نمیکنه روشی که قاعده ای خلاف خواست عام باشه. (عام یعنی مردم جهان با تخصص و بی تخصص) ولی حتی نه نگاه عام بلکه مطالبی از خواص فوتبال (سایتها و مقاله نویسها) و نوع نگاهشون رو انعکاس دادم. (مرم عادی نه تحسین میکنند و نه تقبیح و فقط بی محلی می کنند به چیزی که از نظرشون خوب نباشه. توضیح هم به کسی لازم نیست بدن)

پی نوشت: کانالیزه بودن نه فحشه نه توهین یک اصطلاحه. وقتی مسیر انتقال اطلاعات به ذهن خودتون رو منحصر میکنید به یک ارزش یا باور یا علاقه؛ و تمام گفته های دیگران رو به داخل کانال مطلوب یا خارج تقسیم میکنید.

لطفا مغلطه نفرمایید که بنده کاربر علوم انسانی بودم و با این تیپیک رفتارها ، آشنا
    اولین پست هام هم ذکر کردم بازی رو با تلویزیون ایران تماشا نکردم حتی پخش مجددش رو هم با یک کشور دیگه نگاه کردم پس چیزی به نام کانالیزه کردن وجود نداره که شما بخواهید به بنده معنیش و یاد بدید
    و اصولا عادت دارم حرف و یک بار بزنیم ، پس وقت من و نگیرید !
    اومدم تو این تاپیک تا از لذت تماشای یک بازی صحبت کنم نه اینکه بشینم پست های پر از عناد شما رو بخونم

.و مجددا
    اصولا اگه از یک موضوعی لذت ببریم اون موضوع جز وقت های تلف شده ما محسوب نمیشه و اگرنه وقت تلف شدس
    موفق باشید .
    Last edited by green-mind; 21-06-2018 at 17:20.

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اخه متوجه نیستید......بحث اینه که ایران مهره های لازم رو برای اجرای بازی مالکیتی نداره.
    مثه اینه که تو دنیای امروز با شمشیر بری جنگ با امریکا. خب نرسیده بهشون همه شهید میشن که
    حالا ما نمیتونیم فوتبال مالکیتی اجرا کنیم بعد اداشو در بیارم؟

7. 2 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

باهمون سید جلال ۳تا از بوسنی خوردیم پرسپولیس هم تو اسیا گل بارون شد کجا بودی؟
    علی پور بدرد تیم ملی نمیخورد ....رحمتی هم بدرد درواره نمیخورد گفتی باید دروازه باشه کلی هم انتقاد کردی ...
    مایلی کهنی؟ ۵تا میخوردیم میگفتی ابروریزی بود ۵تا میزدیم هم میگفتین اسپانیا تیم نبود یعنی هرجور شده تیم ملی رو بکوبین .....برزیل ومکزیک بهتر از اسپانیا وپرتغال بود که شکست نمیخورن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

باهمون سید جلال ۳تا از بوسنی خوردیم پرسپولیس هم تو اسیا گل بارون شد کجا بودی؟
    علی پور بدرد تیم ملی نمیخورد ....رحمتی هم بدرد درواره نمیخورد گفتی باید دروازه باشه کلی هم انتقاد کردی ...
    مایلی کهنی؟ ۵تا میخوردیم میگفتی ابروریزی بود ۵تا میزدیم هم میگفتین اسپانیا تیم نبود یعنی هرجور شده تیم ملی رو بکوبین .....برزیل ومکزیک بهتر از اسپانیا وپرتغال بود که شکست نمیخورن

خاک بر سر من اگر بخواهم حق و نا حق کنم برای طرفداری از فردی میخواد مایلی کهن باشه یا کیروش یا هرکسی دیگه...اونا پول و امکانات میگیرند و کیف میکنند ، بعد من جانب داری کنم ازشون؟
    من صرفا نظرات خودم میگم و سعی میکنم منطقی و بدون تعصب باشد.
    نظرات باهم فرق دارد و این طبیعی هست

10. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما طرفدار فوتبال نبودید درسته ؟

باید بگم من هم طرفدار فوتبال نیستم زیاد و از همه این بازی های که برگزار شده یکی رو هم ندیدم ! من از روی تعصب هیچوقت حرف نمیزنم ولی انصافا قشنگ کار کرد ایران در این مسابقه ، شما درست میفرمایید ایران نباید فقط اتوبوسی کار کنه در برابر پرتغال درسته از این موضوع صحبت شده ولی جنبه منفی نداره والا اگر 2 الی 3 گل میخوردیم اونوقت از حیث آبروی ایران و رفتن آبروش کلا ناامدید می شدیم در ضمن "" به نظرتون سردار آزمون خوب کار میکنه ؟ نظر من به این سوال خیر هست ""

کاری به نتایج فوتبال ایران ندارم و انتقادی هم برا بازنده بودن وبرنده بودنش نداشته و ندارم. اینم بازیه بالاخره یکی میبره یکی میبازه حالا خیلیها طرفدار این بازین و چند برابر ناراحت یا خوشحال میشن.

فضای هیجانی ناپایداره اما نظرات و برچسب هایی که به کشور ما زده میشه پایدار! اینکه برای نشریات ورزشی و سایتهای تابعشون در سطح دنیا فرصت جا انداختن عبارت parked bus برای ایران در ذهن مخاطب بدست بیاد چیزیه که سالهای سال باقی خواهد بود!

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

با گفتن این 2 تا جمله دیگه مشخص شد هدف از شما از کوبیدن تیم ملی چیه !

جای طارمی علیپور را نیاوردند
    سید جلال آمده بود
    یعنی واقعا رنگ و تعصب به تیم باشگاهی واسه شما از تیم ملی بیشتره ؟؟

افرادی مثل مایلی کهن و قلعه نوعی و ..... که وقتی اهدافشون به نتیجه نرسید شروع به کوبیدن تیم ملی کردن
    خیلی از این افراد هم هوادارا رو بازیچه دستشون کردن تا علیه تیم ملی حرف بزنن
    و متاسفانه یکسری از افراد هم با کوبیدن تیم ملی سعی در پیش بردن اهداف خودشون داشتن و دارن !

پست های شما تا قبل از این پست رو خوندم و فکر کردم هدف انتقادی دارید
    ولی بعد گفتن این 2 جمله مشخص شد انتقادی در کار نیست و مشکل جای دیگست ! ( وقتی بازیکنای پرسپولیس دعوت نمیشن )

دیگه فکر کنم بقیه دوستانم جوابشون رو در مورد بحث با شما گرفتن و بحث کردن بی فایدست !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با گفتن این 2 تا جمله دیگه مشخص شد هدف از شما از کوبیدن تیم ملی چیه !

یعنی واقعا رنگ و تعصب به تیم باشگاهی واسه شما از تیم ملی بیشتره ؟؟

افرادی مثل مایلی کهن و قلعه نوعی و ..... که وقتی اهدافشون به نتیجه نرسید شروع به کوبیدن تیم ملی کردن
    خیلی از این افراد هم هوادارا رو بازیچه دستشون کردن تا علیه تیم ملی حرف بزنن
    و متاسفانه یکسری از افراد هم با کوبیدن تیم ملی سعی در پیش بردن اهداف خودشون داشتن و دارن !

پست های شما تا قبل از این پست رو خوندم و فکر کردم هدف انتقادی دارید
    ولی بعد گفتن این 2 جمله مشخص شد انتقادی در کار نیست و مشکل جای دیگست ! ( وقتی بازیکنای پرسپولیس دعوت نمیشن )

دیگه فکر کنم بقیه دوستانم جوابشون رو در مورد بحث با شما گرفتن و بحث کردن بی فایدست !

چرا باید من از حسینی و علیپور دفاع کنم؟ طارمی هم مدت هاست که پرسپولیسی بوده . اما طارمی توپ خراب کن هست...

حسینی و علیپور و طارمی میلیاردی قرارداد میبندند و ماشین میلیاردی سوار میشن بعد من طرفداری بکنم بی جانب؟ افسوس از اینکه سریع قضاوت کردید

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

خاک بر سر من اگر بخواهم حق و نا حق کنم برای طرفداری از فردی میخواد مایلی کهن باشه یا کیروش یا هرکسی دیگه...اونا پول و امکانات میگیرند و کیف میکنند ، بعد من جانب داری کنم ازشون؟
    من صرفا نظرات خودم میگم و سعی میکنم منطقی و بدون تعصب باشد.
    نظرات باهم فرق دارد و این طبیعی هست
    به خودت چرا توهین میکنی مایلی کهنی؟
    انتقاد به جا ...بدترین گروه تاریخ برا ایران خورده کاشکی فرانسه یا برزیل تو گروهمون بودن ....
    از پرتغال هم میبازیم ...اسپانیا وپرتغال تو گروه ایران خیانت بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •