خب بسته شبانه ایرانسل و همراه اول بزن صد برابر این بهت میده با سرعت ده برابر![]()
خب بسته شبانه ایرانسل و همراه اول بزن صد برابر این بهت میده با سرعت ده برابر![]()
الان وضعیت پینگ خوبه و برای گیمینگ هم چند هفتست خوب شده من چون خیلی درگیر اینکارا هستم حتی نت ذخیره هم دارم .
حالا یکی مثل من که بخواد ویدئو استریم ببینه چی بگه؟ پینگ ایرانسل هم فقط اینترنت ثابتش خوبه بقیه که والا من هر جا تست کردم بگیر نگیر دارن ......البته همراه اول من طرح 1 تا 11 صبح می گرفتم خوب بود ولی بعدش دیگه جا نداشتم و کارایش فقط دانلوده !!! ولی خوب من ویدئو از یوتوب زیاد می بینم از نت فلیکس 10 ماهه دائم فیلم و سریال می بینم حوصله ذخیره کردن هم ندارم این نت برای من خیلی خوبه ...وضعیت گیم هم خداروشکر بهتر شده البته من نت بک اپ دارم که پینگش از پارس انلاین و شاتل هم بهتره !!!!
دیگه چه بهتر. اینکه به سمت دیده بان میام 100 درصد است. فقط باید قراردادم با این شاتل تموم بشه. بعدش میام دیده بان. توی دیده بان هم هر موقع پینگش خوب باشه گیم میزنم و اگه خدایی نکرده پینگش توی یه دوره کوتاه مدتی خراب بشه، نهایتش اینه که چند تا فیلم و انیمیشن و بازی دانلود میکنم.
نمیشه. یعنی نحوه استفاده من از اینترنت یجوریه که با اون نوع اینترنت هماهنگی نداره. مطمئنم همین دیده بان کار منو راه میندازه. فقط باید تا 18 اردیبهشت صبر کنم که از دست شاتل خلاص بشم و بعدش بیام اینجا. اوه فقط اون موقع چه کنم با ترکرهای خصوصی فیلم و انیمه و سریال و بازی![]()
من چند شهر آمار گرفتم افتضاحه دیده بان
خودم هم تخلیه کردم از دیده بان رفتم شاتل پینگ و تک کانکش از سرور خارجی فوق العاده
دیده بان نه پورت از خودشه نه نت چه طوری میگی خوبه
دیده بان تک کانکش خارجی بده که شامل ویدیو آنلاین هم میشه از من گوش کن بهمون شاتل .گول حجم زیاد را نخور
کاربر George Shelly مثل من توی کرج زندگی میکنه و از دیده بان رضایت داشته. بنابراین میشه نتیجه گرفت که شرکت دیده بان حداقل در محدوده کرج داره سرویس قابل قبولی ارائه میده.
امروز شد یه هفته که دارم از دیدی استفاده می کنم به جرات میگم بهترین بوده تاحالا برای من.
اگه بخوام ریت کنم 9.9 از 10 ریت می کنم .
اینجورم نیست که فقط مال من خوب باشه یا مرکزمون خوب باشه، یه ISP وقتی خوب باشه معمولا تو بیشتر جاها خوبه به نظر من واقعا این شرکت روبه جلو هست و افزایش کیفیت رو خیلی ها بهش اشاره کردن به خصوص تو اینستا من با چند نفر حرف زدم گفتن که بهتر از قبلش شده!
آره خب ، شرکت تازه تاسیس که مشتری هاش هنوز زیاد نشده قطعا میتونه کیفتی خوبی ارائه بده ، ولی بزا یه خورده مشتری هاش زیاد بشه اون موقع تست هاتون رو بزارید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)